За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 977
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Искаше ми се да прочета третата на Шен, но отивам в книжарница Сиела 3 дни след издаването й и се оказва, че я нямат. Как може в книжарницата на издателството да я нямат?
Вики, отложиха премиерата за днес

п.п. и въпреки всичко https://ciela.com/krasivo-bezrazsadstvo.html все още е със статус
Продуктът е предстоящ. Натиснете "Заявка за поръчка", за да го получите веднага при пристигането му

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 14:09 от . Яна .

# 361
Беше за 29 май. Променили са дата, но толкова и знаеха от книжарницата.... добре че се регистрирах тук, голяма помощ сте всички Simple Smile

# 362
Здравейте,
обожавам да чета любовни романи, но за съжаление напоследък нищо не ме грабва... Да попитам дали се сещате за някоя книга която е тип Пепеляшка, ако се сещате за нещо за по съвременно ще съм благодарна.

# 363
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте,
обожавам да чета любовни романи, но за съжаление напоследък нищо не ме грабва... Да попитам дали се сещате за някоя книга която е тип Пепеляшка, ако се сещате за нещо за по съвременно ще съм благодарна.

Катрин Стоун - Часът на Пепеляшка - но не знам има ли я някъде он лайн

# 364
  • София
Прочетох "Такава, каквато си" на Кристина Дод. Не беше лоша, но и не ме грабна. Сега търся нещо завладяващо и може би историческо.

# 365
  • софия
Аз се сетих за Господинът на Е. Л. Джеймс

# 366
Започнах „Негодник по неволя” Сара Маклейн. Грабна ме още от първите страници, дано и на там продължи така.

# 367
  • Бургас
Беше за 29 май. Променили са дата, ..................................
Вики, промениха датата на 05.06.2020 год. До края на месеца вярвам, че все пак ще излезе.

# 368
# 369
Мноооого се надявам да няма отлагане на датата. Нямам търпение за Уил!

https://www.goodreads.com/book/show/53457601-thoroughly-whipped излиза на 9ти. 

# 370
Прочетох Арогантен костюмар, Егоцентрик и Шефът на Ви Кийланд. Не са лоши, но май нещо ми станаха еднакви. А и няма никаква интрига. В М.Марч винаги имаше нещо за разплитане. Сега се чудя дали да почна ММА бойците или да мина на нещо друго за разнообразие.

# 371
  • Бургас
sippy, леле! Какъв рейтинг има тази дама в ГР. Не съм чела нищо от нея, дали можеш да я сравниш като стил с някой ?
Изтеглих си ТРИ нейни серии, с коя да започна?
Scarred Souls Series
Hades Hangmen Series
Sweet Home Series

# 372
  • София
Яна, с рокерската поредица (на мен ми е много любима), но имай предвид, че е доста дарк.

# 373
Sweet Home e най-"лека" от трите поредици, но пак има доста драма.

Рокерската ми е от любимите, но наистина е дарк
Скрит текст:
(част от момичетата са от култ/секта, където са били изнасилвани от малки от пасторите в името на Бог)
.

В Scarred souls  мъжете са част от нелегални боеве за пари. Буквално им промиват мозъците от малки и се бият до смърт. От трите поредици тази ми харесва най-малко (не е лоша, просто ми бяха доста далеч героите).

# 374
  • Варна
Мноооого се надявам да няма отлагане на датата. Нямам търпение за Уил!

https://www.goodreads.com/book/show/53457601-thoroughly-whipped излиза на 9ти. 
Не знам за книгата, но корицата е много готина Smiley

Общи условия

Активация на акаунт