ОСМИ клас. Изолацията втори месец продължава, пак Евгени сили ще ни дава.

• 30 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • нейде там, където ....
Честити да сте всички, празнували през последните дни!

Ние малко попътувахме, малко повече обръщам внимание на други неща сега, а наборът ме изненадва приятно с ДО.

Равносметката за първата година е, че сме си направили добре сметката. За училището - две мнения няма, същото щеше да е, НПМГ. Имах колебания за профила, но се страхувах да не проектирам прекалено моите желания, а каквото и да говорех, онова негово Единствено, си остана. Ако знаеше колко много ще се учи - може би щеше да избере друга специалност, но му го спестих като информация и не съжалявам за това. Хубавото е, че след десети клас ще може да поразбърка профилиращите предмети доста по-осъзнато. Странното, за мен, е мнението на преподавател по водещ предмет - нормално е след десети клас половината паралелка да иска да смени профила си. Имаме време, ще видим, но е много вероятно да е точно в тази половина.

# 676
  • В средата на времето
Мили приятели, какво ще кажете за идеята да се съберем следващия петък или събота някъде на открито и на сладка раздумка? Гледах прогнозата - ще пече. Simple Smile

# 677
  • Там, където мечтите се сбъдват
Ян@, браво, че сте послушали детето....все повече се убеждавам, че за някои неща трябва да ги слушаме.

jd, на мен ми направи впечатление още на откритите врати на НМПГ миналата година. Представяха програмата само до 10 клас и един родител ги попита защо не представят и тази за профилите. Тогава обясниха, че е нормално децата да сменят профили след 10 клас.

# 678
  • София
Момичета, аз съм в скапано настроение напоследък, сатурнова дупка ли или друго -не зная, но ви чета, въпреки, че не пиша често.

Честито на патерички и да са живи и здрави рождениците от миналата седмица.🌸

Изида, чудесна идея за среща на теферич. Аз съм с две ръце “за”.

Pitanka, не се притеснявайте, така ще се подредят нещата, че дори и да си имала колебания после равносметката ще е точна. Това са ми житейските наблюдения Simple SmileЗа училището нашия първи избор беше друг, но бе обвързан с финансов елемент и затова се спряхме на втория, не очаквах, че детето ми ще се почувства толкова добре в новото училище още в първите месеци.

Estelliana
Поздравления за упоритостта на твоя младеж.

За НЕГ да споделя миналата година, че много ме впечатлиха децата, които представяха гимназията на отворените врати и бях намислила тази година да завлача малкия , уви-няма да го организират. Но това, което споделят Русалчи и Шарлот е много полезно.🤗

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 20:21 от звездица

# 679
  • София
Мили приятели, какво ще кажете за идеята да се съберем следващия петък или събота някъде на открито и на сладка раздумка? Гледах прогнозата - ще пече. Simple Smile
За 5 или 6 ли говориш? Освен да се скрием в Борисовата, друго не се сещам. Иначе ще решат, че протестираме за нещо и ще ни разгонят. Rolling Eyes

# 680
Ако е за 6ти - може с АниК да ви връчим по една четка, че май ще боядисваме оградата на школото тогава 😃 ...

# 681
  • София
Хайде, хайде! И ние сме чели за Том Сойер.

# 682
  • София
За жалост уикенда не мога.
Звезди, голямо гуш! Не се тревожи, ще изплуваш.

# 683
Днес получихме в Школо съобщение от директора за избор на ФУЧ догодина. Има бланка, която трябва да се попълни до 4.06. Определящ ли е този избор за нещо или да пишем каквото на детето му е на сърце?

# 684
  • София
А..Перличке, нали знаеш- всичко е в главата. Та и аз така с моите килограми. Искам да се стегна, не толкова да отслабна.  И понеже с малки паузи подскачам редовно, всъщност съм доволна. Но имам 10 дневна пауза и това ме подтиска. Понякога и на терасата на покрива подскачам и все се чудя дали някой от Телус не ми се радва.. или от КНСБ Wink

За ученето - след шоковите първи два месеца, мисля, че дъщеря ми се харесва и класа и училището, че и учителите. Не знам дали отдавна ни четеш, Питанке, но на нея не и достигна  половин точка за испанската, трудничко и беше в началото, много страдаше за испанската, аз оревах темата, осъзнавах колко съм досадна. Но мина и замина.. бори френския сега и седи от кой сайт какво да си поръча и дали може. Успех на изпитите на твоето дете!

# 685
  • София
Честито на всички рожденици, които минаха! Да са живи и здрави!
jenap, Сънчо, знаех си, че децата ще се адаптират. Hug Много неща мога да кажа, ама няма да философствам!

# 686
  • София
А защо не?😉

# 687
  • София
Защото вероятно съм ги казвала вече, точно на тях двете, а не защото имам нещо против философстването! Wink

# 688
  • В средата на времето
За 5 или 6 ли говориш? Освен да се скрием в Борисовата, друго не се сещам. Иначе ще решат, че протестираме за нещо и ще ни разгонят. Rolling Eyes

За 5-ти вечерта или за 6-ти или през деня или пак вечерта. Може и в Борисовата, общо взето ми е все тая, къде ще е, по-важното ми е - да е. Simple Smile Аз си мислех за двора на Халбите, ако работят де? Нали отвориха заведенията и навън може да се седи без маски...

# 689
  • София
Има ограничение до 4 човека на маса.

Общи условия

Активация на акаунт