ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 21 012
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте. Аз също още нямам цикъл- все още се кърмим.

# 661
  • WonderLand
Моя идва както му падне, не се е регулирал още.

# 662
  • София
Аз се оциклих в края на юни и тепърва ще засичам колко е редовен.

# 663
На мен ми идва от януари на 30-31 дни. Като цяло е редовен за сега, и аз още я кърмя, но само за приспиване. А когато ми дойде за първи път имахме все още 6 кърмения на ден.
Може да закъсня заради смяната на сезоните, но ако ви притеснява най-добре направете тест.

# 664
  • София
И аз още нямам цикъл, ама то с това цоцане...Нищо, поне  за лятото ме устройва Simple Smile

# 665
Здравейте, мами. От много време не съм писала покрай всичките нещастия около мен, нямах време да прочета всичко, но следя като мога.
За изследванията, нормални са, малчо също е така от много време и ходихме при различни лекари които ни убедих, че за малко дете са нормални.
Аз имам цикъл от 8 месеца, но 3 ми е редовен после 1 не е....
За килограмите, аз за два месеца от притеснения и тичане свалих 14 кг. без диети. Остават ми 6 и влизам в норма.
Иначе малчо си е доста едър. 12 кг. 85 см., но е като пършинк, само прилича на 2 годишен 😄. Хапва всичко, навечеря му отделяме от нашата храна, но с по малко подправки. Бихме и ваксината миналата седмица, сега ни остана само тази за морбилите. Надявам се всичко при вас да е наред и малчовците да са здрави 🍀😊

# 666
Петя, съжалявам за неприятностите, гадно е да слабееш от нерви.
Освен тази за шарките, има още една ваксина - пентаксим на 16 мес. Та още две ни остават и на нас, пу пу, дано сме здрави да ги сложим.

# 667
Ох, на мен за килограми хич не ми се приказва... Успокоява ме, че термина ми е след 21 дни, та скоро ще поолекна. Надявам се и сега кърменето да ми се получи поне в началото, както с малката. Честно казано и на нас не ни е до ядене в жегите.. даже махнах тъкмо въведената вечеря, и пак сме на 3 твърди хранения+ вечеря АМ преди сън. Много щъка милата и не искам да и е тежко на коремчето, дано само пак не започне да слабее, че още нямаме 10 кг, а сме почти 80см... Фина мадама 😁

# 668
  • София
Юнските мами, този месец ще получим ли някакво майчинство? Нямам превод.

# 669
Ох, на мен за килограми хич не ми се приказва... Успокоява ме, че термина ми е след 21 дни, та скоро ще поолекна. Надявам се и сега кърменето да ми се получи поне в началото, както с малката. Честно казано и на нас не ни е до ядене в жегите.. даже махнах тъкмо въведената вечеря, и пак сме на 3 твърди хранения+ вечеря АМ преди сън. Много щъка милата и не искам да и е тежко на коремчето, дано само пак не започне да слабее, че още нямаме 10 кг, а сме почти 80см... Фина мадама 😁

Ехее, то не остана вече, стискаме палци да мине леко и чакаме хубави новини Simple Smile
И нашата е слабичка, на годинка беше 8800 (преди 20 дни). Всъщност точно си утрои теглото от раждането. Роди се 2920. Те са момичета, нека са фини Wink
Вечерята не си я яде също, ама аз не се отказвам, дори и малко да хапне.

# 670
  • WonderLand
Юнските мами, този месец ще получим ли някакво майчинство? Нямам превод.

Аз получих още миналата седмица

# 671
  • София
На мен термина ми беше 9 юни и още миналия месец средата получих пари за 01-08 юни по среднодневно за първата година. Но след това не съм получила нищо за останалите дни от юни..

# 672
Аз получих нещо странно като сума, моят термин беше 24-ти,роди се на 19-ти,аз се видя на работа от 15-ти. Та' до 15 юни на нормалното си го получих на 23-ти. След това на 2-ри получих 160 лв, които по справка в НОИ са част от парите между 15-ти и 23-ти,изчислили са ми 242 лв за получаване. А други не съм взела, пише, че само са входирали молбите.

# 673
Термина ми беше на 12-ти юни, за половината месец взех пари още през юни, а миналата седмица ми преведоха 224лв за другата половина от месеца Grinning
Помислете дали сте попълнили декларация за втора година майчинство. А може и просто да ги забавят, на мен през май ми ги преведоха чак на 14-ти.

# 674
  • София
Хм, аз миналата седмица попълвах някакви документи в работата. Може би не са изпратени към НОИ.

Общи условия

Активация на акаунт