Парфюмни размисли и страсти - 241

• 44 254
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Deutschland

Този APOM и майка ми не го хареса, дори и се видя ужасен, но явно е с добра проекция 😁 и е доста краткотраен на мен.
Тук вече се озадачих. Трудно ми е да повярвам, че точно той може да бъде краткотраен, ето колко различни сме.
Преди години харесвах много Органза, сега ми е ретро и не бих могла да го нося. В АРОМ открих онова, което обичах в Органза - усещането за лукс и елегантност. АРОМ не ми е ретро, не ми е тежък, затова толкова го харесах.
bell_87, и на мен ми е чудно. Различни усещания, вкус, химия с кожата, но понякога тези пробички, знам ли... 🤔
APOM е прекрасен- траен, женствен. Всичко друго, но не и тежък.  Предполагам, че става дума за Apom Pour Femme Eau de Parfum, а не за мъжкия. И двата са изключително трайни.

# 601
Най-вероятно ще става до около 25 градуса максимум с минимално пръсване. Още месец някъде ще го нося и после ще го прибера.....
А има ли Монталска версия (Precious Oud Mancera ) ? Знам,че повечео се дублират..
И наистина ли прилича малко на Бакарат руж Mask
Не знам за Монтал.
Няма абсолютно нищо, ама нищичко общо с Бакара руж.

Момичета и момчета, моля за няколко думи за The Different Company Bergamote . Реших че го искам, метнах го в кошницата и сега ме гризат съмнения. Свеж ли е, траен ли е, странен ли е? Помагайте, моля.

Да си честита Мира 🌹🍀🌺
Не ти трябва, нищо особено не е. Не блести и с трайност.

# 602
  • Germany
Честит ден на храбростта, скъпи момичета и момчета!
Честит имен ден на всички, празнуващи имен ден, да са ви славни имената!
Мира, честит рожден ден и на теб, да си здрава и усмихната, и парфюмно вдъхновена.

Ralitsa_, да знаеш как ме зарадва, че ти харесва Суперлейди Hug Голяма любов ми е, при него любовта идва лекичко, по малко, но така се настанява в сърцето, че няма мърдане. Всеки път, като съм с него ми е едно удобно, хубаво и щастиво! Със здраве да го носиш! Благодаря много за препоръката на Loewe Aura Pink Magnolia, още тези дни ще отида да го тествам. Аз харесвам много и бялата магнолия, и дори съм я хвалила тук,  любопитно ми е как е направена розовата, ще пиша, като тествам, само да ми остане време да изляза от хоум офиса. Много ми харесват парфюмите на Пиер Гийом, и утре очаквам с нетърпение да пристигне La Nuit de L'Orchidee, голямо вълнение е, по пирамида е много мой, но да видим.

От два дни съм в парфюмния гурме рай и не мисля да излизам от него, пристрастена съм Heart Cupid Revolving Hearts Нося най-красивото гурме, създавано някога, и не мога да се освестя Heart

# 603
Гледам по пирамида Alien Eau Extraordinaire и се чудя дали това няма да е първото извънземно, което ще ми хареса. Моля, който го познава и има желание, да каже няколко думи за него. Сигурна съм, че и той носи задължителната нотка на всички Alien-и, но ако е по - лека, мисля, че би ми харесала.
По-лек е, но си е Alien. Ако не харесваш първия... не знам какъв е шансът да ти хареса този. Аз опитах, не ми се получи.
Хм, аз пък не намирам твърде много прилика, първообраза ми идва някак мъжествен, докато тази версия е доста по-деликатна. Хладна и белоцветна е, лично на мен по едно време ми доскуча много, но аз не обичам много белоцветни. ЕДТ е и има по-малка трайност, примерно около 4ч.

# 604
  • Пловдив
Аз много харесвам тази версия на Alien. Оригиналът не ми допада въобще. Alien Eau Extraordinaire е по-носимата версия. Не е толкова нахален, доста по-свеж е, слънчев, позитивен, усещат се цитрусите . Изпръсках 2-3 бутилки и за лятото пак ще го извадя. При мен трае цял ден, не се налага да го подновявам.

