За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 914
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
На Джесика всички книги ми харесват, еднотипни са, тя всеки месец издава нова, но никога не ме е разочаровала... даже става по-добра според мен. Стилът й на писане ми е много любим. Най-много се кефя, че си е измислила град и всички герои от поредиците й са по някакъв начин свързани, историите на някои от тях се преплитат в различните книги. Рокерската й поредица вече е 18-19 книги и не ми е омръзнала. Като цяло, както каза Красе, повече се набляга на отношенията между героите, отколкото на екшъна. Братята Малик също са много готини, хвърлете им око. А новата от професионалистите я започнах днес, но прочетох няколко страници само. След малко лягам и я хващам пак.

# 241
Демоника съм я изчела без новелите, а те са доста. Тези поредици по принцип могат да се четат и самостоятелно, макар и да се появяват много герои от предни книги, но не е фатално. Тук Конниците бяха трима мъже и една жена. Имаше и един паднал Ангел към последните книги, неговата беше хубава.
Аз обичам като хвана една поредица и докрай, в един момент обаче всичко ли се слива и след n-броя книги ги оставям.
Lords of Underworld, до 12та. Обаче имаше един спин офф са ангели, много беше хубав
Ония на Коул, с валкириите, там съм до 16та.
БЧК от години вися на пролога на Сенките.
Най-смешно  е как съм зарязала една от поне 7-8 книги на последната новела, беше за един дракон лифтът, жена му беше еднорог Пия се казваше. Хубава поредица беше, имаше шифтър грифони, вампири, феи.. не мога да се сетя как се казваше поредицата.
Миленака, първата от Professionals e най-скучна. Тази поредица е някак без много е екшън, не знам на ме ми харесва, някак различна е.

Красе ако се сетиш тази с еднорога  и грифоните как се казва, пиши моля те. Досега не съм чела нищо  с такива и ще ми е интересно да я прочета.
Иначе за останалите от БЧК съм до където са стигнали Ибис с издаването и все още ми е интересна, следя си я нея. А на Коул съм чела само първата за валкирията и ликана, по спомен беше хубава поредица, не знам защо не продължих с нея.

# 242
  • Варна
Мише, тази е поредицата Dragon Bound http://www.goodreads.com/book/show/9637479-dragon-bound
Elder races.
Миленака, много благодаря за Sea of ruin!!!Снощи си легнах в 3, а тъкмо се качи главната на английския боен кораб. Лордът е уникален, какъв бой й хвърли 😂 Само ми стана смешно като й каза, че миришела на море, ми тя се дави в океана, на какво да мирише?! Продължавам! Никога нямаше да я отразя с толкова малко ревюта ако не беше ти 😘
Радва ме, че вече сме си понаучили вкусовете и си споделяме заглавия, знам чии препоръки са по мой вкус...

# 243
Все пак, подразнена от факта, че не оставям недочетена книга, колкото и глупава да се окаже тя, довърших по диагонал Поглед навътре на Бет Кери. Загубено време, загубени пари, лично мое мнение. Повече никога няма да бутна книга на тази авторка...Сега спокойно мога да си продължа с първата от Цветята 😊

# 244
  • Варна
Новата на книга на Л. Дж. Шен
В края на следващата седмица излиза новият роман на Л. Дж. Шен, авторката на „Крадецът на целувки” и „В случай на чудо”. „Красиво безразсъдство” дава начало на трилогия.
Пен:
Живея за отмъщението си.
Четири години страдам заради това, което Дария Фоло­ухил ми причини, и сърцето ми вече е само лед.
Взех си първата ѝ целувка. Тя взе единственото, което обичах.
Бях беден. Тя богата.
Сега обаче съм най-бляскавият проект на родителите ѝ.
Живея в къщата ѝ и мога да съм неин мъчител.
Дария Фолоухил си въобразява, че е Кралицата. Заел съм се да ѝ докажа, че не е нищо повече от разглезена принцеса.
Дария:
Всички виждат само бляскавата външност. Кралицата, на която всички завиждат. Не знаят за сълзите.
Високите и тънки като игли токчета пробиват стра­хотни дупки, когато стъпваш с тях по хората.
Един слънчев ден така пробих сърцето на Пен Скъли, че от него потече кръв, а после го метнах в кофа за боклук.
Сега обаче той живее в стаята отсреща и аз искам него, него, само него. Но той е капитанът на отбора, който всички от моята гимназия мразят, и мой доведен брат.
И иска да си платя за всичко.
Превод: Евелина Пенева
Корица: Фиделия Косева

