Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 485
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • Виена
Sisley, много се зарадвах да видя на снимките Москино Фъни, аз толкова си го обичам и харесвам, просто е направен съвършен. Иначе си купих Bois d'amande на Van Cleef & Arpels. Много е прекрасен ароматът, обаче изчезва след час. Някой може ли да сподели впечатления. Може би му е топло, тук си е 22 - 23 градуса и грее слънце

# 391
Аз пък имам неистово желание да нося парфюми, да ги усещам около себе си, да пробвам разни нови... Simple Smile

# 392
  • Пловдив
Аз пък имам неистово желание да нося парфюми, да ги усещам около себе си, да пробвам разни нови... Simple Smile
Аз също. Но при мен нищо не се е променило в ежедневието ми. Работя си, като на ден през офиса минават средно 300 човека.
Между другото, парфюмите, които най - често усещам са Олимпеа и Мон-овете.

# 393
Носят ми се виолетки или кафе. Без рози, розите ужасно ме дразнят.

# 394
И аз. И го правя постоянно. Вадя проби и пробвам по няколко всеки ден.

# 395
  • Варна
Скоро си говорехте за "пресни" парфюми, аз имам един Van cleef & arpels Feerie, който е на поне 10 години. Приятелка ми го беше донесла от Дубай навремето. Не е моя аромат, почти пълен е, но факт... не е мръднал аромата. Не се имам за експерт, но мирише по същия начин.

# 396
Тъй, тъй, и аз като мина покрай шкафа с парфюмите, ги издушвам поне по веднъж... Но са много ограничен брой! А аз искам мнооого други да пробвам! Grinning Най-вече няколко, за които само чета описания, но с тези затворени магазини няма как да душна.

# 397
Аз тъй като работя от вкъщи сега - се поливам така обилно, че парфюмите ми изглеждат различни с по-голяма трайност и излъчване. Като ходя на работа, се пръскам по-умерено.
Отделно експериментирам с различни комбинации и сменям сутрин обед и вечер.

# 398
  • Sofia
Носят ми се виолетки или кафе. Без рози, розите ужасно ме дразнят.

The Only One Dolce & Gabbana - много прекрасни виолетки и кафе. Първо го пробвай обаче.

# 399
  • София
Sisley, много се зарадвах да видя на снимките Москино Фъни, аз толкова си го обичам и харесвам, просто е направен съвършен.
Heart Eyes И на мен ми е голяма любов, имам 3 шишета в момента. Радва ме целогодишно, той е настроение в бутилка. Heart Радвам се, че и друг го оценява Hug
Loshka, Molinard Violette, Annick Goutal La Violette, свежа виолетка Dsquared She Wood, виoлетки+шоколад+лешници е Mancera Choco Violet - жесток гурме парфюм, бонбонена виолетка Guerlain Insolence EDP.

# 400
  • Седмото небе
Днес по случай моя РД ви черпя виртуално с прекрасен ароматен чай парфюмни дами и господа!!!

Парфюм за деня-Gucci by Gucci най-любимия ми рожденнически аромат! Носи ми специално настроение всяка година!!!

# 401
  • The Evergreen State
Честит Рожден Ден Supergirl! Бъди жива и здрава! Много хубав парфюм си избрала.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 10:12 от Athena

# 402
Весел празник, # * SUPERGIRL * Здрава и щастлива бъди и все така парфюмно зависима 🍾🎂

SOTD :Gabrielle Essence /обожавам го/❤

# 403
https://www.parfimo.bg/guerlain-l-instant-de-guerlain-eau-de-par … ni-100-ml-tester/
https://www.parfimo.bg/guerlain-l-instant-de-guerlain-eau-de-par … um-za-jeni-30-ml/

Може ли да ми кажете има ли разлика в аромата или само опаковката? Благодаря!

# 404
* SUPERGIRL *, честит да е рожденият ти ден! Да си зарадва, парфюмно задоволена и много, много обичана!
От мен, малко бисквитки към чайчето ти.

И букет от любимите ми маргаритки.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 11:34 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт