Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 953
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, някоя от вас да страда от болки в кръста? Аз преди имах проблеми на няколко пъти страшни болки и днес нещо ми се обажда болката и се чудя дали мога поне да се намажа с нещо , щото ясно хапчетата не стават.
Дали това става за мазане при бременни?

Добро утро Инфинити,
това мазило става за бременни, аз се мазах почти целия 8-и месец. Не очаквай да те отпусне от 2-3 мазания, мажи обилно и се масажирай, прави студен ефект, но след няколко дена изведнъж спря да боли. Изписа ми го АГ, като ме видя как накуцвам след болки в дяснаа част на таза.

Благодаря. Мажа се с него и с Тендивал , че и аз куцах вчера като куцо пиле .. ужасна работа ❤

# 211
Момичета, някоя от вас да страда от болки в кръста? Аз преди имах проблеми на няколко пъти страшни болки и днес нещо ми се обажда болката и се чудя дали мога поне да се намажа с нещо , щото ясно хапчетата не стават.
Дали това става за мазане при бременни?
]

Добро утро Инфинити,
това мазило става за бременни, аз се мазах почти целия 8-и месец. Не очаквай да те отпусне от 2-3 мазания, мажи обилно и се масажирай, прави студен ефект, но след няколко дена изведнъж спря да боли. Изписа ми го АГ, като ме видя как накуцвам след болки в дяснаа част на таза.

Благодаря. Мажа се с него и с Тендивал , че и аз куцах вчера като куцо пиле .. ужасна работа ❤

Браво, дано ти мине по-скоро и да имаш лека бременност докрай Simple Smile При мен не остана - след две седмици имам насрочено секцио, все ще избутам някак.

# 212
Мен нещо ме тревожи. Всяка нощ се будя в 3 като по часовник. Тази нощ събуждането ми беше придружено с болка долу, ниско в ляво. Болката беше тъпа пулсираща. Успях да заспя сигурно към 5. Сутринта се обадих на лекар ми и той ми каза да пия 2 но-шпа сутринта, 2 около обяд и лежане. Утре съм рутинен преглед, дано всичко е ок.
Някоя от вас имала ли е подобен проблем?

# 213
И аз се будя по веднъж нощем от болки, вече по-поносими. Смениха ми но-шпа с Алеракт (съдържа магнезий и В6), за да предотврати контракциите.

# 214
Да, и аз се будя с болки често. Май е нормално. Понякога пия Но-Шпа.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 12:14 от HappyRSmile

# 215
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Много ще се радвам да се запиша при вас!
Малко ме е срам да си призная, но чак този понеделник разбрах, че съм бременна.
Имаме кака на 1,6 г., зачената след два опита ин витро, а сега просто не знам как се е случило...пълна изненада.
Още съм в шок и съм доста притеснена как ще се справям с двете деца, предвид малката разлика, върнах се на работа след първата година И ме повишиха доста сериозно, та сега не знам и там как ще обявя новината... Доста смесени чувства изпитвам хем не мога да повярвам на чудото, хем стеахът ме тресе....

# 216
Malinka Честито, лека бременност, на мен ми е първо бебе, толкова чакано, и толкова ме е страх, но това е хубав страх. А според мен по-скоро сте отговорна към работата си и искате да не разочаровате, работодателите си.Това е най-хубавото чувство, както знаете!!! Много усмивки, спокойствие и всичко ще се нареди с времето. Sparkling Heart

# 217
Днес запазих час за БХС при д-р Чачева в Надежда за 01.06 ❤️ Вече нямам търпение да дойде време. Тогава ще съм 12гс+2

# 218
Момичета да попитам нещо. Има ли някоя от вас,която има болки сямо от едната страна на корема? При допир на корема ми усещам болка в лявата част някъде 3-4 пръста над срамната кост. Почвам малко да се притеснявам

# 219
Момичета да попитам нещо. Има ли някоя от вас,която има болки сямо от едната страна на корема? При допир на корема ми усещам болка в лявата част някъде 3-4 пръста над срамната кост. Почвам малко да се притеснявам

Мен също ме боли в момента отляво, нещо като пробоцкване отвреме на време Confused Дано всичко е наред!

# 220
Момичета, вече почти една седмица съм като труп, ходещ...
Такава умора не е била. Ставам към 8:30-9, едва, едва... следобед спя с малката, вечер не си лягам рано, но си почивам. А целодневно имам чувството, че ме е прегазил валяк 😥☹
Утре съм на преглед, едвам дочаках, 8+6 ще съм, ще се разбираме и за феталната и БХС и нямам търпение да видя за втори път малката точица.

По отношение на усещания, смятам, че ще е момиче, защото и първото ни дете е момиче. Иначе първата бременност бях напълно убедена, че ще е момче, цял живот съм смятала, че ще е момче. Дори са ми го предсказали, няколко човека 😂
И вече в 5 месец (чаках, докато е на 100% сигурно, за да ми кажат), моят АГ, каза момиче, се разплаках. Просто през ум не ми е минавало 😁 ММ не знаеше как да реагира 😂😂да се смее ли, какво да прави... то егати реакцията

# 221
Момичета, един малко тъп въпрос от мен, изследването на урина трябва ли да е с първата сутрешна или не е задължително? Не знам дали да стискам от вкъщи до лабораторията.

П.п И аз имам умора, но мисля че е нормално.  Болката в кръста беше силва сутринта, но като че ли от мазането почина и сега почти не боли .
Ще видя утре как ще е .

# 222
Момичета, един малко тъп въпрос от мен, изследването на урина трябва ли да е с първата сутрешна или не е задължително? Не знам дали да стискам от вкъщи до лабораторията.
Не, няма нужда. Тук не се иска стерилна урина.

# 223
Инфинити, можеш да си купиш стерилно контейнерче за урина (продават се в аптеките) и да вземеш пробата от вкъщи, след което бързо (максимум до 1-2 часа) да я занесеш до лабораторията.

Не е задължително да е първа урина, но по принцип е препоръчително.

# 224
  • Sofia
Добро утро момичета! Успях да си запазя час за БХС в МЦ Фемина. След като се оказа че д-р Чавеева и Стратиева нямат свободни часове до юни месец, звънях в Надежда но и д-р Чачева няма часове до 8ми юни. Такаче момичета ако искате да се запишете при тези д-р за БХС по добре звъннете от по раничко.

Общи условия

Активация на акаунт