Професионални серии за коса 136

• 37 565
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Моля за съвет за термозащитен продукт. Преса почти не ползвам, ограничила съм до 1-2 пъти месечно, само сушене. Притеснявам се да не ме отежни и да не се клечоса косата. Препотъчайте ми нещо от личен опит. Търся си и хидратиращ балсам, този на Макадамия такъв ли е, че се обърках малко?
Много ми е интересно как искате съвет и още по-интетесно ми е как съветват без да знаят какъв е типа коса.
Бих била полезна ако знам!
---- Това важи и за всички коментари и ревюта. Пишете типа си коса, бе хора!

# 316
Момичета, аз имам малко по-различен въпрос. Коментирате разни хубаво ухаещи продукти и така ми се прииска (така или иначе си седя вкъщи и парфюми в момента не използвам).
Продукти имам от всички категории, но искам нещо дето косата да ми мирише хубаво и то не за 5 минути (съгласна съм на всичко дето няма да ми утежни косата, а ако добавя блясък или пази краищата още по-добре!)
Мъжа ми така или иначе ми спи в косата 😅 ще кажа че е за него купено!

# 317
Моля за съвет за термозащитен продукт. Преса почти не ползвам, ограничила съм до 1-2 пъти месечно, само сушене. Притеснявам се да не ме отежни и да не се клечоса косата. Препотъчайте ми нещо от личен опит. Търся си и хидратиращ балсам, този на Макадамия такъв ли е, че се обърках малко?
Много ми е интересно как искате съвет и още по-интетесно ми е как съветват без да знаят какъв е типа коса.
Бих била полезна ако знам!
---- Това важи и за всички коментари и ревюта. Пишете типа си коса, бе хора!

Благодаря за корекцията, пропуснала съм!
Косата ми е гъста с тънък косъм, предимно естествена. Поддържам балеаж, но в монента е доста израстнал и скоро ще бъде подновен, следователно краищата са сухи. Нямам накъсване, подстригвам се на 3 месеца.

# 318
Vivru, термото Генезис веднага ми изникна, пред очите, както и олиото Наши и още едно олио с арган на Кай про. Аз много харесвам и миризмата на Маракеш за връхчета, но тя е нетрайна. И миризмата на Ланза хийлинг ш, б и м ми е много много любима, биха казала също и че е трайна.
Сега обаче ароматите са нещо много индивидуално и това, че на мен ми харесват, не значи, че ще харесат и на теб Simple Smile

# 319
  • Варна
Термото на Напура https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-stilizirashti/napura-n … -na-kosata-150-ml

това на Олиесета https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … ro-di-luce-200-ml

Термикът за дълга коса на Керастаз,както и това на Генезис,термото за Блондинки също е много добро,мирише страхотно.
 Всички изброени при разумно ползване не утежняват и не клечкосват.

За аромат категорично в момента Генезис печели всички класации при мен. Трае с дни.

# 320
Здравейте момичета. Много хубава тема и много полезна
Аз се включвам с един доста ненормален въпрос, ама все пак да си питам Smile
Та.. мога ли да изсипя две ампули напура стамиген върте в шампоана стамиген и така да използвам шампоана? Дали има вероятност да съсипя продуктите, или по лошо - да си съсипя косата? Много ще съм благодарна, някой ако има опит с подобни бъркочи да сподели.

# 321
Здравейте момичета. Много хубава тема и много полезна
Аз се включвам с един доста ненормален въпрос, ама все пак да си питам Smile
Та.. мога ли да изсипя две ампули напура стамиген върте в шампоана стамиген и така да използвам шампоана? Дали има вероятност да съсипя продуктите, или по лошо - да си съсипя косата? Много ще съм благодарна, някой ако има опит с подобни бъркочи да сподели.
Никога не съм била вманиачена по шампоаните по простата причина, че всичко вложено там отива в канала! Затова много често в начин на употреба пише да измиеш веднъж, после втори път, да изчакаш няколко минути и да изплакнеш. Обаче! Скалпът ни не е тоалетна хартия, не пенетрира толкова бързо, да не се задълбочавам в избирателната пропускливост и т.н. За да забързаш процеса нагряваш, примерно с найлонова шапка, за да се отворят порите. В тоя ред на мисли, не си хаби ампулите и второ- не се залъгвайте с шампоаните и тяхната чудотворност. Търсете шампоани с повече от 3 пенителя, не търсете масла, отвари, АК и други. Те ще си заминат в канала и колкото и да е полезен много малка чст ще се усвои. Затова маските с с различна формулировка, за да накарат съставите да се закачат за косъма.

# 322
Наши и на мен са ми любими, аромата е тооооооп, поръчвала съм ги от бюти експерт и веднъж Ш от рибката. Наскоро се свързах и с посочената страница от Инстаграм. Yellow Heart
Търся отзиви за серията на Алфапарф за блясък, наистина ли придава този диамантен блясък?
Шампоана много го харесвам. Измива добре без да премива. Не мога да го определя нито като хидратиращ, нито като протеинов. Придава блясък, но не нещо уау. За парите си е супер (аз купувам на Алфапарф само литрови, най-изгодно е). Маската от серията ми идва малко недостатъчна, но имай предвид, че косата ми е изрусена, тънка, жадна.
Руса мама, видях, че косата ти е като моята - изрусена и тънка. Може ли да споделиш всички продукти които използваш и си използвала и да разкажеш мнение, ще ти бъда благодарна! Blush Моята коса също така е доста изтощена, имам цъфтежа и експлозии.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 19:42 от marrina236

# 323
  • Варна
С две ръце и два крака подкрепям последния пост на Руса Мама. Работата на шампоана е да почисти главата и всякакви други очаквания са ми силно имагинерни. Да,почисти добре и да не ми дразни скалпа-това търся от него. А...и да не ми направи косата на топка тел по възможност Grinning
 Ампулите Стамиген са хубави,но нанесени по предписание.

