Подсичане под гърдите

• 25 275
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Банеоцин.

# 16
  • София
И при мен го има, много напълнях и гърдите също. Не мажа с нищо, основно работи ежедневен душ. Но сега правя диета и ще отслабна. Като пипна под гърдите е мокро.

# 17
И при мен го има, много напълнях и гърдите също. Не мажа с нищо, основно работи ежедневен душ. Но сега правя диета и ще отслабна. Като пипна под гърдите е мокро.
Аз първо усещах, че е влажно под гърдите, а после усетих някаква и миризма. Тогава погледнах под гърдите...Иначе нямаше да видя. Кой знае, от кога е толкова червено, бордово направо. А има там и бенка...Не знам, как ще се оправя.

# 18
Аз първо усещах, че е влажно под гърдите, а после усетих някаква и миризма. Тогава погледнах под гърдите...Иначе нямаше да видя. Кой знае, от кога е толкова червено, бордово направо. А има там и бенка...Не знам, как ще се оправя.
Същата работа и при мен, под едната гърда се зачервява, мокри, сърби и боли ... Само под едната и едната сгънка на слабините, много странно, ще опитам с някакъв крем, при вас отшумя ли? Как? 🤷

# 19
  • София
Аз отслабнах, ама това още го има. Ако не се изкъпя се зачервява и мирише. И пак е мокро.

# 20
При леля ми едно такова упорито зачервяване под гърдите се получи в края на юни. Четири
 месеца го маза с разни мазила, предписани от кожни лекари и никакво подобрение.Най накрая личната й лекарка сериозно се усъмнила и я изпрати в някаква болница в Стара Загора. Изследванията там показаха лаймска болест. Месец и половина вече е на антибиотици.
Така, че ако е много упорито зачервяването и не минава дълго време, имайте едно наум.

# 21
didkatd, поръсвам под гърдата с бебешка пудра и няма зачервяване. Не го правя редовно, но с това нещо мина зачервяването. А сега поръсвам пак на всеки случай.

# 22
Цикатридина спрей.

# 23
Имам същия проблем от години. Пълна съм и гърдите ми са големи. Имам и релефна бенка там. Редовно слагам бебешка пудра и махнах сутиените с банели. Има подобрение, но трябва да не се допуска навлажняване на мястото.

# 24
От крем Здраве, Нивея, Бочко минава с няколко намазвания.

# 25
Имам същия проблем от години. Пълна съм и гърдите ми са големи. Имам и релефна бенка там. Редовно слагам бебешка пудра и махнах сутиените с банели. Има подобрение, но трябва да не се допуска навлажняване на мястото.
И аз имам бенка или брадавица точно там...
Засега отшумя, мазах с едно мазило със сребърни йони и едно бяха ми го забъркали в една аптека като получих страшна алергична реакция от слънце... Абе общо взето каквото намерих вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт