Професионални серии за коса 136

• 37 950
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Моята коса е небоядисвана и също, след реформулировката им, керастазките масла нищо не правят по-специално. Само на аромат го докарват и то не е траен😀 Предишната формула беше страхотна, сега са просто скъп лукс, мое мнение де.

# 571
А как се поръчва от notino.de?

# 572
Агент, аз само това олио харесвам и коприната на Чи. Не ми тежняват допълнително и косата е с блясък.
Това конкретно, доколкото си спомням е правено с парфюмеристи и е “вдъхновено” от Chanel Coco Mademoiselle. Много обичам като го ползвам, да си пръсна и от парфюма. Simple Smile

# 573
Здравейте,
на скоро си взех този комплект "Комплект за хидратация Moroccanoil Hydration 2x500ml" от Beu***Mall (незнам колко е оригинален магазина но реших да пробвам) шампоан и балсам, но още при първото миене миризмата ми напомня на някакъв прах за пране или перилен препарат, само на мен ли ми се въобразява това или и Вие сте го забелязали ? Не, че не съм доволна от продукта но малко странна и остра миризма има.
За прах за пране не се бях сещала,на мен особено шампоанът ми мирише на бръснарски сапун Laughing Балсамът е с малко по-нормална миризма,леко цветна.Нищо им няма на продуктите ти,ползвай си ги,и аз не съм фен на ароматите им,но не е трагедия

Black Cat Hair shop са реални фризьори и продуктите им са ок,аз редовно си пазарувам от тях.Купувай,нямаш грижи

# 574
Явно аз нещо съм сбъркана, но убийте ме, ич не припадам по миризмата на Генезис. Онзи ден ги получих и само душа и никак не се вдъхновявам да се изкъпя с тях. 😏

# 575
Момичета, моля помогнете! Заглеждам се по тези два крема за слънце защита, дайте съвет - кой от двата. Ако може някакво сравнение  Simple Smile Thinking

# 576
  • Някъде там
Агент ,това ми е единственото олио на керастаз,на тънката ми коса успява да приглади връхчетата и има супер аромат,аромата за съжаление не се задържа дълго.
На 23 май имам час за фризьор.За фузио доза ,понеже съм от тези които са луди по аромата на генезис  точно такава ще използват.
Аромата на дозата бил по цветен и наситен като се усещало преобладаващо лайка в него .

# 577
Скоро писах на Рибата и казаха, че очакват подновен крема за плуване на ФК. Очаквам го с нетърпение!
_____
Вчера се оклепах с кокосово масло и както си знам-ефект пършава коса.
____
То па тъй не заредиха новата серия на Лориал лонгър-монгър. Някой с тормозена коса може ли да опише как се държи.

# 578
  • Варна
Руса мама, и при мен става така като се омажа с някаква смес от кокосово и нещо преди миене.Защо става така? Очаквам хубава пригладена мека коса, а то точно обратното... А за това, какво мислите?

# 579
Ооо, кокосовото и при мен е така винаги, отказала съм се. Май напротеинчва, с други масла не съм имала такъв проблем. Арганът си е абсолютна класика за коса.

# 580
Да ви кажа, в брасит.бг шампоанът Алтерна бонд рипеър е намален на 32лв. С доставката излиза 40лв.

# 581
  • Варна
Victoria, може ли линк?

# 582
Да ви кажа, в брасит.бг шампоанът Алтерна бонд рипеър е намален на 32лв. С доставката излиза 40лв.

Аз не намирам такъв сайт, ако може линк или по-точно име?

# 583

Аз не намирам такъв сайт, ако може линк или по-точно име?
Мисля, че става въптос за този сайт:
https://www.brasty.bg

# 584

Общи условия

Активация на акаунт