Професионални серии за коса 136

• 37 537
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета моля ви помагайте... Имах здрава коса под гърдите, боядисвана в тъмен шоколад години наред. Не цъфтеше, не се късаше... Е да ама реших да се обезцветен цели 3 пъти в домашни условия и да сложа 6 руси бои на главата си... Постигнах меден хубав цвят, но косата ми е в окаяно състояние... Подстриган я до раменете махнах всичко изгоряло, но след точно седмица се появиха експлозии и отново цъфтеж... Плача с крокодилски сълзи,не искам да я режа още... Такава грешка направих... Какво да правя с косата си (нямам възможност в момента за скъпи продукти).

Много съжалявам за косата ти, но когато минаваш от тъмно в русо мисля че е пълна лудост да го правиш сама.
Можеш да пробваш и като видиш че не става се спираш и ходиш ако трябва оранжева известно време и после на фризьор.
Аз не съм намерила добър фризьор но все пак такава промяна по добре да в от опитно лице или просто да не я правиш.
Освен това ако искаш руса коса трябва да изчакаш момент в който имаш възможност за продукти, защото изсветлената коса изисква двойно повече и по-скъпа грижа ако искаш да е в добро състояние.
Аз също бих препоръчала домашния еластисайзър, рецепта има във форума, търси с търсачката, прави се с продукти от аптеката и излиза около 10-12 лв. Бих препоръчала и на пурво време малки опаковки от някакви продукти колкото да закрепиш положението щом нямаш възможност за повече.

1. Можеш да си купиш две ампулки от тази терапия - https://www.zlatnaribka.com/nashi/filler-intenzivno-vazstanovyavane/nashilifting и да ползваш една за 2 пъти в зависимост от дължината и гъстотата на косата.
2. Можеш да ползваш това като кристали за да заглаждаш крайчетата - https://www.notino.bg/chi/silk-infusion-regenerirassh-serum-za-s … -i-uvredena-kosa/ - слага се малко и стига за дълго време
3. Силно препоръчвам тази маска - малкия вариант ти предлагам като по-нискобюджетен - https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/maska-s-makada … eep-repair-100-ml - ако нямаш възможност тази не е лоша - не очаквай чудеса за цената но все пак https://www.notino.bg/kallos/kjmn-maska-s-keratin/

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 09:24 от Мélisande

# 211
Шампоан Денсифик прави косата да изглежда много по-плътна, отколкото е. Ампулите Денсифик наистина я сгъстяват.
И сега с риск да питате в кой век живея, но толкова красива и гъста коса постигнах с маска с маз и газ в ученическите ми години,  колкото с никоя професионална козметика. А от над 10, близо 15 години ползвам само професионална козметика. Тази маска я сгъсти ужасно и я правеше ослепително лъскава.

# 212
Може ли рецепта на маската с маз и газ?

# 213
По спомен слагах две лъжици мас, две газ и 2 аспирина. Аспирин не знам продава ли се вече. Слагах найлон и отгоре кърпа. Така стоях час и половина или два. Два пъти миех с шампоан, след шампоана обливах с вода с една с.л оцет в нея за още блясък и за да отмие, ако е останала мазнина. По преценка, ако има нужда, слагах балсам. Но може и да няма нужда от балсам след тази маска.
Така от средно гъста коса с тънък косъм, се сдобих с лъскава грива от есента до зимата. За няколко месеца от коса до раменете, имах дълга коса.

# 214
За дамите, брюнетки, искащи студен оттенък, горещо препоръчвам матиране с коректор или син шампоан.
Днес си поиграх с коректор, по рецептата на Принцеса и определено има страхотна разлика!
Дължините ми вече бяха изгубили цвят и бяха минали към рижаво, а това е резултата след 10мин с матирането:

Днес си поръчах на Redken Brownlights серията, тя е с такава насоченост и може би ще станем близки приятели Simple Smile

# 215
Коя серия на KayPro е хидратираща?

# 216
Аз също съм с тънка коса без обем, особено сега като дръпна на дължина Sad Мия косата през два дни, на всяко миене мога ли да използвам Денсифик? Косата ми е изрусена ,ниво 10, но е в добро състояние. Не цъфти и не е накъсана, само малко е суха.