Трябва да ходим да купуваме, че иначе няма да преведат предисторията Laughing

# 245
  • Варна
Историята на родителите на Дария е новела, не съм я чела. Майката е учителка по литература, бащата ученик. Правят секс на катедрата, хващат ги. После ожениха, живееха в Англия. Не съм чела, това от другите книги, което се споменава. Но за следващата книга, историята на Найт, няма как без книгата за родителите, тъпо е. Едва ли не се явява Епилог..
Свърших Sea of ruin, без последните глави щеше да ми хареса още повече. Таз мадама няма убиване! Можеше и да не е бездетна, някак обичам да подтичва по някое хлапе в Епилога. Също комодорът малко от прецаканата страна, както казах без последните глави.
Не знам какво ми се чете сега.. отворих да почна Immortals after Dark, 15 ама още се чудя.
Като се забия в тия тройните истории и няма излизане 🤣

# 246
  • Варна
Много палави излизат родителите на Дария :Joy  Не могат да чакат, че направо върху катедрата, а като са ги хванали сигурно са казали, че са  учели по анатомия на човешкото тяло Laughing

# 247
  • Варна
Ще взема да я прочета новелата, да видя колко са палави 😂

# 248
На мен много ми хареса историята за родителите на Дария, не съм чела по-добра новела. Дори ми е на второ място от поредицата, след книгата за Вишъс. Иначе никой не ги хвана, само Вишъс разбра, но се правеше на ударен. В последствие и директорката, която е баба на Дария. Иначе Мелъди не беше толкова палава, но Джейми я поквари... 😃🤷‍♀️

# 249
ще се купува, аз харесвам Шен, ама как нарочно я пускат след 24 май, да не хванем промоцията....

От коментарите разбирам, че книгата е част от поредица и не е първата? Имаше преди коментари, че започват да издават книги за децата, а за родителите били по - хубави, за тези книги ли говорихте? Не чета на английски и затова съм ги попрескочила постовете

# 250
  • Варна
В книгата на Дария се споменаваше, за стаята, в която са правили секс майка й и баща й. Много й тежеше, че и тя учи там. Аз мисля, че беше известен факт
Остава и да не я поквари Джейми, те цялата четворка бяха чудеса на природата. Тълпи от жени след тях. Презадоволени богаташ чета, без Трент, той беше беден.

# 251
Доколкото си спомням не са ги хващали в стаята, не знам как така е станало всеизвестен факт... Grinning Но някой, ако я чете сега, да припомни.🙄

# 252
  • Варна
ще се купува, аз харесвам Шен, ама как нарочно я пускат след 24 май, да не хванем промоцията....

От коментарите разбирам, че книгата е част от поредица и не е първата? Имаше преди коментари, че започват да издават книги за децата, а за родителите били по - хубави, за тези книги ли говорихте? Не чета на английски и затова съм ги попрескочила постовете
Да за тези книги.

# 253
  • София
Скрит текст:
Историята на родителите на Дария е новела, не съм я чела. Майката е учителка по литература, бащата ученик. Правят секс на катедрата, хващат ги. После ожениха, живееха в Англия. Не съм чела, това от другите книги, което се споменава. Но за следващата книга, историята на Найт, няма как без книгата за родителите, тъпо е. Едва ли не се явява Епилог..
Свърших Sea of ruin, без последните глави щеше да ми хареса още повече. Таз мадама няма убиване! Можеше и да не е бездетна, някак обичам да подтичва по някое хлапе в Епилога. Също комодорът малко от прецаканата страна, както казах без последните глави.
Скрит текст:
Не знам какво ми се чете сега.. отворих да почна Immortals after Dark, 15 ама още се чудя.
Като се забия в тия тройните истории и няма излизане 🤣
И на мен последните глави не ми харесаха – бях с нагласа краят да е по-мрачен. Дете щеше да ми е излишно, обаче така и не успях да реша кой от двамата ми е по-симпатичен, което ми е голям проблем Smiley

# 254
  • Варна
И на мен последните глави не ми харесаха – бях с нагласа краят да е по-мрачен. Дете щеше да ми е излишно, обаче така и не успях да реша кой от двамата ми е по-симпатичен, което ми е голям проблем Smiley
На мен комодора и затова не ми хареса, че той беше, който направо абсолютно всички компромиси. Едно нещо не успя да запази от предишният си живот.
То и главната не можа да избере и затова двамата 😂

Общи условия

Активация на акаунт