Професионални серии за коса 136

• 37 534
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Мерси 🌸
А трябва да направя терапията преди това, иначе е безсмислено, нали?

# 286
Момичета, може ли мнение за Ампулите и маската Ми аманте?
За Маракеш - имала съм хидратиращата маска, за мен беше нищоправеща. Но за маската чудо имам спомен, че имаше много позитивни мнения.
Да, аз точно от тези мнения се повлиях, бестселър в Рибката.. много зле.

# 287
Rosita гледах го този серум доста време, но така и не намерих отзиви за него. Какъв ефект дава при теб (против косопад; стимулиране на растежа)?
PeachHoney, с много приятен ефект е върху скалпа, а и освен това придава обем в корена, но го ползвах съвместно с куп други продукти против зверски 3-месечен косопад, който приключи в края на месец март, та не мога да бъда съвсем категорична кой продукт точно е помогнал, може би всеки по малко.
И друг път съм споменавала в тази тема или в темата за косопада, че много ми допадна този лосион на Lanza , беше 33 лв в Brasty, за съжаление е изчерпам там.
Освен масово употребяваните ампулки против косопад, ми допаднаха много и ампулите на Matrix Biolage, те са два вида: 1 и 2. Едните са с аминексил, другите със стемоксидин и са против косопад и за сгъстяване на косата.
И още един продукт, със стемоксидин е,  той ми помогна и преди 3 години, когато пак имах подобен косопад, но не се предлага вече в България май, аз си го поръчах от немския Амазон .
Garnier Fructis Strength Growth Serum

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 23:16 от Rosita

# 288
Здравейте момичета,
Можете ли да ми препоръчате хубава ножица? Решила съм да не стъпвам при фризьор скоро...

# 289
Здравейте момичета,
Можете ли да ми препоръчате хубава ножица? Решила съм да не стъпвам при фризьор скоро...
https://2styrkela.com/nojica-jaguar-pre-style-relax-82350.html

# 290
  • На черешатааа
Чета си кротко, трупам си запаси Laughing и ми подпалихте фитила с този Генезис. Та сега хелп Flushed, откъде да се взема изгодно моля Sparkling Heart

# 291
Руса мама, тази фб страница предлагат и Наши арган, които са също на странно ниски цени. Изкуших се и аз за Макадамията, защото така хубаво ми уплътнява косата, особено краищата и я харесвам в пъти повече от скъпата и хвалена Керастаз Генезис, която ми слепва косата. Ще чакам отзив за маската. Ето и дъното на моята

# 292
За дамите, брюнетки, искащи студен оттенък, горещо препоръчвам матиране с коректор или син шампоан.
Днес си поиграх с коректор, по рецептата на Принцеса и определено има страхотна разлика!
Дължините ми вече бяха изгубили цвят и бяха минали към рижаво, а това е резултата след 10мин с матирането:

Днес си поръчах на Redken Brownlights серията, тя е с такава насоченост и може би ще станем близки приятели Simple Smile

Моля те, сподели как точно си процедирала "от-до", за да го пробвам. Моята коса вече ужасно оранжавее. Благодрая. Simple Smile

# 293
  • София
Цената е супер. Хич не се чуди ако харесваш самата маска. А да е менте хич не ми се вярва. Твърде ефтино я продават.
Предполагам обявата е същата.

https://www.olx.bg/ad/visokokachestveni-produkti-macadamia-natur … b63e4b1f;promoted

И аз загледах обявата понеже Nashi и Макадамия са ми любимите марки, но мисля че са ментета. Първо капачката е леко прозрачна а на оригиналната маска не е , прилагам снимка,

Второ хартията около шампоаните наши ми се вижда изпринтирана и сложена тъй като не пасва перфектно на шишеъо.
Ако накой все пак се осмели да поръча да даде отзиви

# 294
Цената е супер. Хич не се чуди ако харесваш самата маска. А да е менте хич не ми се вярва. Твърде ефтино я продават.
Предполагам обявата е същата.

https://www.olx.bg/ad/visokokachestveni-produkti-macadamia-natur … b63e4b1f;promoted

И аз загледах обявата понеже Nashi и Макадамия са ми любимите марки, но мисля че са ментета. Първо капачката е леко прозрачна а на оригиналната маска не е , прилагам снимка,

Второ хартията около шампоаните наши ми се вижда изпринтирана и сложена тъй като не пасва перфектно на шишеъо.
Ако накой все пак се осмели да поръча да даде отзиви

Отказах поръчката. Загледах и моята, както и още няколко кутии, които имам (слагам вътре замразени подправки 😊) - различни са. И отдолу няма код, а срок на годност. Ай, шЪ мЪ извиняват 😁😁
-----
А, намерих един сайт bg.grazea. com 500мл маска лореал 20лв.Имат и онтенз рипер шампоан, марокан 35лв И там се чудя...

# 295
Не се притеснявайте за Наши, мисля че са си наред. Те имат лепенки на шишетата - отпред една и отзад една, и отгоре плътна като картон опаковка с надписите отново, която стои точно като на снимката. По желание се маха от бутилките, защото се скашква в банята. Знам ги, защото последните два пъти ги купувам от представителите за БГ в инстаграм, изглеждат точно така.

А за макадамия нямам спомен на 100% но преди години и преди да е реформулират не беше ли точно леко прозрачна капачката? И цвета вътре беше един перлено-прасковен. А сега е бяла и за мен малко я развалиха с новата формула.

# 296
Не се притеснявайте за Наши, мисля че са си наред. Те имат лепенки на шишетата - отпред една и отзад една, и отгоре плътна като картон опаковка с надписите отново, която стои точно като на снимката. По желание се маха от бутилките, защото се скашква в банята. Знам ги, защото последните два пъти ги купувам от представителите за БГ в инстаграм, изглеждат точно така.

А за макадамия нямам спомен на 100% но преди години и преди да е реформулират не беше ли точно леко прозрачна капачката? И цвета вътре беше един перлено-прасковен. А сега е бяла и за мен малко я развалиха с новата формула.
Може ли инстаграма на Наши, откъдето поръчваш.

# 297
Мац, официалната страница за България виж, май беше nashi argan bulgaria. Ако не ти излиза ми пиши във месинджър да ти ги пратя. Всъщност и във фейсбук отговарят и приемат поръчки, но в инстаграма са по-бързи.

# 298
Мац, официалната страница за България виж, май беше nashi argan bulgaria. Ако не ти излиза ми пиши във месинджър да ти ги пратя. Всъщност и във фейсбук отговарят и приемат поръчки, но в инстаграма са по-бързи.
Намерих това

# 299
Това е, да.

Общи условия

Активация на акаунт