# 605
  • Бургас
Гледам по пирамида Alien Eau Extraordinaire и се чудя дали това няма да е първото извънземно, което ще ми хареса.
В тази връзка пък аз си нямам Ангел. Точно харесах The Taste of Fragrance  и докато накупя всичко, което ми се изпречи пред погледа и той взе, че изчезна. Коя от наличните на пазара разновидности ще ми препоръчате. Знам, че не е много харесван, но пък си има и верните фенове, та да ви попитам.
Извънземното ми е от първият вариант на ликьора и имам коженото Уоманити. Това не е за ориентир, а просто за протокола.

# 606
  • Пловдив
Ще тествам преди покупка, дано да мога скоро. За разлика от Извънземното, което съм харесвала на други жени, Ангел съм убедена, че няма да понеса никакъв.
Благодаря ви 💙

# 607
Момичета и момчета, моля за няколко думи за The Different Company Bergamote . Реших че го искам, метнах го в кошницата и сега ме гризат съмнения. Свеж ли е, траен ли е, странен ли е? Помагайте, моля.

Да си честита Мира 🌹🍀🌺
.   Не е must have, аз го имам и го харесвам , взех и други на бранда, защото бяха на ниски цени, но по-добре първо да го пробваш. Уж е свежак,  но на моменти ми сладнее.

# 608
Аз лично предпочитам Alien Eau Sublime и  Alien Fusion пред Еau Extraordinaire, въпреки че в последния има така любимия ми чай. По-безгрижен и лежерен ми е от другите два, те са по- интересни, и по-изразителни. Канелата в Аlien Fusion e чудесна, а Eau Sublime e пухкав лимонов крем с жасмин. Прекрасни са и двата. ❤

Пристигнаха ми Баленсиагите и Datura Noir. Как съм могла да съм без нея толкова дълго! Невероятен аромат! Липсваше ми.

Честит рожден ден на Supergirl и Mira_X!
🌺🌹🌼🍾🍻
Много сбъднати ароматни мечти ви желая!

# 609
Densi,  не ми мирише Agent provocateur-а  на изгорели гуми, а силно на индрише, карамел прегорял, може да е пушек от прегорена захар, а и силно на тамян. За вуду магии е подходящ.😁

# 610
Баш за Сирни Заговезни ми е.

# 611
Благодаря на Денси и unterdenlinden за бързите отговори ♥️
Тъй като явно днес ме сърбяха жестоко ръцете да поръчам отстрелях за пръв път напълно на сляпо The Only One Dolce & Gabbana. Скоро се обсъжда в темата като аромат с кафе, а аз отдавна си търся, пък другите предложения в момента са ми извън бюджетните възможности  или на марки с които имам лоша химия .
Стискайте палци да се харесаме, аз харесвам мъжкия The One, но той въпреки че е много приятен не ми е уау.

# 612
Не усещам една капка кафе в The Only one, но го обожавам! Heart Дано го харесаш! 🌺

# 613
  • Бургас
Extraordinaire ми харесва и на мен, а не понасям Извънземното отдавна го разкарах, като го придобих в момент на умопомрачение.Този е много по- мек, по-прозрачен и е негова по- измита версия.За мен си носи неговото ДНК, но е и различен, ще се хареса на тези според мен, които не харесват Елиън.Аз усещам доста кафето в The Only one, обаче този парфюм е така далеч от мен, че няма на къде повече.Изобщо не го харесвам и никога не бих го купила без проба, Ламята дано се харесате.Мира, честит ден ден.Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 22:28 от Bright Crystal

# 614
Аз пък обичам Елиън и никак не харесвам този Extraordinaire.
Ламята ще ти хареса Габаната. Имам кафе и виолетки аз. Лесно се носи парфюма, плътен е, но нищо сложно или изненадващо. Слагаш, помирисваш и го забравяш след час. Иначе излъчва добре и е с добра трайност.

Общи условия

Активация на акаунт