Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 588
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Взех си Goldea The Roman Night. Отворих го. Бутилката е наистина красива! От сутринта съм без парфюм, за да го пробвам на чисто. Началото леко ме стресна, защото в носа ме ритна солеността, която усещам в първообраза Goldea, въпреки че няма такава в пирамидата. Но това трае буквално секунди. После изчезва и май парфюмът също изчезва! Joy Е, не е съвсем изчезнал, усеща се нещо хубавко, обаче от ръка това мирише доста по осезаемо, на врата е много близо до кожата и това е 10-15 минути след напръскване с 6 апликации. След малко ще си ходи съвсем май. Ще го видим де, нека се осъзнае, че е у нас, може пък да се размирише по-късно. Много обичам черница и мириса на плода, но за сега почти не откривам нищо подобно. Още не знам за какво време е удачен, като че точно за сега, обаче буквално изчезна. За не знам кой път се убеждавам и казвам на всички, дето все питат за трайност, как е парфюма - едно е пръскане на ръка, друго е на врата, където ще носите парфюма. Разликите са от небето до земята! И има огромно значение за избора на парфюм. Може много да ви харесва на блотер, на ръка, но не е същото като да се напръска човек както си трябва.

# 121
Cielo чудна снимка,майстор си! Кажи малко повече за парфюма ,едно време много харесвах техния Joy ,така и не го купих и сега в 1 сайт ги има и доста ме замислиха...
Лагуната не харесвам и аз , Уоманити ми за определени настроения..
Виж новия Ели Сааб е много приятен и елегантен..

# 122
Тук ли някой говореше за нишовата марка Fiilit? Или може би по друг канал разбрах за тях, не мога да си спомня. Днес получих сет с 10 мостри и....ЛЕЛЕ!
Страхотни попадения има, направо съм 😍😍😍. Скоро ще пиша повече.

# 123
  • София
Момичета, искам да ви кажа нещо интересно. На всички ни се е случвало да пробваме аромат, който не ни харесва, да не говорим, че има случаи дори да ни боли глава или да ни се гади от него. И всички сме се мъчили да го измием със сапун, но като правило такива смрадни стоят като заковани, и нищо не помага, чакаме да се измирише сам. Точно за такива случаи имам спасение. Пребършете мястото, където сте се напръскали, с кислородна вода 3 %. В повечето случаи изчезва напълно, а когато има остатък, повтаряйте, докато махнете миризмата.

# 124
  • София
Тиква🧡 The Roman night го нося зимата в студа и летните вечери на морето.
От парфюмите на Elie Saab топ са ми Le Parfum Royal и Le Parfum in White.

# 125
Днес съм в интересно настроение. Реших да си пробвам мостричката на Chanel Gabrielle Essence, за съжаление, отново си потвържавам, че с него не се разбираме, а само с оригиналния Gabrielle. Няма развитие на моята кожа и изчезва за около 20 минути, както и ми дразни носа. Неща, които знаех и от предишна проба, но исках да се убедя вече окончателно.

И въпреки това, имах настроение за някои снимчици, като първата бих я кръстила:
It’s always Chanel o’clock!

Другата не е за тази тема, затова в скрит текст Simple Smile
Скрит текст:

Хубав и слънчев ден! 🌻

# 126
  • Deutschland
Cielo чудна снимка,майстор си! Кажи малко повече за парфюма ,едно време много харесвах техния Joy ,така и не го купих и сега в 1 сайт ги има и доста ме замислиха...
Лагуната не харесвам и аз , Уоманити ми за определени настроения..
Виж новия Ели Сааб е много приятен и елегантен..
Мимозка 🌹
Да кажа нещо ... А сега, де.😀
Не е лесно... такъв аромат като  1000 нямам. Това е парфюм old school като старите Opium, Magie Noire  на Lancôme, някои Шанели.
1000 е красив елегантен флорален аромат. Ухае много меко, ухае на жена, има нещо изтънчено и благородно. Нежен букет от цветя: жасмин, здравец, роза, момина сълза. Сандалово дърво и пачули допълват цветното богатство на този наистина женски аромат. Убедена съм, че когато е създаван е вложена мисъл най- вече в тази насока, а не в бързи финансови резултати.

# 127
Днес си получих два така чакани аромата..........и останах леко разочарована No Mouth
Musk Pure Tom Ford, наистина е лек,сапунен муск,но има нещо сладко,мисля Иланг-Иланг и бие на кремче.Явно очаквах да е толкова чист колкото Есънс на НР,а той не  се доближава дори, и се разочаровах.....малко. Ако не очаквах нещо конкретно...хубав е и чист наистина.Лятото ще е прекрасен за офиса Simple Smile
И голямото разочаворание Accento Sospiro -обикновен мъжки акватик с лека сладост......за тази цена не е истина. Заминава при ММ, егаси Rolling Eyes

# 128
Те не си писала за Accento Sospiro тук. Той си е чисто мъжки и най- слабият парфюм, всъщност единственият по-кофти за мен от линията. Най-евтин е и много хора залитат по него, колко съфорумки съм отказала за тях да е.
Днес съм с Музата Sospiro и получих много запитвания  с кой точно парфюм съм.

# 129
Те не си писала за Accento Sospiro тук. ...
Нито съм писала,нито съм чела....тези ананаси дето описват ме грабнаха Satisfied ......ама ананаси няма.Нищо,за акватик е хубав ,мощен и траен. ММ доволно доволен Innocent

# 130
Имам си ананас аз, но като цяло не е нищо особено.

# 131
Имам си ананас аз, но като цяло не е нищо особено.
Има,но ги търся:) Не са сочни, изявени ананаси !

# 132
  • Пловдив
Sospiro accento на мен въобще не ми е мъжки и много ми е любим, особенно като утихне в първите няколко минутки🍀

# 133
И аз много харесвам Лагуната, понякога това, че не се харесва даден парфюм от много хора е хубаво Simple Smile В подобни случаи обаче човек не би могъл да рискува на сляпо, доверявайки се на отрицателните или не толкова ласкави отзиви за съответния парфюм.
Днес съм с Отровното момиче ЕДТ, много е хубав...прилича ми на нещо друго, но на какво....не мога да се сетя. Развива се чудесно, четох коментарите, че е ок за топло време, но на мен ми идва малко тежък. Как мислите, дали може да се носи лятото?

Не знам дали има разлика осезаема, но ЕДП версията на Отровното момиче, адски много ми носи вайба на Скандал и Girl of now, поне началото. Сладко и привлекателно.

# 134
От цялата линия на Sospiro, която имаше в шоурума на Долче и само Opera ме грабна. Много хубав, изискан парфюм♥

Общи условия

Активация на акаунт