Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 955
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета. Моят резултат от Пренатест излезе в няма риск за Даун. Същото така и пола на бебето(дано е верен).  Според вас мога ли да вярвам на Пренатеста за пола?

Днес и моят излезе и тъкмо го гледам, но мисля, че всичко е наред. Текстът долу ме притеснява. Не съм 100% на ТИ с английския. Може ли помощ?

# 361
Зо рискови бременностти препоръчват да се направи и изследванията  във втори триместър

# 362
Зо рискови бременностти препоръчват да се направи и изследванията  във втори триместър

Това явно се поставя към всяко изследване и не означава, че моята е такава. Нали така Simple Smile 😌

# 363
  • Sofia
Здравейте момичета. Моят резултат от Пренатест излезе в няма риск за Даун. Същото така и пола на бебето(дано е верен).  Според вас мога ли да вярвам на Пренатеста за пола?

Днес и моят излезе и тъкмо го гледам, но мисля, че всичко е наред. Текстът долу ме притеснява. Не съм 100% на ТИ с английския. Може ли помощ?
На всички резултати го пише отдолу Simple Smile

# 364
Благодаря ви много момичета! И се извинявам малко за тъпия въпрос, и аз така предположих, но това си ми е важно и не мога да разчитам само на предположенията ми. И пола на бебето ме зарадва. Днес бях и на преглед и видях да маха крака и ръце. Simple Smile 😌

# 365
Sladkata, Maria, а какъв е пола на бебето, ако желаете да споделите.
Леле, както съм любопитна не знам как ще дочакам да разбера в мен какво е. Simple Smile
AromaLimone, и аз съм с ниско кръвно. Даже като е 90/60 ми е нормалното. Онзи, ден докато се гримирах права, и така ми причерня.... Измерих 77/58 Astonished. Айрянът със сол ми стана пръв приятел или се наливам с количества чай.
Summer__, дано ти спрат болките и докторът да те успокои.

# 366
Здравейте, днес ми се обадиха от Надежда, да ми издърпат часа за утре. Комбинирах го между двама мои пациенти да прескоча до болницата. За тези кратки прегледи живеем сега.
Момичета, всяка има дърпания,  боцкания,  теглене,  болка и прочие долу. .......особено когато през целия ден си се фокусирал да се анализираш там. Чета доста често че звъните на лекарите си и се надявам да го правите през работното им време. Винаги знайте, че всеки от тях има деца, жена/мъж, готви вечер, отпуска се пред телевизора и живота му не е само неговата работа. Всеки лекар има по няколко стотин пациента и винаги няколко десетки от тях смятат че в петък в 20 часа вечерта, той трябва да им вдига телефона. 
То болката едва започва.  После ще боли кръст, ще изтръпват крака, ще има сърцебиене от променената позиция на сърцето, ще изригват киселини.  Щадете своята психика и ангажирайте съзнанието си с нещо извън тялото си , което да Ви прави щастливи.

# 367
Леле, както съм любопитна не знам как ще дочакам да разбера в мен какво е. Simple Smile
AromaLimone, и аз съм с ниско кръвно. Даже като е 90/60 ми е нормалното. Онзи, ден докато се гримирах права, и така ми причерня.... Измерих 77/58 Astonished. Айрянът със сол ми стана пръв приятел или се наливам с количества чай.

Моето е момче по резултата и съм много щастлива. Дано си остане момче. Имаме 2 момичета вече

# 368
Скруби е лекар,познах?
Аз вчера много се ядосах на доктора,че имаше две жени за преглед ,а той излезна да пуши,но после си викам ами и той е човек,ти имаш зор,ще чакаш,пък и викам си бременна съм, хормони ,сега това ме ядосва,а за него е работа и излиза за пет минути.Въпреки това се ядосах,че си ни изгледа и си пушеше най- спокойно,докато ние чакаме. Незнам наистина как издържат,но и всяка друга професия си има минуси и плюсове и така. Права си Скруби.

# 369

Моето по изследване е момиче. Много се радвам, таткото искаше момче, но.... 🤣

# 370
Изгубен, във връзка с това което написа за пушенето на доктора. Аз като съм на работа бачкам яко, не пия вода, не ходя до тоалетна, не ям. Обаче след работа, не искам да чуя за нея до сутринта. Аз не харесвам 90% от лекарите в държавните болници. Била съм хиляди пъти свидетел, как се заключват по кабинетите и си гледат телевизия или ядат. Еми да.....дали ше прегледат 100 или 1000 пациента този месец, заплатата им е една, а и в държавната болница няма как да те уволнят.......както казваше мой колега " от болницата си тръгваш или по собствено желание или с краката напред,  но не и уволнен". Повечето добри лекари са по частните големи болници. Но в държавната болница се правят сериозни пари от лекарите, които оперират.....без рушвет в пликче по няколко на ден не се прибират. Като всяка професия- има честни има и пресметливи, има професионалисти и такива дето не знаят въобще какво лекуват.
Когато бяхме студенти със съпругът ми, той работеше 5 години в спешното на ВМА. Само тогава съм го виждала разплакан, а какви неща ми е разказвал след всяка смяна,  дори фантазиите ви не могат ги родят.   Един ден ми каза "Ако се случи нещо с мен, не позволявай да ме закарат във ВМА". Аз му викам, че те тия са навсякъде, а той ми отговаря "Вероятно, но другите поне няма да ги знам". Въобще, намерите ли си добър лекар по каквото и да е, не го изпускайте!

# 371
  • Sofia
Напълно  подкрепям skrubi, аз обожавам моят АГ, даже днес нямам търпение да го видя, никога не съм го притесвявала извън работно време, не се и налагало, просто разбирам колко е важно за тези хора да почиват, да презаредят, за да са в кондиция на следващия ден, случвало ми се е той да ме потърси е 21:00 вечерта на ме пита как съм, след проблем.
При мамите от София ме пишете и мен.
Имам малко странен въпрос, но бихте ли се доверили при първото предположение за пола? Питам, защото сме в зверски ремонт и в момента ме бави цвета на детската стая 😁😁😁. По план биеше розова, но бая ми се объркаха плановете.

# 372
Имам малко странен въпрос, но бихте ли се доверили при първото предположение за пола? Питам, защото сме в зверски ремонт и в момента ме бави цвета на детската стая 😁😁😁. По план биеше розова, но бая ми се объркаха плановете.
Еее, а ако е момиче и не обича розовото (като мен). Има толкова много цветове... бяло, жълто, зелено. Хайде сега 😂😂😂

# 373
  • Sofia
Еее, а ако е момиче и не обича розовото (като мен). Има толкова много цветове... бяло, жълто, зелено. Хайде сега 😂😂😂

Хаха не го предвидих този момент, че може да не е фен на розовото. Стаята е по дизайнерски проект и всичко е свързано, за това ми е много важен цветът, но в крайна сметка явно ще преглъщам да е в нещо унисекс.

# 374
Момичета, след като започнаха и яйчниците да ме смушват реших да отида до докторката.  Малко ми се скара, че съм имала право на 1 преглед месечно по ЗК , но все пак си платих.
Всичко е наред с бебо, чух и сърцето ( на коремен 12 г.с) . Изписа ми магнерот и но спа 3х1. Каза че било нормално и да не се притеснявам. Също да си почивам повече.
Това е от мен .

Общи условия

Активация на акаунт