Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 587
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
От снощи започнах да ги усещам тези бодежи и като натискания. Точно отдолу, не корема а там...

# 451
Сега като си спомних,че когато навлязох в 5гс започнах да повръщам около 2-3 пъти до сега, сега получавам само гадене. Аз ако хапна палачинки, дори едничка, започва да ми става мнооого тежко... така че си късметлийка, защото палачинката ми е любима. От всичките топли супи само лещата ми действа добре с много оцет. Ако хапна картофена супа ми става много тежко и се отказвам след няколко лъжици. През нощта след WС си хапвам малко парче сирене, за да не получавам гадене от глад.

Ох и аз вече съм в 8-ма седмица. Вчера за първи път повърнах, яде ми се само сладолед, салати , палачинки хахаха, тестени неща, но не и месо. Само при мисълта ми за месо ми става лошо.

# 452
Сега като си спомних,че когато навлязох в 5гс започнах да повръщам около 2-3 пъти до сега, сега получавам само гадене. Аз ако хапна палачинки, дори едничка, започва да ми става мнооого тежко... така че си късметлийка, защото палачинката ми е любима. От всичките топли супи само лещата ми действа добре с много оцет. Ако хапна картофена супа ми става много тежко и се отказвам след няколко лъжици. През нощта след WС си хапвам малко парче сирене, за да не получавам гадене от глад.

Ох и аз вече съм в 8-ма седмица. Вчера за първи път повърнах, яде ми се само сладолед, салати , палачинки хахаха, тестени неща, но не и месо. Само при мисълта ми за месо ми става лошо.
И аз съм така. Само че ми олеква от газирана вода с лимон или домат и сирене

# 453
Когато бях ученичка, пиех много фанта. След като завърших не съм докосвала газирано. Сега, след 8 години по - късно, започнах да пия отново по едно кенче Фанта, за да ми помогне за гаденето. Вредно е, нали...

И аз съм така. Само че ми олеква от газирана вода с лимон или домат и сирене

# 454
Момичета никоя от вас ли няма такива усещания '' отдолу '', че се притесних

# 455
В 8гс съм и имам леки придръпвания всеки ден.

# 456
Аз имам като опъване отдолу и в яйчниците. Все едно са леки менструални болки. Понякога и кръстът ме схваща, но аз съм си с дископатия и не знам вече от кое е 😆
Вие как сте с настроенията , от два дни съм крива до безобразие и ми се реве от всичко. Дразнят ме мъжът ми, котката, тв предавания... Абе всичко! Направо не мога да се понасям, а е едва началото. Днес влизам в 11г.с (по принцип трябваше да влизам в 10гс, но малката шушулка расте седмица напред😊)

# 457
Аз имам като опъване отдолу и в яйчниците. Все едно са леки менструални болки. Понякога и кръстът ме схваща, но аз съм си с дископатия и не знам вече от кое е 😆
Вие как сте с настроенията , от два дни съм крива до безобразие и ми се реве от всичко. Дразнят ме мъжът ми, котката, тв предавания... Абе всичко! Направо не мога да се понасям, а е едва началото. Днес влизам в 11г.с (по принцип трябваше да влизам в 10гс, но малката шушулка расте седмица напред😊)

Спазмите като при цикъл не ме притесняват. Просто днес го усетих това и се притесних. Все едно срамната кост ме натиска... Беше един два пъти и спря

# 458
Момичета, какво ще изполвате и мислите ли изобщо за слънчева защита? Някой беше пубшикувал някакъв продукт на Биодерма, но ми се иска да събера още мнения.

# 459
Момичета, вие какво ядете? Според вас вредно ли е да се яде само салата например за обяд или вечеря? Аз се чувствам подута , червата ми къркорят и не съм ходила до WC редовно тези дни. Обяда ми беше зелева салата с домат и краставица. Стремя се да ям повече зеленчуци и плодове, но не знам дали е възможно от Магнерот-а да се запекох така. Четох че Магнезии диаспорал действал разхлабващо и мисля да го сменя. Гинекологията каза че няма значение какъв магнезии пия.
Мен като ме изписаха от болницата не бях ходила 4 дни до тоалетната и се сетих че марулята ме разхлабва. Вечерта си направих салата и на сутринта си отидох до тоалетната. Може да пробваш на мен лично много ми помага 🙂

# 460
За мое съжаление така и не ми спадна апетита, не ми се пригади от нищо. Но все пак наблягам на плодове и салати всеки ден, супи, месо, сирене. Гледам да има разхлабващи храни - круши, авокадо, тиквени семки. Оказа се днес, че съм свалила кило и половина, ама аз си имах 3-4 свръх. Само да не беше ниското кръвно, но четох, че е характерно за бремеността.
https://drkehayov.com/nisko-kravno-nalyagane/simptomi-prichini-n … -kravno-nalyagane

# 461
  • Sofia
Попаднах на интересен списък за новородено бебче. Ако на някой му е интересно споделям линк.
Вече съм в 11г.с+ 2 и нямам търпение да влезна в 4тия месец и да купя поне нещо малко 😅

https://www.tsukybabybox.eu/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA … 0%B5%D0%BD%D0%BE/

# 462
Попаднах на интересен списък за новородено бебче. Ако на някой му е интересно споделям линк.
Вече съм в 11г.с+ 2 и нямам търпение да влезна в 4тия месец и да купя поне нещо малко 😅

https://www.tsukybabybox.eu/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA … 0%B5%D0%BD%D0%BE/
Извинявам се за въпроса, но не съм много наясно коя седмица се води вече 4ти месец 🤔

# 463

Извинявам се за въпроса, но не съм много наясно коя седмица се води вече 4ти месец 🤔

Аз съм си свалила тази снимка:

# 464

Аз съм си свалила тази снимка:

Благодаря! 😊

Общи условия

Активация на акаунт