Професионални серии за коса 136

• 37 522
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Лола страхотно е станало Heart. Искрица ако се мерне ето и рецепта за да махне червеното Grinning

# 226
Аз пък се влюбих в цвета, който си махнала. Стои ти изключително нежно

# 227
От известно време не мога никъде да открия крема за къдрици, който ползвам. Ето този е:
Скрит текст:
Откривам в нотино този, продукт, който наподобява, но не е моят. Някой ползвал ли го е и може ли да се направи съпоставка между двата:
Скрит текст:

На тъмно-синия пише, че е с лека фиксация, на светлия - средна.

# 228
Благодаря ви, дами! Simple Smile
Той пак ще избие, не използвам нищо за защита на цвета, ще си го понося малко, после пак ще матирам и така. Промяна да има😄
Използвах синия коректор на Лакме Колаж.
И с двете тоналности се харесвам, просто зависи в какво настроение съм. Simple Smile
Искрица ме мерна вече Wink

# 229
Идвам, за да похваля Генезис серията на Керастаз - много подсилваща косата, не бях  с особени очаквания , но е доста добра и влияе страхотно при косопад.🌺

# 230
От известно време не мога никъде да открия крема за къдрици, който ползвам. Ето този е:
Скрит текст:
Откривам в нотино този, продукт, който наподобява, но не е моят. Някой ползвал ли го е и може ли да се направи съпоставка между двата:
Скрит текст:
Според мен е същия, но със сменена опаковка
Какъв ефект придава и защо го харесваш? Аз досега най-ми е харесвал на Лореал жълтата опаковка.

# 231
Скрит текст:
Скрит текст:
Според мен е същия, но със сменена опаковка
Какъв ефект придава и защо го харесваш? Аз досега най-ми е харесвал на Лореал жълтата опаковка.
Мека коса, лека фиксация, добре оформена къдрица, без фриз, няма сплескване на следващия ден.

# 232
  • Някъде там
Страхотна е косата на Лола.
На мен лично,ми харесва повече косата със студен цвят,но аз обичам студените цветове и съм пристрастна .
Ще си поръчам син коректор и аз,в нас имам само лилав на премесе .
Наличните ми олиа обаче са само на Керастаз  и на Олаплекс и не съм сигурна,че ще стане с тях,но ще пробвам .
Тези които пробвате серума на генезис имате ли вече мнение за него?Помага ли наистина за косопад? Има ли ефект,да не  като серума им за дълга коса,скъп и не толкова добър.
Не,че е лош серума им за дълга коса ,но има много други серуми на половината от цената на Керастаз които дават същия резултат.

# 233
Аз съм много доволна от тоника на фк и от серума за растеж на ланза ,наистина има видим растеж!

# 234
  • София
Момичета, Oleo Relax хидратация ли е? Гледах състава, никъде не видях протеин но не съм сигурна предвид факта, че отскоро се интересувам...

# 235
Включвам се, за да споделя впечатленията си на първо четене от Kérastase Genesis термото, понеже днес пристигна. Наистина уникален аромат... Веднага го прбвах на суха коса, попи много бързо и ухае невероятно - точно на скъп парфюм Heart Eyes. Надявам се да ми се задържи ароматът по-дълго на косата, защото по принцип каквото и да сложа, след час-два макс и всичко се измирисва. Жалко, че ми е чувствителен скалпът, защото щях да си поръчам и шампоана, но просто не знам как ще реагира кожата на още един нов продукт и засега се придържам към медицинските.

Искам да изкажа и добрите си впечатления от Крем 10 в 1 LAKME Cool Top Ten , който взех за майка ми. Самата марка не я долюбвам много, всичко ми мирише някак на химия (поне на мен), като на прясно боядисана коса, без значение коя точно е серията. Обаче този продукт ме грабна със супер аромата си! Изобщо не долових типичните химични нотки, а и като го пробвах на косата на дъщеря си, попи моментално.

# 236
  • Някъде там
Mini Me , маската ухае с дни а се отмива.
Представям си термото което остава на косата как ухае Simple Smile
Сега ми е интересен серума, имам възможност да го взема за 58 лева .

# 237
  • Варна
Задържа се аромата на термото и то доста дълго. Мила съм си косата миналия ден и сутрин като я пусна/спя вързана/ го усещам. Не ми харесва това,че е спрей. Предпочитам кремообразни финиши,но иначе не е лош продукт.
Цялата серия е изключително добра за,а балсамът е по-силно ревитализиращ от маската.....Това последното го наблюдавам и при Керастаз за блондинки и при тоя за дълга коса.
 Някой назад питаше за серума/Искрица Heart ти си била/......Не мисля,че прави кой знае какво. Почти на финала съм и ако не беше аромата,в който съм влюбена отдавна да е е потънал в шкафа. Ще го изклепам,но едва ли ще го подновя скоро освен ако не го нацеля на цена под 25 евра тъй като имам в шкафа пълен тоник на Кингсли и Меди нуминокс,а от аромат мога да го докарам с термото сутрин или едно две фъс в косата с Нилските градини/ароматът е същия за мен и не ми избиват моркови от пеафюма Grinning/. Все пак не утежнява и даже придава обем. Не е лош продукт,но е откровено скъп и неикономичен. При редовно ежедневно нанасяне по 3 пипети едва ли ще ме изкара и месец. Виздях му сметката за 3 месеца и то по една пипета само след миене.

Mini Me задължаващи са шампоаните на Генезис и двата,в смисъл,че след тях не може да се ползва силен протеин. За разнообразие можеш да вземеш някое травълче/80мл. шампоан си е доста/ или да потърсиш отливка от някое момиче-доста народ ги имаме. Не са дразнещи и двата шампоана,но биха могли да се ползват и в комбинаия с такъв грижещ се за скалпа.

# 238
Влизам да дам положителен глас за Златната рибка. Опаковка, продукт, мостра и отношение. Имах код който съм изтрила погрешка и им го написах като коментар, ако могат те да ми го добавят. Направи ли са го. Поисках мостра на Лакме и са ми сложили. Доволна съм!
Скрит текст:

# 239
Страхотна е косата на Лола.
На мен лично,ми харесва повече косата със студен цвят,но аз обичам студените цветове и съм пристрастна .
Ще си поръчам син коректор и аз,в нас имам само лилав на премесе .
Наличните ми олиа обаче са само на Керастаз  и на Олаплекс и не съм сигурна,че ще стане с тях,но ще пробвам .
Тези които пробвате серума на генезис имате ли вече мнение за него?Помага ли наистина за косопад? Има ли ефект,да не  като серума им за дълга коса,скъп и не толкова добър.
Не,че е лош серума им за дълга коса ,но има много други серуми на половината от цената на Керастаз които дават същия резултат.
Действа,действа.При мен почти веднага, но според мен е ок да се използва с друг придукт от серията, ако трябва да избереш един не е ок да е серума / лично мнение / , а и попринцип един от продукт не от тази серия не знам дали ще повлияе на косопада. При мен той буквално спря , но си взех термо крема, серума, маска и шампоан, така че ми е трудно да кажа дали е специално от тоника Heart

Общи условия

Активация на акаунт