Професионални серии за коса 136

• 37 553
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Наша арган мадката 500мл 76лв.От тази страница, дето ви я показах-30 лв. Да, цената не е критерий, имат адски надценки по сайтовете, ма тази ценова разлика ми е твърде голяма. От тази фб страница няма да поръчам нищо.. Ще взема от официалната страница на Наши.
Маската арган много отдавна съм ползвала, помня, че шампоана ми беше ужасен. Може ли да сравните макадамия маска с арганската на Наши?

# 301
Прилагам снимки и рецепта какво направих и ползвах, че получих доста ЛС😂
От тази основа:

Използвах тази рецепта на Приценсата, като боята я смених със син коректор. Аз лично нямах подходящи масла, затова при мен се случи смесване на коректор, оксидант, много балсам и вода. Предполагам, че ако се следва рецептата, косата ще е по-подхранена:

Боя не съм ползвала, само коректор. Моят беше на Лакме колаж.
После измих стандартно- ш-н, балсам и т.н.
Резултат при мен е този:

И на слънце:

Предполагам, че при повторение, ще стане по интезивен цвета, но към момента резултата ме задоволява и е много лъскава  и мека косата.
Тази серия на Редкен е на принципа на матирането или на принципа на лилвите шампоани, само че сини:

Поръчала съм я и предполагам другата седмица ще е при мен. Като я пробвам ще дам отзив дали е добра, поне за мен.

Хубав ден! Simple Smile

# 302
Според мен не са фалшиви, а с изтичащ или изтекъл срок, може би от някой затворен салон...но да, и аз не бих рискувала.
Маската Наши ползвах още, когато се вихрвхме в старите теми (преди поне 4г), аз като цяло марката я харесвам повече от Макадамиите.

# 303
Аз много харесвам маската на Макадамия Heart Много е подходяща за суха коса

# 304
Имам въпрос към дамите, които ползват термото Генезис. По колко точно слагате на влажна коса и използвате ли го на суха? И в двата случая ми стана на клечки и едвам я сресох... Преди това ползвах маска Епруваж, ако има значение.

# 305
  • Някъде там
Лола от къде  поръча Редкен?
Аз се чудя за Матрикс сини и доста по евтини от Редкен

# 306
Minime, аз си слагам солидно количество на мокра коса 3-4-5 пръскания и нямам никакъв проблем. На суха, ако слагам - само 1 пръскане.

# 307
Не съм видяла, че има на Матрикс да си призная и като търсих видях само Редкен.
Поръчах от friseurtotal de.

# 308
Момичета, моля за помощ. Моля, който има термо на Лалга да ми каже отдолу на дъното маркера за срок на годност ли е или кога е произведена? Моля, който има и е сигурен, че е в срок ( купуван е скоро) да погледне и да ми каже Simple Smile

# 309
Minime, аз си слагам солидно количество на мокра коса 3-4-5 пръскания и нямам никакъв проблем. На суха, ако слагам - само 1 пръскане.
Viktoriai, явно моята коса не го харесва просто Smirk. Ще му дам шанс, пък ще видим...

# 310
Наши и на мен са ми любими, аромата е тооооооп, поръчвала съм ги от бюти експерт и веднъж Ш от рибката. Наскоро се свързах и с посочената страница от Инстаграм. Yellow Heart
Търся отзиви за серията на Алфапарф за блясък, наистина ли придава този диамантен блясък?

# 311
Наши и на мен са ми любими, аромата е тооооооп, поръчвала съм ги от бюти експерт и веднъж Ш от рибката. Наскоро се свързах и с посочената страница от Инстаграм. Yellow Heart
Търся отзиви за серията на Алфапарф за блясък, наистина ли придава този диамантен блясък?
Шампоана много го харесвам. Измива добре без да премива. Не мога да го определя нито като хидратиращ, нито като протеинов. Придава блясък, но не нещо уау. За парите си е супер (аз купувам на Алфапарф само литрови, най-изгодно е). Маската от серията ми идва малко недостатъчна, но имай предвид, че косата ми е изрусена, тънка, жадна.

# 312
Моля за съвет за термозащитен продукт. Преса почти не ползвам, ограничила съм до 1-2 пъти месечно, само сушене. Притеснявам се да не ме отежни и да не се клечоса косата. Препотъчайте ми нещо от личен опит. Търся си и хидратиращ балсам, този на Макадамия такъв ли е, че се обърках малко?

# 313
krystal93, и аз имам маската. На мен ми идва малко слаба, но за сметка на това има страхотен аромат! По-скоро е за по-неизтощени коси, а моята е изрусена и суха в краищата. Иначе си я ползвам от време на време с кеф Simple Smile.

# 314
Споделям и аз хубавото си впечатление от серията Генезис. Смело мога да кажа, че много, много ми харесва. Имам шампоана, маската и термото. Косата ми е мека, но в същото време си има и жилавост Blush
Прилагам и снимка :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт