Професионални серии за коса 136

• 37 594
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Casual,
И кремът, и лосионът са много добри, но за плътна коса е по-добре кремът. Аз го харесвам.

# 331
Доволна ли си от термото на Лалга? Замислям се за него, както и за хидратиращият спрей.

Момичета, моля за помощ. Моля, който има термо на Лалга да ми каже отдолу на дъното маркера за срок на годност ли е или кога е произведена? Моля, който има и е сигурен, че е в срок ( купуван е скоро) да погледне и да ми каже Simple Smile

Ами ползвала съм го само веднъж. Не мога да кажа още. Засега ми хареса с шампоана и маската от същата серия. Прави косата мека. Иначе не е плътен като крем, рядък е, което ми харесва. Но не знам дали е нормално, затова питам дали някой има такъв , за да сравня срок и консистенция. Ароматът на серията е хубав, силен и издържа поне 2 дни.

# 332
Скрит текст:
Не знам различен продукт ли е от този, който имам-с помпа.

Това имам аз. Ми... Не усещам да хидратира, не знам колко помага при терно обработка, но си го ползвам редовно. Просто да го изхабя. Не бих го купила отново. Поне не прави бели-не изсушава, не втвърдява.. Нищо не прави 😁😁😁😁
И аз го имам. Няма фиксация, при лека влага косата ми веднага се начупи, а беше добре изправена. Наистина не прави бели и не ми се е случвало да прекаля и косата да стане кофти. Надявам се поне защитата да е добра. Та и аз си го ползвам 😄

# 333
Доволна ли си от термото на Лалга? Замислям се за него, както и за хидратиращият спрей.

Момичета, моля за помощ. Моля, който има термо на Лалга да ми каже отдолу на дъното маркера за срок на годност ли е или кога е произведена? Моля, който има и е сигурен, че е в срок ( купуван е скоро) да погледне и да ми каже Simple Smile

Ами ползвала съм го само веднъж. Не мога да кажа още. Засега ми хареса с шампоана и маската от същата серия. Прави косата мека. Иначе не е плътен като крем, рядък е, което ми харесва. Но не знам дали е нормално, затова питам дали някой има такъв , за да сравня срок и консистенция. Ароматът на серията е хубав, силен и издържа поне 2 дни.

Аз не съм впечатлена! Никак даже! Освен аромат, нищо друго не усещам да прави с косата ми. Ползвам го доста време в комбинация с шампоана и маската.

На дъното на моя спрей,ето това пише:

# 334
Имам въпрос към дамите, които ползват термото Генезис. По колко точно слагате на влажна коса и използвате ли го на суха? И в двата случая ми стана на клечки и едвам я сресох... Преди това ползвах маска Епруваж, ако има значение.
Пръскам поне по 4-5-6 пъти , не се слепва, на суха по 2-3 пъти.

# 335
Имам крема на Лалга, лек и приятен за ползване, не е с УАУ ефект, обаче все по-често посягам към него, защото е един от малкото без протеиново усещане в косата и чувството, че има някакъв продукт по нея...
Получих спрея за блясък и UV-защита на Мароканойл, днес го пробвах като фин спрей тип мъгла e. Мазничък е, но веднага попи в косата, някакъв видим ефект не видях поне откъм блясък. Единствената неприятна изненада е, че няма миризмата на Мароканойл, което за мен е супер тъпо. Мисля си, че е по-добре да си ползвам хидратиращия им крем + олиото, отколкото този спрей... Но ще си го изразходя макар и да очаквах друго, поне слънцезащитата да има ефект сега лятото...  Rolling Eyes
Напоследък си дадох една дълга почивка от продуктите на Лореал, за да пробвам доста нови неща и да дам шанс на другите ми налични серии. Обаче забелязвам като цяло, че косата ми е в по-лошо състояние от преди. Колкото и да не искам да повярвам, Лореал спасиха косата ми и сега явно ми липсват... Лошото е, че някои любими мои серии са спрени, а други обновени с променен състав... Просто има продукти, които наистина преобразяват косата след продължително ползване... за всеки разбира се те са различни, но трябва да бъдат открити...
Обаче новите серии, които пробвах са истинско разочарование за мен, само Лалга е ОК, сега залагам и Генезис да ми допадне... А дано, че скоро нямам добро попадение...

# 336
А да препоръчате детанглър с
УВ защита? Има ли такова животно? За много суха и твърда коса.

# 337
Имам крема на Лалга, лек и приятен за ползване, не е с УАУ ефект, обаче все по-често посягам към него, защото е един от малкото без протеиново усещане в косата и чувството, че има някакъв продукт по нея...
Получих спрея за блясък и UV-защита на Мароканойл, днес го пробвах като фин спрей тип мъгла e. Мазничък е, но веднага попи в косата, някакъв видим ефект не видях поне откъм блясък. Единствената неприятна изненада е, че няма миризмата на Мароканойл, което за мен е супер тъпо. Мисля си, че е по-добре да си ползвам хидратиращия им крем + олиото, отколкото този спрей... Но ще си го изразходя макар и да очаквах друго, поне слънцезащитата да има ефект сега лятото...  Rolling Eyes
Напоследък си дадох една дълга почивка от продуктите на Лореал, за да пробвам доста нови неща и да дам шанс на другите ми налични серии. Обаче забелязвам като цяло, че косата ми е в по-лошо състояние от преди. Колкото и да не искам да повярвам, Лореал спасиха косата ми и сега явно ми липсват... Лошото е, че някои любими мои серии са спрени, а други обновени с променен състав... Просто има продукти, които наистина преобразяват косата след продължително ползване... за всеки разбира се те са различни, но трябва да бъдат открити...
Обаче новите серии, които пробвах са истинско разочарование за мен, само Лалга е ОК, сега залагам и Генезис да ми допадне... А дано, че скоро нямам добро попадение...
И аз харесвам Лореал, особено старите серии. Жалко, че само променят и затриват.

# 338
Розовата маска на Алфапарф ли? Ако да, на кантар са с блондинската на Лореал.
С блондинската, в съчетание с шампоана, дава добра хидратация при мен. Но винаги я ползвам след тежка хидратация. На поредни миенета ми идва слаба блондинската серия.
Значи сбърках и с розовата на Алфапарф за хидратация... Трябва ми ударно хидратираща маска, но не съм наясно кои са чиста и ударна хидратация.

Относно маската и олиото на Македония в ОЛХ и Фейсбук. Попитах ги дали е възможно да ми изпратят снимка на отворена маска. Последва блокиране.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 17:00 от bubanka

# 339
Значи сбърках и с розовата на Алфапарф за хидратация... Трябва ми ударно хидратираща маска, но не съм наясно кои са чиста и ударна хидратация.
2 варианта:балсама Екстрийм на ФК и Маскинтенз на Керастаз (thick, за плътен косъм).
По-евтин вариант Сериозния балсам на Тиги, но при него е с натрупване, след 2я път ще усетиш.
Знам какво е, винаги не е достатъчна хидратация Sad

Относно маската и олиото на Македония в ОЛХ и Фейсбук. Попитах ги дали е възможно да ми изпратят снимка на отворена маска. Последва блокиране.
Забележи на капачката-500мл.пише
Всяка ненормалнопристрастена тук знае, че няма 500, а 470мл

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 17:01 от bubanka

# 340
2 варианта:балсама Екстрийм на ФК и Маскинтенз на Керастаз (thick, за плътен косъм).
По-евтин вариант Сериозния балсам на Тиги, но при него е с натрупване, след 2я път ще усетиш.
Знам какво е, винаги не е достатъчна хидратация Sad
Може ли линк на сериозния балсам? 🤗

Забележи на капачката-500мл.пише
Всяка ненормалнопристрастена тук знае, че няма 500, а 470мл
Точно това ме накара да помисля, че нещо не е наред. Купувала съм три пъти от маската - уникално действие имаше на косата ми, точно лигавоста, която търся. И в предвид, че я използвах много преди да си обезцветя и обезобрази косата тотално, представям си сега как би ми подействала след като е точно с такова предназначение - да възстанови и подхрани третирана коса. Joy Затова и се зарадвах като видях обявата, че сега нямам възможност да купя и малката опаковка. Но явно е менте...

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 17:02 от bubanka

# 341
# 342
Някой да знае реалната разлика между тези 2 крема? Имала съм СС-крема преди години и доколкото си спомням имаше блестящи частици в него, нали не греша? А в другия има ли такива? И как са откъм миризма?

# 343
Сериозният балсам на Tigi е чудесен, но най-евтината ударна хидратация е тази:

# 344
Ехеее, вярно ли? Дрогериен клас... 🤔 Супер би било. Ще го потърся.

Общи условия

Активация на акаунт