Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 588
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Le Parfum Essentiel Elie Saab и аз не успях да помириша. Докато се наканя, хлопнаха резето на моловете. Нямам парфюм на Elie Saab, но бутилчето на този така ме влече, че все него търся и оглеждам. В любимият ми цвят е. Толкова нежно и фино изглежда, че неистово го искам. Притеснява ме само дали ще мога да го нося и се въздържам, ама много трудно се въздържам да не го отстрелям на сляпо. Smiling Imp

# 106
  • Бургас/Пз
Денси, благодаря, уж щях да чакам по-топлото, ама не го дочах. Снощи го поръчах новото Twilly, ама с тая отстъпка от 20% в Елинор се изкуших. Тръгнах за Червеното кубче, обаче някак си и тази красота с красива панделка попадна в кошницата иииии.... няма да обяснявам повече. Сега ги чакам и двата с нетърпение утре.

# 107
  • Варна
Скрит текст:
..Утре си го чакам точно от там. Дано да е читав. Иначе от няколко сайта правих опити да го поръчам ( уж наличен), но на следващия ден ми звъняха за отказ. Спрян е от няколко години.
Пиши дали е Ок,като дойде Simple Smile
За съжаление ми пратиха Classique EDP, а ми се обадиха, че е наличен. Сега ще го връщам за тяхна сметка Anguished
Мнооого са смотани в Гет в това отношение! Половината им фланкъри, не отговарят реално на картинките, които са лепнали или на годината на издание. Те са малко като тези жени, които не се интересуват с какво се пръскат и като ги питаш кой е парфюма, "Ами, Нина Ричи"! Ама кой точно?! Е, Нина Ричи, бе, не го ли знаеш! Точно за това имах разправия и стигнах до собственика на сайта, ама то какъвто сайта, такъв и собственика...
Само те да са, с мед да ги намажеш. С едно обаждане можеха да спестят моите и техните нерви.

# 108
Le Parfum Essentiel Elie Saab и аз не успях да помириша. Докато се наканя, хлопнаха резето на моловете. Нямам парфюм на Elie Saab, но бутилчето на този така ме влече, че все него търся и оглеждам. В любимият ми цвят е. Толкова нежно и фино изглежда, че неистово го искам. Притеснява ме само дали ще мога да го нося и се въздържам, ама много трудно се въздържам да не го отстрелям на сляпо. Smiling Imp
Не искам да те подтиквам към необмислени действия, но мисля, че е сравнително safe за насляпо парфюм. ✌🏼

# 109
  • Габрово

Защо според вас
https://www.fragrantica.ru/perfume/Herm-s/Un-Jardin-Sur-La-Lagune-53373.html
Лагуната  на Ерме има толкова негативни мнения във фрагнатика /на мен например много ми харесва /?

Скрит текст:
Le Parfum Essentiel Elie Saab и аз не успях да помириша. Докато се наканя, хлопнаха резето на моловете. Нямам парфюм на Elie Saab, но бутилчето на този така ме влече, че все него търся и оглеждам. В любимият ми цвят е. Толкова нежно и фино изглежда, че неистово го искам.
Le Parfum Essentiel Elie Saab  e наистина много нежен аромат.
Но лично харесвам повече този
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Royal-55012.html

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 13:39 от sesksta

# 110
И на мен ми харесва страшно Лагуната и въобще не ме интересуват отзивите му. Вярвам само на моя нос.

Le Parfum Essentiel Elie Saab е нежен цветен парфюм с портокалов цвят и гардения. Има и пачули, но то е леко и отминава бързо.Няма общо с Рояла. Мил и нежен, става за насляпо, но ако харесвате парфюмите на Сааб и без да очаквате абсолютно нищо интересно, с развитие, завои и изненади. Просто обикновен нежен цветен парфюм. Аз го харесвам и съм се чудила дали да си го купя, но имам много такива и пасувам, въпреки изключително ниската цена на комплекта. Ако ви изкушава само цената, недейте.

# 111

Защо според вас Лагуната на Ерме има толкова негативни мнения във фрагнатика /на мен например много ми харесва /?
Чак негативно не ми е мнението, но аз (примерно), не го харесвам.

# 112
  • Бургас
Аз не харесвам изобщо Лагуната на Hermes.Le Parfum Essentiel Elie Saab на мен ми харесва без да е нещо много специално или уау.Елегантен, цветен като са акцентирали върху гарденията, за мен обаче носи частица от Рояла.Удобен, на никого няма да попречи, не излъчва силно ако очаквате много от него ще се разочаровате.За мен е само за топло време.

# 113
  • Пловдив
За мен Лагуната на Hermes е изключителен аромат,  поднових го наскоро. Възприятията ни са различни, ако се водех по мненията в нета, сигурно щях да съм  с десетина парфюма , от които половината щяха да ме разочароват. Нося го защото на мен ми харесва, имаме отлична химия, какво пише във fragrantica или другаде не ми е водещо изобщо. Ако всичи харесвахме еднакви аромати щеше да е адски скучно.

# 114
И аз много харесвам Лагуната, понякога това, че не се харесва даден парфюм от много хора е хубаво Simple Smile В подобни случаи обаче човек не би могъл да рискува на сляпо, доверявайки се на отрицателните или не толкова ласкави отзиви за съответния парфюм.
Днес съм с Отровното момиче ЕДТ, много е хубав...прилича ми на нещо друго, но на какво....не мога да се сетя. Развива се чудесно, четох коментарите, че е ок за топло време, но на мен ми идва малко тежък. Как мислите, дали може да се носи лятото?

# 115
Подобни разнородни мнения има и за Womanity на Mugler - или е много харесван, или противен дори за някои.

# 116
За Лагуната не мисля, че са толкова полярни мненията като за Womanity.

# 117
На мен ми идва тежък за лятото Отровното момиче, освен ако не се носи на морска почивка. Там е истинска приказка и въобще не души. Heart

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 14:21 от ina-mina

# 118
И аз харесвам Лагуната, особено в  базата, в която усещам онази морска нотка, която има и в синята вода на чудесата, но много по-лека и финна. И аз съм се чудила, защо има толкова негативни мнения за него, но хора разни, мнения също. Няма как  да харесваме едно и също.

# 119
  • Deutschland
Благодаря за чудесната пролетна тема. 🌷
Още нямам  идея какво ще наредя с предимство, което е малко трудно предвид бройката, а и не ги деля на сезонни. Факт е, че някои се развиват по-интересно в определен сезон, а и защо не нещо цветно, което да е в съзвучие с природата навън.
Днес си получих Jean Patou 1000 и ми се искаше да споделя с вас снимките, които му направих.
Сладко и изящно шишенце, истинско удоволствие да се съзерцава. Поръчах го именно заради шишето и ясното съзнание, че ще бъде ретро и едва ли ще го нося. Да, наистина е ретро, но не в негативен смисъл. Така ухаеха парфюмите на нашите майки и баби- на мен лично ми е много мило и ме връща в детството ми.

Общи условия

Активация на акаунт