Професионални серии за коса 136

• 37 906
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • на последния етаж
Новата серия на Лореал Pro Longer само от чужди сайтове ли може да се поръча? Сякаш не я откривам в нито един от българските онлайн магазини?! Thinking

# 646
Бях обещала да споделя резултат при ползване на спрея-мъгла за плажни къдрици на Керастаз.
Така... Косата ми е чуплива,но къдрици нямам дефинирани. Измих с хидратиращ шампоан и маска,след това нанесох тоника на скалп на ФК, Маракеш за връхчета и накрая напръсках със спрея. Оставих сама да изсъхне. На долният пласт се получиха вълнообрязни къдрици. На горния - не! Явно не съм напръскала достатъчно и равномерно! Със смесени чувства съм. Ще видя утре как ще се държи косата. Но все пак,при условие,че на част от косата ми се появиха къдрици,значи проблема не е в спрея,а в този,който го впръсква...

Скрит текст:
При тая комбинация и ред,няма как да ти се получат къдрици.Предполагам,че имаш предвид двуфазното олио за плажни къдрици.Това че е за плажни къдрици,не значи че ще ти дефинира къдрици.Продукт за оформяне и дефиниране на къдрици и продукт за плажни къдрици са две различни неща,това вече сме го коментирали.Това първо,и второ,миеш с хидратация,после мажеш протеин и после пак пръскаш с хидратация...
Продуктите за плажни къдрици съвсем леко начупват правите коси и обикновено са с много "сол" и силикон.затова косите изглеждат на клечки и като мръсни.Ако искаш наистина къдрава коса, си вземи продукт за оформяне и дефиниране на къдрици

Благодаря за коментара и съветите!

Имам предвид ето този хидратиращ спрей:

https://www.notino.bg/kerastase/solei … ekt/   

Следя темата и съм понакупила разни неща за дефиниране на къдрици. Имам зелената пяна на Керастаз, Дарк олиото, както и крема за създаване на къдрици на Лакме и този на Show.

Може ли съвет,при повторен опит,как да комбинирам соления спрей на Керастаз?

Отново благодаря!

# 647
При мен кремът за къдрици на Мороконойл например не прави нищо.Пробвала съм го в различни комбинации и количество.Не и не.Затова не смея да купя отново крем на друга марка.Търся точно дефиниране и структуриране на къдрици.

# 648
При мен кремът за къдрици на Мороконойл например не прави нищо.Пробвала съм го в различни комбинации и количество.Не и не.Затова не смея да купя отново крем на друга марка.Търся точно дефиниране и структуриране на къдрици.

От всичко, което съм ползвала, Дарк олиото ми е фаворит.

# 649
Aз пък си търся нещо за фиксиране на къдрици, оформени без топлинна обработка (с ролки например).

С права като праз коса съм, ако намажа с пяна след 2 часа къдриците са мираж...
Не съм използвала никакъв подобен профи продукт до сега и ще ви бъда много благодарна ако може да ми препоръчате нещо! 😊

# 650
Значи за всички търсещи ефект "плажни къдрици", био водата на Oway е вашето решение!
Бях решила да я пусна в размените, но я обещах на приятелка.

# 651
Анелия,аз бих го пробвала като първи финиш и след него някакъв хидратиращ термик. Може и системата която вече си пробвала,но не с Маракеша,пробвай примерно Нектар термика
Честно казано,аз не ги харесвам тези спрейове,за мен са безсмислени

# 652
Анелия,аз бих го пробвала като първи финиш и след него някакъв хидратиращ термик. Може и системата която вече си пробвала,но не с Маракеша,пробвай примерно Нектар термика
Честно казано,аз не ги харесвам тези спрейове,за мен са безсмислени

Благодаря много!
Аз също не си го представям как точно ще се запазят къдриците,дори и да се активират от спрея. По-скоро ще го пазя за морето с надеждата,че ще се отразят добре и ще предпазят косата ми. Добре,че взех 40 мл само Simple Smile

Хубав да е денят ми,момичета ❤

# 653
  • Варна
Anelia20 Без дифузер устойчиви къдрици на коси като твоята и моята не се получават особено пък на горния пласт. Задължително хидратиращ крем под това чудо. В случая можеш да обърнеш протокола. Нектар термик под него,после пръскаш спрея богато и сушиш с дифузера. На мен ми се получава с Керастаз Солей,Камелията на Шу,хидратиращия марокан крема и отгоре Ланза за плажни къдрици/един от първите три де Grinning
,не трите заедно/.

# 654
  • Някъде там
Значи за всички търсещи ефект "плажни къдрици", био водата на Oway е вашето решение!
Бях решила да я пусна в размените, но я обещах на приятелка.
Малко по подробно инфо може ли.
И аз се боядисвам с oway,имам бели коси тук там,може би окола 20-30% и при мен прозира след две седмици  не покрива всичко.
Много полезен ми беше поста ня Casual , ще пробвам с чиста шестица + 6.1 и син коректор .

# 655
Anelia20 Без дифузер устойчиви къдрици на коси като твоята и моята не се получават особено пък на горния пласт. Задължително хидратиращ крем под това чудо. В случая можеш да обърнеш протокола. Нектар термик под него,после пръскаш спрея богато и сушиш с дифузера. На мен ми се получава с Керастаз Солей,Камелията на Шу,хидратиращия марокан крема и отгоре Ланза за плажни къдрици/един от първите три де Grinning
,не трите заедно/.

Благодаря много и на теб ❤

# 656
Kerastase Huile Soleil е за вълни, не бих разчитала на него за дефиниране на къдрици. Ползвам го в компанията на останалите продукти от серията, винаги на влажна коса.
Препоръчвам след като се измие косата да се остави да изсъхне сама, най-добре на слънце и вятър. Влажността още повече подсилва ефекта и прическата е готова.
Не бих го ползвала като традиционен финиш и при други условия.

Си*,

Ако не от физически магазин, съм поръчвала от net-a-porter. Намират се частично в notino.
Има ги и тук: https://makeup.bg/, но не съм тествала, малко съм недоверчива.

Лита,

Няма я още серията в България.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 09:01 от Аня Филипова 649504

# 657
  • Някъде там
За тези които разбират от състави, може ли да кажете този състав добър ли е

Това е продукта за който питам

# 658
  • Варна
20% намаление на Керастаз в Бюти мол. Аз се зареждам със Солей маска веднага. Лято е момичета ....поне във Варна ииии вадя сандалите и отивам на педикюр JoyJoyJoy.

# 659
Я пак за недораьбралите като мен, 1 точка в Рибока колко стотни от стотинката е? 😁😁🤣

Общи условия

Активация на акаунт