ОСМИ клас. Изолацията втори месец продължава, пак Евгени сили ще ни дава.

• 30 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
valya_v честит рожден ден!
Жива,здрава и  щастлива да си!И все така заредена с енергия! Flowers Hibiscus
Игривата слива честит ти първи работен ден!Дано всичките занапред бъдат безпроблемни!
Изида не знаех,че е толкова малко твоето момиченце.
Хубава вечер на всички!

# 616
Първи " реален" работен ден след два месеца и половина home office. Много съм щастлива! Колегите не знаеха, че се завръщам. Позакъснях сутринта и по стъпките познаха, че идва някой ( последните месеци не се допускат външни хора). Наизскочиха от стаите. Преди да попитам, дали гушкането е разрешено, получих куп прегръдки и целувки. Дори едната счетоводителка, която остана на пост, днес за първи път си отвори вратата към коридорите. Мърда положението! Спазваме хигиена и определена дистанция, но живот се заражда отново!
Голямата отначало е абсолютно самостоятелна и там само обсъждаме деня и наблюдавам оценки в Школо.
Малката днес ме изненада. Изключително привързана е към мен и до ден днешен вечер ляга до мен в спалнята, а малко по-късно татито я мести в нейната стая. Снощи плака като разбра, че се връщам на работа.  Днес до 12:30 беше приключила с домашните. Това не се е случвало през последните месеци. Все чакаше да обсъдим, а аз работех от вкъщи и в промеждутъците го правехме. Така до 16:00 часа обикновено. Върна се малкото ми отговорно и самостоятелно детенце, което от втори клас само стои и пише домашни. И няма грешки! Доволна е и каза, че е проверявала както преди. В 15:00 часа ми се обади, че излиза. В 18:00 часа дойде да вечеря и после пак навън.
Здраве на всички и възможно най-бързо да се върнем към истинския живот!

# 617
  • София
valya, честит ти ден рожден, бъди здрава, щастлива и доволна! Ммм, много ги обичам всичките тия нещица, дето ни черпиш Simple Smile

уауу, beki, благородно завидях, толкова искам и моите деца да се вълнуват от книги, ама не! Калоян чете Хобит, но не го виждам да е особено вдъхновен - чете го като го сръчкам. Интересен му бил.., но ако е наистина така сам ще иска да я чете.

Petenka, много миличко посрещане. И ние след 14 юни по програма трябва да се завърнем по работните места. Чак се плаша дали няма да ми липсва много Home office-a. Но живи и здрави..

Anik, и аз съм Близне. Права си май за спорта.., почивка правя сега и се чувствам като прасенце съответно. Но то е и, защото три дни бяхме с приятели на морето и добре похапвахме., помезвахме и попийвахме. Но и доста работа свършихме. Затова сега само пия, не ям Simple Smile Хаха

# 618
Писах, писах и накрая да сложа една розичка за Валя и всичко изтрих!
Честито на колежката близначка, здраве и  най - вече и повече радост!
Сливка, дано свикнете и всичко да е наред, не ви е лесно.
Сънчо, как можа да го напишеш това! Ти ако се чувстваш прасенце, останалите какво да кажем! Приседна ми вечерята и ще взема да продължа по твоя метод, че бански трябва да се купуват!
Хубава вечер на всички!🌹

# 619
  • В средата на времето
Значи да се разберем нещо - само прасенцата можем да се титулуваме така. Всички останали, моля, да ползват кавичките по предназначение! Joy Благодаря! Joy

# 620
  • София
Честит празник, Вале!
Здраве, любов в сърцето, уют у дома и успех във всяко начинание.

# 621
  • София
Вале, честит рожден ден! Желая ти здраве и много щастливи мигове!

# 622
  • София
Kissing Heart Момичета много благодаря за хубавите пожелания и обещавам и реално да почерпя при първа възможност!
Аз през цялото време работя интензивно от къщи, и от време на време в офиса, но всъщност не очаквам постоянно връщане в офиса до септември. Моята прогноза е, че след 14.06 ще започне активно сезонът на отпуските и всичко ще е лежерно Nature Sunny Само и децата да приключат на 30.06 и с пълна сила забягвам на морето със синковеца (мъжът вече е там ).
Хубава вечер на всички и дайте след 15.06 да направим една реална среща, че после ще е септември не само за мен Flowers Hibiscus

# 623
  • София
valya_v честит рожден ден и от мен! Две мои приятелки са родени на твоята дата и са много хубави хора Simple Smile

Аз вчера ходих до офиса уж само да подготвя документи по един отчет и откарах целия ден. Колегите почват да се завръщат.Като влязох две от колежките бяха с маски, но аз казах, че няма да съм с маска и те също ги свалиха. На обяд излязохме да обядваме и в края на деня вече усещането си беше, както и преди епидемията. 

По празниците ходихме до селото на съпруга, че не бяхме виждали свекърите от 3 месеца. Там пък изобщо не можеш да кажеш, че е имало нещо - хората си се прегръщат и целуват, в магазините са единици хората с маски. Изкарахме много хубаво - зеленина, цветя, слънце.

# 624
  • София
Валя, честит рожден ден! Желая ти здраве и щастие!

Отдавна се върнах на работа и вече даже почти забравих, че е имало време, в което съм работила от вкъщи. Пътувам до офиса с метро. Сутрин все още не сме почнали да се натискаме един друг, както беше преди, но влаковете със всеки следващ ден се пълнят все повече.

# 625
  • някъде ... тук ...
Валя, честит рожден ден! На патерица вече май. Здрава да си!

Почерпете се за здравето на набора. 15 години, ужас. Кога порасна най-дребното у дома Simple Smile

# 626
  • София
Да е здрав, Ели! Да е пълен с щастие, любов и успехи животът му!

# 627
Ели, жив и здрав да е набора!
Аз вчера писах брисах и накрая не разбрах, че сесията изтекла и не се е публикувало нищо.
Успешно да е завръщането на всички на работа!
Вале, много щастие! Обичам зодия близнаци, много хубави хора.

Сега разбирам защо като ходехме в Сандански, хващахме дните около 24 май, имаше облепени магазини със сними на отличниците. Много вълнуващо е сигурно за деца и родители. Абитуриентите им минаваха пеша по централната улица и влизаха в парка и всичкото турист и местни им се радваха.

# 628
  • В средата на времето
Ели, да е жив и здрав младежът! Много устремен, щастлив успешен и изпълнен с мечти и ентусиазъм да бъде!

В Добрич, на центъра, съм виждала табла със снимки на отличниците от различни училища. Хубава традиция ми се вижда това. Simple Smile

Наборът снощи ме информира, че днес след училище имал среща с колеги (т.е. съученици негови) навън. Ще се вижда с тях за първи път след началото на епидемията.

# 629
  • София
ЕлиТ, да ти е живо и здраво момчето! Много щастие и късмет му желая!

Абитуриентите им минаваха пеша по централната улица и влизаха в парка и всичкото турист и местни им се радваха.
Там традицията за дефиле по главната продължава.

Общи условия

Активация на акаунт