ОСМИ клас. Изолацията втори месец продължава, пак Евгени сили ще ни дава.

• 30 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ели, да е жив и здрав младежа! Много послушен и целеустремен!
Валя, здрава да си! Пропуснах те вчера.
При нас вървят изпитвания по френски със страшна сила. И понеже госпожицата я задържахме тази седмица да не ходи на дг, вкъщи е война. Той на компа, плямпа на френски, тя го вика пред вратата да си играят, изобщо е чудо.

# 631
При нас вървят изпитвания по френски със страшна сила. И понеже госпожицата я задържахме тази седмица да не ходи на дг, вкъщи е война. Той на компа, плямпа на френски, тя го вика пред вратата да си играят, изобщо е чудо.
Бързо да си признават всички с мъници какъв е набора на децата им, с Игривата Слива сме наясно една с друга, малките са набор 2016, да видим дали ще има други, с които ще се видим в следващи наборски теми! Izida, колко е голяма мъничката? Иначе нали наборката почти тя си гледа малкия през цялото извънредно положение, тя учи, той стои в другата стая, вече само с поглед го дресира, баткото повече се скатаваше с гледането, често-често се озоваваше при гаджето. Та искам да я обявя за герой, оправяше се и с учене и грижите по мъника, че и по нещо вкъщи свършваше, мисля за нея някаква изненада, но още се чудя какво. Даже онзи ден малкото почна да реди кой за какво е "мама да ме гушка и чете, тате и бате да си играем, а кака да ми слага ядене и да се грижи денем за мен". После нещо я помоли да направи и каката му казва "нали аз съм само за грижи, защо да играя с теб?", а той "О, обърках се, ти си, за да те обичам и да се забавляваме" От първи юни и малчо тръгва на градина, в Божурище още не са ги отворили.
Вале, да си здрава и честита!
Ели, да порасне здрав, силен и достоен мъж момчето ти!
Сандански е моята любов, мама е от там. Като малка колко дефилета съм изгледала на абитуриенти, включително и братовчедките ми.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 12:43 от Rady

# 632
  • В средата на времето
Rady, 2017 е малката бяс. Simple Smile Аз вече трета седмица работя на половин работен ден. Предните две си разделяхме гледането на малката с набора - докато приключи ДО - аз, следобяд той поемаше щафетата. Да го похваля тук, че е много отговорен спрямо нея и мога да му я оставям без притеснения.
...btw и моята майка е от този край, само че от едно селце близо до Кресна. Simple Smile

# 633
Ели, много да е щастлив набора, прекрасно лято му желая!

Впечатлена съм, колко са отговорни децата ви, браво!

Момичета, поканиха щерчо на рд на момчето на семейни приятели, става на 18. Дайте някаква идея за подарък, той има от всичко по много и нищо не ми хрумва.

# 634
  • София
Сандански е моята любов, мама е от там.
Всичко ще си признаете/еме накрая. Целите ми детски летни ваканции са минали в Сандански.

# 635
  • София
Силвърче, книжка с автограф..

# 636
Около книжка се въртя и аз. Мисля да поръчам да ми направят красива кожена подвързия, но издание с автограф откъде?

# 637
  • София
..Момичета, поканиха щерчо на рд на момчето на семейни приятели, става на 18. Дайте някаква идея за подарък, той има от всичко по много и нищо не ми хрумва.
При нас слушалките винаги влизат в употреба. Има различни видове и можеш да избереш в зависимост от сумата, която сте си определили.

# 638
Ели, честито да ти е порасналото момче! Здрав, щастлив, успешен!
Валя, честита да си и ти на патерица!! Всичко най-най..

silver pearl, точно ти мисля, че можеш да му избереш страхотен парфюм! Wink Two Hearts Не знам евентуално имаш ли време за сайтовете.. Според мен ще го оцени!

# 639
Сиси, искаше ми се нещо по - сериозно. Ще търся по - късно издание с автограф.

# 640
  • София
Да, в такъв случай слушалките не са вариант.

# 641
  • Sofia
ЕлиТ, честит да е наборът! Жив, здрав, успешен и късметлив да расте!!! Blue Heart

Двойна леля 2016 признавате ли Grin

Аз съм леко бясна на СУ, но нищо де, не моАт ме уплашат със задания Rage

# 642
anik, ми че как, те са си и твои двете феи! Two Hearts

# 643
Честито ма малките и големи рожденици! Желая им здраве и късмет!

Момичета, браво на наборите, които помагат в гледането на братчета и сестричета! Много се впечатлих.Аз също съм оставяла малката с голямата, но разликата им е 5 години, несравнимо е.

# 644
  • Sofia
Здравейте!

като мама на 7 класничка... да си ви попиткам Simple Smile
сега, когато сте към финала на тази странна година в новите училища, как определяте избора си? Има ли някой който да съжалява, че детето му е записано точно в конкретното училище и с какво ви разочароваха, както и с какво ви изненада положително направения избор?

при нас... знаете още сме в етап учене и размисли и страсти по отношение на паралелки и училища, т.е. най-важното "как сме и къде сме"... още липсва..., но по-добре да имаме насока, дори и после да започнем на чисто при реденето.

много благодаря и да знаете - много ви се радвам (а вие си знаете защо Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт