Професионални серии за коса 136

• 37 917
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Презапасих се със слънцезащита. Получих си комплекта Soleil от Аrlen и да обявя, че несесерът е сполучлив, за разлика от другите, в които пъхат травълите на Kerastase.
В beautymall в момента е дори по-изгоден.

Какво включва комплекта? Аз понеже не пазарувам от БГ и не следя сайтовете там...
Някой има ли отзиви за крема и спрея от слънцезащитната серия?
Крема с блестящи частици ли е всъщност и дали е новия вариант на СС-крема, защото доколкото разбирам СС-крема е спрян?

# 676
  • на земята
Споделете за най хидратиращата серия на Керастаз,която прави косата лигава?
И отзиви за слънцезащитния крем ще очаквам и аз.
Благодаря много

# 677
Комплектът е с шампоан, маска и олио за оформяне на плажни вълни.
Ето го:
https://www.arlen.bg/product/16134/komplekt-za-pat-slantsezashti … oleil-travel.html

И на другото място: https://beautymall.bg/slyntsezashtiten-travyl-komplekt-za-kosa-k … stase-soleil.html

Кремът го нанасям преди излагане на слънце, точно като защита. С частици е, да. Тези дни трябва да е при мен и последният, който поръчах скоро и ще видя дали има разлика. Спокойно може да се замени с други или дори да се пропусне.

Спреят за блясък от серията не го харесвам.

# 678
Аня благодаря, значи тази серия мога и да я пропусна. На мен СС-крема ми беше един никакъв, явно новия червен крем Sileil е същата формула...

аличка, нито една серия на Керастаз не ми разлигавя косата, омекотява, заглажда -да, но не и това лигаво чувство при измиване... Може би само ш+м Нутритив, но и те не са напълно това което търсиш... Мисля и в чисто хидратиращите серии има някакъв малък % протеин в последните съставки... Но например ш.Архитект при мен след като съм се прехидратирала ми постига тази лигавост, което е много странно. Но маската от серията - не... Те са си протеинови...

# 679
  • на земята
Аня благодаря, значи тази серия мога и да я пропусна. На мен СС-крема ми беше един никакъв, явно новия червен крем Sileil е същата формула...

аличка, нито една серия на Керастаз не ми разлигавя косата, омекотява, заглажда -да, но не и това лигаво чувство при измиване... Може би само ш+м Нутритив, но и те не са напълно това което търсиш... Мисля и в чисто хидратиращите серии има някакъв малък % протеин в последните съставки... Но например ш.Архитект при мен след като съм се прехидратирала ми постига тази лигавост, което е много странно. Но маската от серията - не... Те са си протеинови...
lunna pateka,много благодаря много.
Следя постовете ви и съм много благодарна,че споделяте мнение.
Ще търся друга марка хидратация,косата ми има нужда от хидратация.
Благодаря

# 680

lunna pateka,много благодаря много.
Следя постовете ви и съм много благодарна,че споделяте мнение.
Ще търся друга марка хидратация,косата ми има нужда от хидратация.
Благодаря

Последно това което наистина ми разлигави косата е ш+м Лореал vitamino color resveratrol. Има обаче и друга серия vitamino color A-OX. Мисля първите ще заменят А-ОХ, защото са в същите опаковки. Но Resveratrol е много по-богата и хидратираща серия, приятен аромат и лигавост, омекотяване и заглаждане. Аз я ползвам след боядисване, защото даже ми е прекалено омекотяваща и силно хидратираща....Grinning Може да пробваш първо шампоана, за да видиш дали е това което търсиш. После ако ти хареса може да вземеш и маската...

# 681
Момичета, искам да пробвам някой от серумите на Керастаз. Кой да поръчам /с ампулите вече направих курс/. Целя сгъстяване на косата.

# 682
С това намаление в Бютимол се изкушавам да цапна една Маска Архитект. Предвид, че косата ми не обича протеин и протеиновите дни са 3 пъти в месеца и то с балансирани продукти, моля да ме окуражите или да ми дадете наклон да не харча пари 🤗😁😁😁😊

# 683
  • на земята
lunna pateka,ще взема шампоана да пробвам.
Благодаря

# 684
  • Варна
Руса мама недей. Точно пък архитект на коса,която не обича протеин. Иначе маската е хубава,харесвам я,но моята коса обича протеин,а комбинацията от Ш,М Архитект и термото за дълга коса е прелест.

Някой с отзиви за серията Покемон на Shu uemura?

Имам маската и олиото на Покемон. Олиото е най-откачения продукт,който някога съм придобивала. С консистенция на рядко олио си е точно и е пълно със златен брокат Grinning. Иначе и на коса и на кожа е разкош,не  циганее,но самият му вид е отврат. Не бих го взела,но беше комплект с маската 35 паунда.
 Маската е типичната за Шу богата хидратация с маслено подхранване. Много приятна,напояваща и напомпваща. Маалко по-хидратираща от Шушу слийк и маалко по лека от Урбана. Най-близка ми е до тая за боядисана коса като че ли,но напомпва повече. С аромата на крема и олиото с камелия са и двете. Шампоанът не го взех защото ми се препокрива с техния ДПШ и като описани е и като състав.

# 685
Prinzesata, мерси за споделеното намаление.
Поръчах си една регулярна маска Chronologiste и балсама Genesis. Не знам какво да очаквам като резултат, затова реших да не се настройвам😂
Чудя се дали ми трябва балсама Ciment, след като имам кератиновия на Chi и не знам как ще ми се отрази Genesis?🤔

# 686
Включвам се, за да споделя с вас ефекта от BB крема на Alterna Bamboo Beach, който получих днес. Преди да го нанеса, сложих само маска Макадамия, защото не бях сигурна дали ще е ок да слагам и термо преди това. Намазах повечко количество на влажна коса и намачках, после духнах със сешоар. Получи се това:

Не е кой знае какво... Просто поразроши малко косата, но за сметка на това придаде супер мекота и мирише добре - на лято Simple Smile. Ще го пробвам и като финиш следващия път, мисля че ще е по-добре по този начин. Косата ми иначе си е доста права.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 19:00 от Mini Me

# 687
Мини ми, много ми харесва как ти е станала косата Blush
Моя ще го взема утре, но подозирам, че при мен ефектът няма да е същият, защото косата ми си е Чуплива.

# 688
Мини ми, много ми харесва как ти е станала косата Blush
Моя ще го взема утре, но подозирам, че при мен ефектът няма да е същият, защото косата ми си е Чуплива.
Аз мисля, че при теб ще се получи даже и по-добре, защото си имаш основата. Хубавото на този продукт е, че се постига чупливост, без да се втвърдява косата, което мен ме супер ме устройва. А и какво му е на рошавото Laughing. Ще се радвам да споделим как се е получило при теб Relaxed

# 689
Ще кача снимки, когато имам възможност да го пробвам Blush

Общи условия

Активация на акаунт