Професионални серии за коса 136

• 37 537
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Мисля че всички дружно и плавно ставаме фенове на Генезис Smiley . А щом и на по-третирани коси се харесва, значи не е слъчайно.
Prinzesata с тези Нилски градини зле ми повлия, сега трябва да ги търся за проба и да купувам, защото и аз съм пристрастена към аромата!
Имам дилема със серума Епруваж - слагам след миене и на 2ри ден косата ми е като за връзване на зализан кок.
По колко пипети слагате? Аз май горе-долу 3 ги докарвам, като съм старателно намазана навсякъде. Като съм мазна и вкъщи слагам почти всеки ден и не ми пречи, а за в бъдеще да слагам по-малко пипети или той просто така си омазнява? След 10 дни ще изследвам хормони та да стане ясно от какво пада тая коса, въпреки че сега намаля леко косопада, може да е съвпадение, но ползвам серума вече 4-5 дни

# 271
И аз това се чудя. Много харесвам маската и идва доста изгодно, но не знам какво е качеството и.
Аз ще се престраша. Ще дам отзиви като дойде. Ползвам маската от години и веднага ще разпозная ментето.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:46 от bubanka

# 272
Има ли продукти, които наистина спират накъсването и експлозиите? Това продължава да си ми е тип проблем от години..
Аз имам за първи път в живота си експлозии и експлозивно купувам нови продукти... само с продукт едва ли може да стане 100%, според мен комбинация от продукти и здравомислие по отношение на това какво и как правим с тези коси може и да помогне да не се повтаря дизастъра!

PS След като отрежем всичко цъфнало и експлоадирало!!!

# 273
  • Варна
PeachHoney Съвсем не всички харесват Генезис. На някоя съсипана коса,която си е откровено зле ще е тотално нищоправеща. Моята коса е третирана да,но е доволно гледана и в прилично състояние,а и не ползвам само Генезис. Редувам с Шу Ултимейт,Епруваж, Лалга......

До сега нито веднъж не ме е разочаровала,но и не съм пробвала да смеся продуктите с други. Ползвам цялата серия Ш,М,сеум и термо като последните два пъти сложих и балсама и е още по-добре.

Относно експлозиите-приключих с тях в момента,в който пратих пресата в шкафа,плекс при боядисване задължително и адекватна грижа.

# 274
  • Пловдив
Рядко пиша, но съм ви много благодарна за споделеното. Включвам се по темата за "експлозиите", от каквито от доста време си патя. Постепенно, отново благодарение на прочетеното, започнах да налучквам  продуктите, от които има нужда косата ми /суха, чуплива към къдрава, с кичури/. Последно много ми допаднаха серията на Matrix mega sleek /особено когато изправям косата/ и термото на Olioseta /за него открих, че ми действа по-добре от всички пробвани кремове за къдрици Simple Smile /. Но, да се върна на темата - от Marakesh ends не видях особена полза, докато... не си оформих връхчетата сама, покрай извънредното положение с професионална ножица, която си купих... Оттогава се чудя дали персистиращият цъфтеж не се е дължал на лоши ножици, с които са ме подстригвали...

П.П. Тепърва се оглеждам за слънцезащитна козметика.

# 275
Аз искам да изкажа искреното си разочарование от маската за третирана коса на Маракеш - боклук за 36 лв, и Гарниер ще ми свърши по-добра работа. Махнах я от банята, никакъв шанс да в използвам отново!

# 276
Имам дилема със серума Епруваж - слагам след миене и на 2ри ден косата ми е като за връзване на зализан кок
А на мен още от първия ден ми е зле косата след Епруваж, ако го сложа след измиване, затова го използвам вечерта, преди да я измия.Този серум на Керастаз не слепва косата.

# 277
Аз искам да изкажа искреното си разочарование от маската за третирана коса на Маракеш - боклук за 36 лв, и Гарниер ще ми свърши по-добра работа. Махнах я от банята, никакъв шанс да в използвам отново!
Съжалявам. Не съм я ползвала.
Крайно време е да започнем старата тенденция за запис да обсъждаме определена марка. Става цяла енциклопедия. В последно време се дъвче едно и също.

# 278
Аз съм много недоволна от маската-чудо на Маракеш. Имам една на Пантен, в пъти е по-добра..

# 279
Момичета, може ли мнение за Ампулите и маската Ми аманте?
За Маракеш - имала съм хидратиращата маска, за мен беше нищоправеща. Но за маската чудо имам спомен, че имаше много позитивни мнения.

# 280
Относно бели топчета от накъсване имам в изобилие. До сега нищо не ми е помогнало. Много се къса. Изрусена е да, но и тъмна когато съм била пак съм имала, разбира се в по малко количество. За цъфтеж нямам толкова, колкото накъсване. В тези случай протеин ли липсва?

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 00:36 от Петя Танева 604618

# 281
Момичета , поръчах си 3тата стъка от Олаплвкс, колко често да я позлвам и дали ще е добре да слагам след нея Kerastase Extensioniste?

# 282
Може ли да ме просветлите, относно Наши Филър-а?поръчах Ш и ампули филър, само тях ли д а ползвам?Маска да сложа ли, кога се слага 🙄

# 283
Ампулата е достатъчно силна, няма нужда от маска или балсам след нея Simple Smile

# 284
Rosita гледах го този серум доста време, но така и не намерих отзиви за него. Какъв ефект дава при теб (против косопад; стимулиране на растежа)?
Candy_girl аз след Олаплекс 3 съм слагала всичко без да се съобразявам и не съм имала грешки. Extensioniste мисля че ще даде добър резултат.

Общи условия

Активация на акаунт