ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 21 013
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
Evche, спокойно. Изпращам ти нашите за справка, на които педиатърката каза, че са в граници за 1 годишно.

Ох, благодаря, аз писах и в темата за консултации с педиатър, лекарката каза че всичко е нормално и няма място за притеснения.

# 646
Evche, спокойно. Изпращам ти нашите за справка, на които педиатърката каза, че са в граници за 1 годишно.

Ох, благодаря, аз писах и в темата за консултации с педиатър, лекарката каза че всичко е нормално и няма място за притеснения.

Коя е темата за консулт с педиатър може ли да споделите.
Благодаря

# 647
За килограмите, свалих почти всичко още 3-4 мес., но 2 кг си ми останаха и още и още не мога да ги сваля. Вече спрях и да опитвам, даже пак започнах да ям сладко (зарадиММ постоянно има) и качих още 1. Така че съм 3 отгоре Scream Може малко да ви се виждат, но конструкцията ми е такава, че и 1 кг над 50 и ми личи целулита.. ужас просто..

На моя човек изследванията също имаха леки вариации от референтните стойности, но ЛЛ каза, че е нормално при малки деца.

# 648
Онлайн консултации с д-р Милена Янкова. Ето линк за улеснение Simple Smile
https://m.bg-mamma.com/?topic=1209763

# 649
Милк, надявам се да сте минали само с уплахата и да сте добре!

Аз искам дапопитам сега в жегите как са бебетата ви с хапването? Дъщеря ми от 4 5 дни, почиюти не яде, не е болна, нищо и няма беснее постоянно, но хапва символично и аз се притеснявам. При нас е доста топло, живеем и на 100 метра от морето, та от влагата е още по зле положението.

Аз имам да свалям 4 кг, за да върна килограмите преди да забременея, но бих искала да сваля още 3/4.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 12:54 от danaya.d

# 650
  • София
Оо, аз моите кг от бременността ги свалих с раждането. Просто съм си тюленче и имам да свалям над 20ка. Disappointed Relieved

Нещо щях да питам тук и съвсем забравих. Като се сетя ще пиша пак. Grinning Grinning Grinning

# 651
Килограмите от бременността ги свалих с раждането, после 5-6 месец пак качих 3-4 и станах на кг от преди да забременея и така си стоя. С хоум офиса, няма и да ги сваля. Само се чудя какво да изям докато съм на компа. Поне с бебето като съм вкъщи нищо не ям, за да не иска и то.

# 652
Току що изядох един сладолед в чест на килограмите. Grinning Остават ми 3 кг до килограмите преди да забремения, но и тогава имах за сваляне та около 10-тина кг ще е добре да сваля Simple Smile Ама с тея нерви и хормони, които само ме избиват на ядене на боклуци не знам как ще стане тая работа...

# 653
Аз намерих своята “диета” - intermittent fasting. Идеята е в някакви схеми да има период на неядене според структурата на тялото. За моята е всяко денонощие да не се яде по 16 часа - тоест след вечеря се хапва чак към 11-12 ч на другия ден. Винаги съм се чувствала по-добре ако не закусвам и съм сваляла и сега за 1 месец свалих 4-те килограма, които натрупах СЛЕД като родих. Иначе нямах за сваляне, явно моят организъм трупа пост партум, а не при бременност. Вижте я тази “диета”, много е нашумяла в момента, важното е после да се храните нормално, а не да се наваксва за периода на неядене. Няма ограничения, но е добре да се избере правилната схема

# 654
Аз така се хранех преди да забременея. Ядях между 12.30 и 18.30,но пак си бях дебела Simple Smile а сгга опитвам да практикувам същото, но да не ям след 12 на обяд, до сутринта в 8. Не ми се получава всички дни. Иии изненада за 2 седмици качих 1 кг Simple Smile

# 655
Димитрова, има 7 схеми на това “гладуване”, може би тази просто не е твоята

# 656
Здравейте мами 😊 как сте Simple Smile
Да ви попитам как ви е цикълът. Моят уж се беше регулирал, но този месец нещо се бави. Още се кърмим.

# 657
Здравейте,аз понеже съм в шал от няколко дни моя цикъл се завърна едва преди 2 месеца,но този закъснява с 11 дена вече съм във филма🙈 ще изчакам до утре и ще купувам май тест .Има ли някой с нередовен цикъл след раждането?

# 658
Аз съм на 34 дни, уж регулиран.

# 659
Аз нямам още, кърмим се. Има ли някоя мама без цикъл още?

Общи условия

Активация на акаунт