Професионални серии за коса 136

• 37 910
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
При мен, с къдренето се получава точно обратното - горният пласт се начупва като пудел, стигам на места дори до масури, а най-долният е прав като праз Grinning
Иначе за къдрици използвам крема на О'райт и този на Мароканойл заедно с пяната Олиосета и дифузер.
Скоро получих мостра на Анти фриз крема на Алтерна и забелязах, че от него много ми се начупи косата, но тогава това не беше търсения от мен ефект. Ще го пробвам пак с дифузера да видя какво ще стане. Чакам и бб крема на Алтерна - интересно ми е и с него как ще е Simple Smile
Анелия, за защита от слънцето и водата на морето мисля, че само солей спреят няма да ти е достатъчен. Аз миналата година заложих на СС крема от серията и не мога да кажа, че свърши кой знае каква работа.

# 661
  • Пловдив
Я пак за недораьбралите като мен, 1 точка в Рибока колко стотни от стотинката е? 😁😁🤣
1т.=0.05лв.
100тх0.05=5лв.

# 662
Руса Мама, за 850 точки ми направиха отстъпка от 42.50 лева.
А като се замисля тея 850 лева,дето съм ги дала,кооолко много са... Weary
Ама пък можеше и хич да не дадат,така че - колкото,толкова! Simple Smile

# 663
Като заговорихте за къдрави коси, да питам аз някой знае ли точното име на тези ролки ? Искам да си поръчам същите, много ми харесва ефекта на къса коса.
Скрит текст:

# 664
Като заговорихте за къдрави коси, да питам аз някой знае ли точното име на тези ролки ? Искам да си поръчам същите, много ми харесва ефекта на къса коса.
Скрит текст:
Приличат ми на сламки Rolling Eyes
Това момиче показва как се къдри със сламки:

# 665
Хахахахха, чак като каза и на мен ми заприличаха на сламки 🤣🤣🤣🤣🤣
А търсих какви ли не видове ролки.....
благодаря 🤣❤

# 666
  • Варна
Въобще не им е оскъдна бонус системата на рибите като се замисли човек...Винаги има код за 5% за следваща поръчка,точките са още 5% и ако има и 15-20% намаление,което е редовно,а по черен петък и повече човек може да пазарува доста изгодно. Напоследък се заглеждам по ТЛС в пазаруването с купони....Само дето това в България няма как да се случи.

# 667
  • София
20% намаление на Керастаз в Бюти мол. Аз се зареждам със Солей маска веднага. Лято е момичета ....поне във Варна ииии вадя сандалите и отивам на педикюр JoyJoyJoy.

Само чаках подобно включване, за да напълня една кошница за около 200 лв Smile Grinning Лакома работа. По препоръки на половината съфорумнички се реших най-накрая да пробвам Ciment Termique. Поръчах и крема на Керастаз за слънце, въпреки че по думи тук този е различен от предишния, а и не пише върху него СС крем, а също така Ш+М на Лореал Сюблим за слънце. Ще ги пробвам и ще подам отзиви.  Heart

# 668
Напоследък се заглеждам по ТЛС в пазаруването с купони....
В превод ?

Ох след като поседях на плажно кафе днес и мен ме удари идеята за плажен продукт, а само ви четях и се самодисциплинирах. Влизам в нотиното да проверя любимия ми спрей пише Промоция, като гледам цената е същата. Някакъв код ли има ?
https://www.notino.bg/aveda/sun-care-vodoustojchiv-sprej-za-izto … na-ot-slnce-kosa/

Може ли линк към тази био вода на Oway ?
Някъде въобще продуктите на марката на по-изгодни цени могат ли да се намерят ?
Приключва ми серума за цъфтящи краища , а цената му не ми харесва сега Simple Smile https://www.arlen.bg/product/9471/serum-za-suhi-i-tsaftyashti-kr … g-drops-50ml.html

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 14:38 от Casual

# 669
TLC е телевизионна програма. Simple Smile Имаше такова предаване за пазаруването с купони. Simple Smile

# 670
Презапасих се със слънцезащита. Получих си комплекта Soleil от Аrlen и да обявя, че несесерът е сполучлив, за разлика от другите, в които пъхат травълите на Kerastase.
В beautymall в момента е дори по-изгоден.

# 671
Момичета, сигурно и вие сте получили известие от Златна Рибка за промоция на големи ш и б на Маракеш за 65 лева, но все пак и аз да ви кажа Simple Smile

# 672
Някой с отзиви за серията Покемон на Shu uemura?

# 673
И аз ще поръчам от бютимол Simple Smile
А някой Лалга пробва ли най-накрая или всички, които видяхте новата формула, я върнахте в Рибата? Много исках да си взема, ама лекинко се притесних.

# 674
Скрит текст:
Тези къдрици се получават и като се навие кичура на молив и се мине с преса за изправяне.
Аз чинно ще изчакам намаление на Керастаз в Рибката, че поне да използвам и трупам отново точици там ..  Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт