Парфюмни размисли и страсти - 241

• 44 273
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
Момичета, може ли помощ от познавачите на Montale. Изключително много харесах на друга жена Aoud Night, не усетих нищо мъжко, нищо унисекс, а напротив - чистота и лукс. Дали Montale  се развиват много различно на различните хора и как е ароматът първоначално, защото определено на няколко часа го усетих божествен и се чудя да рискувам ли на сляпо
Аз не знам да има парфюм, с който може на сляпо да се рискува.
Освен Рексона и Дав против изпотяване, може би... Nerd
Монталите са такива капризни животни, че могат както да се гушкат и ухаят прекрасно на нечия кожа, така и могат да ти издерат очите и душата и да доведат до непоносимост.
Аз имам Интенз Кафе на Монтал, койот обожавам, но тук има много хора, които ще ти кажат, че непоносим.
Скрит текст:
Имам също така и Fruits of the musk пак на Монтал, който е нежен и мърка като котенце на моята кожа и след 2 часа го няма никакъв. Ако не пишеше Монтал на бутилката и не беше оригинал, щях да реша, че е на друг бранд.
За мен живият пример е точно този Монтал! Харесах го от уханието, което се носеше от една страхотна жена, а тя беше учудена, че го усещам, защото се била напръскала сутринта, а ние се видяхме вечерта в този ден. На мен е ужасен ужас този парфюм! Да, непоносим.

# 511
Аз съм от тези, които постоянно поръчват на сляпо , за радост на мои близки, които често получават парфюмни подаръци, кой каквото си хареса 😁 Няма къде да пробвам , а и много обичам вълнението от неочакваното.  Тази година обаче прекалих и сега в това положение някак си ми е съвестно да поръчвам по-скъпи парфюми без да съм сигурна, че ще ми допаднат. Благодаря, отговорихте на главното ми питане- колкото и да се заплених от този аромат, явно ще трябва тест на моята кожа 🙂

# 512
Момичета , може ли линк на Дъглас за поръчка на L'Ombre des Merveilles Eau de parfum /мисля, че Дени имаше линк /

# 513
В Montale Aoud Night усещат ли се рози?
Аз имам един любим Patchouli leaves  и един непоносим  на мен, който подарих Original Aouds.

# 514
Може ли съвет коя от двете идилии на Гарлен да си взема имам предвид разликата в бутилките какава е?

# 515
  • Бургас
Обожавам Самсара и може да не може да се нарече свеж, но моето флаконче е натъпкано с цветя. Прекрасен е и заради интензитета за мен е май-хубав именно през пролетта и есента /нито да е топло, нито да му е студено. Значи и за мен е пролетен, а ако някой ще го хвърля, че вече не му харесва, можете да ме целите с него, няма да откажа нито едт, нито едп, пък и новите бутилки няма да върна.

# 516
Самсара предизвиква в мен само ужас, никаква свежест.

# 517
Момичета , може ли линк на Дъглас за поръчка на L'Ombre des Merveilles Eau de parfum /мисля, че Дени имаше линк /
Намерих го в Google. Не знам защо не се отваря. Копирайте и поставете в браузъра.
https://douglas.bg/l'ombre-des-merveilles-conf-53987
Тук май се получава, но води към всичко на бранда Simple Smile
https://douglas.bg/hermes

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 19:12 от Ellinor*

# 518
Тиква, а кога са произведени твоята и нейната 50?
 Моят Мон е 30 мл., няма лепенка на дъното   и е купуван от Дъглас, в същия месец, в който пуснаха парфюма в БГ-много е шлейфов, почти няма лавандула, много е мек и е доста сладък - основно се усещат тонката и ванилията. По описание е точно като на твоята приятелка, но ако нейният е скоро произведен, би трябвало да са от различни партиди.
Не мога да открия кутийката и аз исках да видя кода, но шишенцето от 30 е на привършване, може и да съм я изхвърлила. Не помня кога през 2017 беше представен на пазара парфюма, но е купен около два месеца след това. А този с лепенката от 50 мл, приятелката ми си го купи преди два месеца, може би за 8-ми март с намаленията. Кодът е 3PN34H20B7
А кодът на Sensuelle e 89J3072107
Мисля, че и по четирицифрения бач код, който е поставен на шишето може да се разбере годината на производството. Мисля някъде бях чела, че  се разбира по първата цифра от него. Това, което четох беше за ексклузивите, но сигурно и за останалите  е така. Моята е 6,т.е. 2016г.-пробвах в check fresh с бач кода - пак тази година ми излезе.

# 519
На 30 милилитра 4 цифреният код е 6Y03, а на 50 мл Mon е 9A02

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 19:51 от Анонимен

# 520
Да, и при мен е 8-ца и излиза 2018. Това е яко, научих нещо ново, благодаря 😅🤗🥰

# 521
Момичетата, имате ли новата бутилка на Нинфео Мио - https://www.goutalparis.com/catalogsearch/result/?q=NINFEO+MIO ? Интересува ме дали е реформулиран? Обожавах парфюма в старата бутилка и ще ме е яд, ако са го осакатили. Ще трябва да издирвам нова смокиня, в коята да се влюбя, а няма да е лесно.

коя стара:

Скрит текст:
- "мъжката" и "женската", по-стари

имам и трите, само най-новата нямам, еднакви са предишните

# 522
Аз усетих рози в Аoud Night, но много "чисти"  и
 свежи, определено доста добре миксирани с другите съставки.  По принцип  рядко ми харесва да усещам роза в парфюми, това е един от тези случаи. Както усещам розата , когато съм с Tresor Midnight rose, същите хубави рози . Днес например получих една поръчка , като един от парфюмите беше Karl Lagerfeld for her, безобиден и харесван от много жени парфюм. Ами на мен ми замириса на кисели рози, определено не хубави

# 523
Да има рози в Аoud Night. Хубав е парфюма, но нищо супер особено. Не го купих, защото не е точно мой.

# 524
Момичетата, имате ли новата бутилка на Нинфео Мио - https://www.goutalparis.com/catalogsearch/result/?q=NINFEO+MIO ? Интересува ме дали е реформулиран? Обожавах парфюма в старата бутилка и ще ме е яд, ако са го осакатили. Ще трябва да издирвам нова смокиня, в коята да се влюбя, а няма да е лесно.

коя стара:

Скрит текст:
- "мъжката" и "женската", по-стари

имам и трите, само най-новата нямам, еднакви са предишните

Имах "женската". Знам, че между нея и "мъжката" няма разлика освен в бутилчето.  Мисълта ми да няма промяна в сока при новата бутилка. Опитах се да намеря " старите издания", но сайтове, където ги намирам, не ми вдъхват доверие. Не знам дали да стрелям "насляпо" за новата.

Общи условия

Активация на акаунт