# 324
Наши и на мен са ми любими, аромата е тооооооп, поръчвала съм ги от бюти експерт и веднъж Ш от рибката. Наскоро се свързах и с посочената страница от Инстаграм. Yellow Heart
Търся отзиви за серията на Алфапарф за блясък, наистина ли придава този диамантен блясък?
Шампоана много го харесвам. Измива добре без да премива. Не мога да го определя нито като хидратиращ, нито като протеинов. Придава блясък, но не нещо уау. За парите си е супер (аз купувам на Алфапарф само литрови, най-изгодно е). Маската от серията ми идва малко недостатъчна, но имай предвид, че косата ми е изрусена, тънка, жадна.
Руса лама, видях, че косата ти е като моята - изрусена и тънка. Може ли да споделиш всички продукти които използваш и си използвала и да разкажеш мнение, ще ти бъда благодарна! Blush Моята коса също така е доста изтощена, имам цъфтежа и експлозии.
Както знаете, от дълги години ползвам проф. козметика. Общо взето, с годините косата си остана все така жадна, заобича кремовете (преди не ги понасяше), заобича и леки протеини (на пук, че русата коса иска протеин, моята ставаше ужасна).
Към днешна дата, утвърдени, неразделни, винаги в наличност :
🎀 Червените TIGI. Напълно достатъчни, въпреки, че ползвам балсама, не маската
🎀 Макадамия маска и олио
🎀 За краища на Шварцкопф едно кремче от бонакюр Ends
🎀 Екстремния балсам на ФК
🎀 Синята маска Джойко
🎀 Маскинтенз маската на Керастаз
🎀 Русата серия на Лореал ш+м
🎀 Абсолют рипер на Лореал
🎀 Нектартермик на Керастаз
🎀 Лилавата маска Секси хеър
🎀 KayPro арган ш+м, както и Макадамия ш+б
🎀 Жълтият термо спрей на Алфапарф
🎀 Прецизното олио Алфапарф
🎀 Марокан тъмно кафявата капачка маска
🎀 Лакме слънчевата серия - всичко
🎀 L2 lakme
🎀Спрей Епруваж
Малиии, може би има още 😃

# 325
Доволна ли си от термото на Лалга? Замислям се за него, както и за хидратиращият спрей.

Момичета, моля за помощ. Моля, който има термо на Лалга да ми каже отдолу на дъното маркера за срок на годност ли е или кога е произведена? Моля, който има и е сигурен, че е в срок ( купуван е скоро) да погледне и да ми каже Simple Smile

# 326
Скрит текст:
Руса лама, видях, че косата ти е като моята - изрусена и тънка. Може ли да споделиш всички продукти които използваш и си използвала и да разкажеш мнение, ще ти бъда благодарна! Blush Моята коса също така е доста изтощена, имам цъфтежа и експлозии.
Както знаете, от дълги години ползвам проф. козметика. Общо взето, с годините косата си остана все така жадна, заобича кремовете (преди не ги понасяше), заобича и леки протеини (на пук, че русата коса иска протеин, моята ставаше ужасна).
Към днешна дата, утвърдени, неразделни, винаги в наличност :
🎀 Червените TIGI. Напълно достатъчни, въпреки, че ползвам балсама, не маската
🎀 Макадамия маска и олио
🎀 За краища на Шварцкопф едно кремче от бонакюр Ends
🎀 Екстремния балсам на ФК
🎀 Синята маска Джойко
🎀 Маскинтенз маската на Керастаз
🎀 Русата серия на Лореал ш+м
🎀 Абсолют рипер на Лореал
🎀 Нектартермик на Керастаз
🎀 Лилавата маска Секси хеър
🎀 KayPro арган ш+м, както и Макадамия ш+б
🎀 Жълтият термо спрей на Алфапарф
🎀 Прецизното олио Алфапарф
🎀 Марокан тъмно кафявата капачка маска
🎀 Лакме слънчевата серия - всичко
🎀 L2 lakme
🎀Спрей Епруваж
Малиии, може би има още 😃
Използвала ли си маската на Алфапарф за хидратация? За хидратация имам блондинската маска на Лореал (пак по-твоя препоръка я взех), но ми идва слаба. Маската на Ваканция с комб3нация с олиото ги обожавам, затова много се чудя на обявата, която са пуснали за 25 лв...но някак не ми стиска.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 16:58 от bubanka

# 327
Този Керастаз обсъждан ли е, как съм го пропуснала https://www.zlatnaribka.com/termozashtiten-krem/termo-krem-za-pl … able-creme-125-ml

# 328
Използвала ли си маската на Алфапарф за хидратация? За хидратация имам блондинската маска на Лореал (пак по-твоя препоръка я взех), но ми идва слаба. Маската на Ваканция с комб3нация с олиото ги обожавам, затова много се чудя на обявата, която са пуснали за 25 лв...но някак не ми стиска.
Розовата маска на Алфапарф ли? Ако да, на кантар са с блондинската на Лореал.
С блондинската, в съчетание с шампоана, дава добра хидратация при мен. Но винаги я ползвам след тежка хидратация. На поредни миенета ми идва слаба блондинската серия.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 16:59 от bubanka

# 329
Не знам различен продукт ли е от този, който имам-с помпа.

Това имам аз. Ми... Не усещам да хидратира, не знам колко помага при терно обработка, но си го ползвам редовно. Просто да го изхабя. Не бих го купила отново. Поне не прави бели-не изсушава, не втвърдява.. Нищо не прави 😁😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт