ОСМИ клас. Изолацията втори месец продължава, пак Евгени сили ще ни дава.

• 30 419
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
ох, Ани, реших, че за карантина е стихчето.. с това ,quatr... Някаква такава асоциация ми генерира акълът, но то нормално.

Честито на всички именици и на момчето на Mrs. Jan. Здрави и щастливи бъдете много!

Miriel, мисля като теб за фин.мин. Познавах много хора, които бяха под ръководството му в МФ, само положителни неща съм чувала за него, много си го обичаха и уважаваха.. - но то това беше преди доста време, поостарял е човечецът, не знам защо трябваше за здравен да го пръкнат.

Интересна тема съм изпуснала - за тази ваксина джипката така и нищо не рече, та съвсем я пропущих.
Ходих онзи ден при нея, положението беше "земля в илюминаторе" - кумът така я оприличи, но разбирам я жената. Имам предвид първи очила, втори очила, шлем, маска, каска и не знам какво още. А като се разпишеш на листчето дето ти дава, химикалката се напръсква с дезинфектант..
В лабораторията, където ходих за изследвания направо ми се видяха незащитени, като ги сравних с нея.
Да са живи и здрави всички!
Но да ми каже, че не съм искала да я слагаме, ми беше странно. При положение, че не ме е и питала.
дали да се слага или не - джипска му работа.
Иначе за "За" и "Против" колкото хора, толкова и мнения...

Я кажете ще пътувате ли през почивните дни?

# 541
  • София
Честит празник на всички именици и на вчеращния рожденик!

Следя ви, ама съм изпушила с пубертета на дребен. Иначе Mia e добре, праща ви поздрави Wink

# 542
  • София
Сменено име, сменен аватар. Мярках го сиренцето назад в темата, но реших, че е ново попълнение в редиците ни.

# 543
С намигане на тема синя кръв.

# 544
  • София
Честито на всички именици!
Да са здрави и успешни!

Не възнемеряваме да пътуваме през почивните дни.
Но като се сетя,какви планове имах в началото на годината за пътувания тази година...

# 545
Здравейте, момичета, честит имен ден на всички празнуващи и най - добри пожелания на рожденика на патерица!
Няма ли да се напъне някой да измисли лекарство за пуберитет и съпътстващите го усложнения най - накрая!Влизам в дълбока Сатурнова дупка и не мога нищичко да търпя!
Ако има и други изперкали, можем да си направим терапевтична среща. Joy

# 546
Anik, доволна съм от школата на Регалия, по-точно учителката, която води уроците по математика в Стара Загора. Това, което си спомням е, че последните 2 месеца ползваше и избрани от нея помагала, а не само тези на Регалия. Озори ги с някои тестове. BlushДобра им е подготовката, систематизирани са и помагалата.
Това, което разбрах с голямата, въпреки че не съм имала проблеми, е че школата допринася малко за крайния резултат. Трябват си системни усилия и знания 5-7 клас и късмет с учители, които да дават и изискват такива.

# 547
  • София
Силвърче, брой ме!

# 548
  • София
И моят РД е наблизо, аз пък почвам по лекари да ходя като наближи, какво е това чудо не знам.. , но обикновено е те така.
Тази година например от 10 дни ме врътка един корем - отзад отпред, отстрани... ехо, изследвания, всичко наред... явно съм си изкукала.. обаче много интересно - понеже карам едни домашни тренировки, точно преди година и половина баш на 6-тата седмица ме заболя корем... и те така незнайно ме боля месец и накрая ми минА. И сега същата работа.. на 6-тата седмица, макар и по-различно - явно шкембичът получава шок какви са тия леки плочици дето никога не ги е било имало там и проверява по останалата апаратура какво се случва... Simple Smile

Горгонзоло, уби ме с тоя ник! Имам една приятелка - нейният ритривър е луд на тема кашкавали и сини сирена ... що се сетих не знам..

# 549
  • София
Перличкие, ако намериш лекарство Шъ забогатееш, шъ знаиш 😆 аз съм ти първия клиент, че има моменти едвам ги издържам. И аз съм зажадняла за социализация и форумска срещичка. Само кажете дата и нахлузвам маската 🎭😜Напоследък ИП ми се струва като лош сън... живота си тръгна по старому, хората пак взеха да стават изнервени и бързащи... само книгите, които ще се напишат по темата, ще ни напомнят.

Bunni, Mrs Jan, Saffron, esteliana, сливке благодаря за препоръките за школа, хем искам да си спестя едни пари и за дивака едно време, хем не зная дали да рискувам.Ще го мисля, Ани, ще давам рамо с инфо и каквото мога, като му дойде времето и на теб😘

Шарлот, ама този министър, направо ме оставя безмълвна... Титан на великата мисъл😆

Red
Отдавна съм си набелязала Вийон, а и всичко френско ми е на мен ми е голяма слабост, предния си живот ще да съм била французойка😆

Сънчо, дано да ти се разминат тази година лекарите😘 аз в събота съм рожденичка и подаръка ми е почивка на вилата с най-близките, друго не искам, свободата е най-големия подарък 😊

# 550
  • София
Звездице, аз не рискувах преди две години и съжалявам. По-скоро и двамата не рискувахме. С уговорката, че младежът ми имаше шанса да бъде подготвян от Сталев (поздрави на всички матаематици в НПМГ Wink ), аз го записах в Междучасие, при Шаркова. Едвам се отлежа цяла година, казвала съм го и преди, че в 7 клас е решил най-малко задачи за периода 4-7 клас. Децата, които останаха да се подготвят в училищната школа бяха по-добре. Късно си дадох сметка, че се подготвят при преподаватели, които работят с тях от години. Освен това знаеш, училището гони позиции и рейтинг и на седмокласниците не се гледа просто като на клиенти.
 Апропо, школата в 7 клас е насочена към подготовка за НВО, а не към състезанията. Поне така беше преди 2 години, но мисля че е практика.
Имаш време, обмисли го, но с момчетата е друго. Joy

# 551
Хрумна ми весела идея. За един ден всички да си сменим никовете. Аз и за Стелияна много се чудя нова ли е в темичката или скрита стара муцуна.

# 552
  • София
Хрумна ми весела идея. За един ден всички да си сменим никовете. Аз и за Стелияна много се чудя нова ли е в темичката или скрита стара муцуна.

Страхотна идея.
И аз съм рожденичка другата седмица. Май сме доста близнаците в темата?

# 553
Трудна работа - много сме, а някои влизат и рядко. Русалчините рими няма как да се сгрешат, на Димитрина начинът на одухотворяване на битийността - също, хуморът на синя МИА напоследък поизчезна, но при все това острият й ум не може да се скрие, на Санака слагането на пръст в раната, с тънък хумор - също. Останалите сме по-нехарактерни. Карантината мина и ни притисна сгъстен дневен ред. Иначе щеше да е забавно да поиграем: всеки да напише фраза, с която мисли, че ще бъде отличен, а другите да разгадават първообраза.

# 554
  • Там, където мечтите се сбъдват
galia_mi, не знам за коя Стелияна пишеш, но аз съм си аз....четох ви чат пат миналата година, но нямах желание да пиша, сега от ИП явно нещо се отключи в мен:)))

Общи условия

Активация на акаунт