Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 265
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
...От къде си го намираш? Тази пък лимитка на Класик Х вече е неоткриваема.
Скоро не съм купувала, имам повече от половин бутилка. Има го тук:
https://www.get.bg/jean-paul-gaultier-classique-x-edt-za-zheni-1 … ampaign=pazarfeed

# 91
  • Варна
...От къде си го намираш? Тази пък лимитка на Класик Х вече е неоткриваема.
Скоро не съм купувала, гледам че има тук:
https://www.get.bg/jean-paul-gaultier-classique-x-edt-za-zheni-1 … ampaign=pazarfeed

Утре си го чакам точно от там. Дано да е читав. Иначе от няколко сайта правих опити да го поръчам ( уж наличен), но на следващия ден ми звъняха за отказ. Спрян е от няколко години.

# 92
..Утре си го чакам точно от там. Дано да е читав. Иначе от няколко сайта правих опити да го поръчам ( уж наличен), но на следващия ден ми звъняха за отказ. Спрян е от няколко години.
Пиши дали е Ок,като дойде Simple Smile

# 93
Цоп и аз тук! Densi, , благодаря за темата! Още съм колеблива към флоралите и ще заложа на Mon Guerlain edp, Chloe nomade absolu, Karl Lagerfeld for her, Lanvin d'arpege и.....Elie Saab le Parfum.
След няколко фъс с последния, малкия/13г./ ми казва:
-Мамо, с това спокойно можеш да приспиш някой завинаги!
Joy Joy Joy
Ясна е работата и пак съм предозирала Simple Smile Blush
Оглеждам се за следващия Nerd
Клоня към girl on now forever, но заглеждам и Shine. Имам базовия и много си го харесвам. Моля вещите да ми спестят покупката, в случай, че не си заслужава, че се улях вече Close

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 23:56 от mimoza7710

# 94
Girl of now Shine е страхотен. Поне толкова траен като оригиналния, че даже май и малко по.
Във Forever нещо не ми достига, за да го харесам. Може би носи прекалено малко от предшествениците си и заради това.

Аз съм с две ръце за Shine 🌞

# 95
Може ли мнение за Gucci Bamboo? EDP или EDT е по - хубав?

# 96
  • Велико Търново
Много обичам пролетно -летни парфюми - пръскам ги почти целодневно. Наредила съм няколко Шанел-чета, Мон Герлен, Монталското Капри, ТФ Нероли Портофино, Градините на Мосю Ли, Номад Абсолю, Пюър муск и Фльор муск на НР, Метеоритите на Герлен, Круизния Ангел на ТМ....

Петя, може ли да ми опишеш с няколко думи Elie Saab Le Parfum Essentiel ? Знам, че имаме сходни вкусове за повечето аромати, на Ели Сааб никога не съм имала парфюм, тествала съм отдавна, но нямам спомен какво впечатление ми е останало...Аз не харесвам белоцветни парфюми, такива, в които преобладава жасмин, и не знам защо съм си внушила, че на Сааб са такива.

# 97
Шанел коко мадмоазел къде го носите в смисъл в каква среда може да се носи и има ли места на които не се препоръчва или е за навсякъде?

# 98
  • The Evergreen State
Момичета много сте изписали и ме подсетихте за други два парфюма които много обичам за пролетта и лятото - Мон Герлен Флорал и Идолът на Ланком, и двата са ми много любими.

# 99
Mon Guerlain EDP става ли за лятото? Какъв е аромата му: по-скоро сладък ориенталски  или свеж?
Ами 🤔 би могъл да става, но не съм сигурна чак в жега дали ще е добра идея. Не е нито сладък, нито ориенталски, нито свеж. А, сега де! Не знам като какъв да го определя. Като цветен по-скоро. Сега видях, че категорията му във Фрагрантика е Oriental Woody, което е интересно и май не съм я забелязвала много често.

# 100
Благодаря за темата.
Не деля парфюмите си на сезонни, нося това което ме се носи на момента. То, нито сезоните вече са това което бяха, нито парфюмите. Simple Smile
Днес ще ходя на комунална разходка (така съм си кристала излизането за плащане на сметките) и ще разходя Мис Диор ЕДТ.

Навсякъде около нас са нацъфтели ябълковите дръвчета и цветовете им ме подсетиха за него. Flowers Cherry Blossom Flowers Cherry Blossom Flowers Cherry Blossom

# 101
  • The Evergreen State
Мон Герлен не е свеж, по-скоро е сладък но не прекалено и не е неприятен в жеги за мен. Скрива се и не излъчва много като е горещо. Всесезонен е, без да е типично летен.

Много сладко кученце имаш Тиквичка.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 12:15 от Athena

# 102
  • Варна
..Утре си го чакам точно от там. Дано да е читав. Иначе от няколко сайта правих опити да го поръчам ( уж наличен), но на следващия ден ми звъняха за отказ. Спрян е от няколко години.
За съжаление ми пратиха Classique EDP, а ми се обадиха, че е наличен. Сега ще го връщам за тяхна сметка Anguished

# 103
И аз се присъединявам към заинтересуваните от Le Parfum Essential на Elie Saab. Видях, че парфюмеристът и зад него и Royal е един и същ.

Ще съм благодарна който познава Essential да ни запознае с него Simple Smile

# 104
Скрит текст:
За съжаление ми пратиха Classique EDP, а ми се обадиха, че е наличен. Сега ще го връщам за тяхна сметка Anguished
Мнооого са смотани в Гет в това отношение! Половината им фланкъри, не отговарят реално на картинките, които са лепнали или на годината на издание. Те са малко като тези жени, които не се интересуват с какво се пръскат и като ги питаш кой е парфюма, "Ами, Нина Ричи"! Ама кой точно?! Е, Нина Ричи, бе, не го ли знаеш! Точно за това имах разправия и стигнах до собственика на сайта, ама то какъвто сайта, такъв и собственика...

Общи условия

Активация на акаунт