# 217
  • София
Lollaa, какъв коректор ползва син или зелен? Аз съм боядисана с микс 6 и 7 и ми златнее и червенее и се чудех дали да не матирам по рецептата на Принцесата със зелен коректор. Може ли снимка и преди матирането да покажеш? Hug

# 218
От известно време не мога никъде да открия крема за къдрици, който ползвам. Ето този е:
Скрит текст:
Откривам в нотино този, продукт, който наподобява, но не е моят. Някой ползвал ли го е и може ли да се направи съпоставка между двата:
Скрит текст:

# 219
Косата ми е дълга, гъста, цвят тъмно русо по скоро лешник. Поддържана само с хубава козметика. Проблема е че се заплита на тила. Вечер като лягам я премятам на горе цялата явно това действа зле.
Моля за съвети, какво правите косата ви да не се заплита?
Ползвам Керастаз оранжевите серии Нутрив и Магистрал
На всяко миене слагам ампула и бустер оранжева серия.
Купих и серията за дълги коси  на Керастаз.
Ако може идеи и съвети?
Не ползвам преса, отвреме навреме я суша.

# 220
Момичета моля ви помагайте... Имах здрава коса под гърдите, боядисвана в тъмен шоколад години наред. Не цъфтеше, не се късаше... Е да ама реших да се обезцветен цели 3 пъти в домашни условия и да сложа 6 руси бои на главата си... Постигнах меден хубав цвят, но косата ми е в окаяно състояние... Подстриган я до раменете махнах всичко изгоряло, но след точно седмица се появиха експлозии и отново цъфтеж... Плача с крокодилски сълзи,не искам да я режа още... Такава грешка направих... Какво да правя с косата си (нямам възможност в момента за скъпи продукти).

Много съжалявам за косата ти, но когато минаваш от тъмно в русо мисля че е пълна лудост да го правиш сама.
Можеш да пробваш и като видиш че не става се спираш и ходиш ако трябва оранжева известно време и после на фризьор.
Аз не съм намерила добър фризьор но все пак такава промяна по добре да в от опитно лице или просто да не я правиш.
Освен това ако искаш руса коса трябва да изчакаш момент в който имаш възможност за продукти, защото изсветлената коса изисква двойно повече и по-скъпа грижа ако искаш да е в добро състояние.
Аз също бих препоръчала домашния еластисайзър, рецепта има във форума, търси с търсачката, прави се с продукти от аптеката и излиза около 10-12 лв. Бих препоръчала и на пурво време малки опаковки от някакви продукти колкото да закрепиш положението щом нямаш възможност за повече.

1. Можеш да си купиш две ампулки от тази терапия - https://www.zlatnaribka.com/nashi/filler-intenzivno-vazstanovyavane/nashilifting и да ползваш една за 2 пъти в зависимост от дължината и гъстотата на косата.
2. Можеш да ползваш това като кристали за да заглаждаш крайчетата - https://www.notino.bg/chi/silk-infusion-regenerirassh-serum-za-s … -i-uvredena-kosa/ - слага се малко и стига за дълго време
3. Силно препоръчвам тази маска - малкия вариант ти предлагам като по-нискобюджетен - https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/maska-s-makada … eep-repair-100-ml - ако нямаш възможност тази не е лоша - не очаквай чудеса за цената но все пак https://www.notino.bg/kallos/kjmn-maska-s-keratin/
Това са наличностите ми в момента.

Като от шампоана на Керастас, хидратиращата маска на Ланза и маската Лалга има количество за още едно ползване (е от Лалгата може би за 2/3). Обмислям покупката на ботокс маската на Кайпро.  Тъй като ми свърши Архитекта реших да пробвам шампоана на Матрикс ребонд, но ми трябва и една маска за хидратация... Загледах тази на Кайпро с арган, но нямам идея хидратация ли е. Горния слой на косата ми е много зле.. Накъсан, нацъфтял, изгорял И с експлозии. Подстригана съм на черта, бях с бретон и камерите около лицето ми които са най-зле са почти до брадичката, не искам да подстригвам още защото косата ми е чуплива и изглежда ужасно.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 22:08 от marrina236

# 221
Коя серия на KayPro е хидратираща?
Аргановата серия и макадамия. Харесвам и двете. Не са баш много силни, редички са маските, но в съчетание ш+б дават много добра хидратация. Харесвам ги и винаги имам налична една от двете серии Hands Plus1

# 222
От известно време не мога никъде да открия крема за къдрици, който ползвам. Ето този е:
Скрит текст:
Откривам в нотино този, продукт, който наподобява, но не е моят. Някой ползвал ли го е и може ли да се направи съпоставка между двата:
Скрит текст:
Според мен е същия, но със сменена опаковка

# 223
Мишчица, използвах син, защото при мен бяха по-скоро оранжеви.
Това е от преди 2 дни:

Преди се боядисвах с кафе шоколад на Пермес, последно бях взела 6.1, но този пигмент е много труден за борене, затова потърсих вариант за мат.

# 224
  • София
Последния път смесих точно 6.1 /2/3/на Пермес, заедно с 7.73 /1/3/,но винаги ми избива червеното от което бягам вече година. Избива в оранжево, златни, червеникави оттенъци. Кое синьо ползва? Получило се е страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт