ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 21 096
  • 784
  •   1
Отговори
# 390
  • WonderLand
Ние сме със столче, което позволява возене в посока обратно на движението до 18кг, така се вози сега. Издържа към 30 - 40 мин буден и почва да мрънка, а аз отзад се чудя на каква маймуна да се правя, не се издържа. Като пътуваме повече гледам да е уморен и да спи. Ако ходим на море тая година ще пътуваме по 2 дни в посока, иначе не виждам как ще стане, нощем не е опция.
Evcheto1, абе я не слушай кой какво си говори, аз още от бременността такива негативни хора и мисли съм ги изключила. Сама знаеш, че проблем няма, който иска да умира от скука.
Radostcheto, ти си супер мама 😀

На мен еднообразието вече обаче започна яко да ми писва, имам нужда да поработя малко, но нито ясла, нито помощ от някъде имаме, а така ми се иска да има кой да ме отмени за 2 часа през деня.

# 391
  • София
И ние сложихме столчето за кола по посока на движението, защото той вече не се събира в коша за кола. Но пътуването е кошмар, не е свикнал и се съдира от рев! Та ще трябва да се пътува по време, в което се спи, че ние имаме между 3 и 5 часа път до морето или до София.
За живота с деца, купонясването и т.н, всичко е много относително и зависи от децата. И на мен ми се живее и излиза, ама моите деца не са от тези, дето да стоят в количката и да спят, а аз да пия по кафе или бира навън - такова чудо не се е случвало досега! Нито пък да заспят вечер и да ги оставя, абсурд! Те се будят през един час, реват, кърмим се....Така че поне две години, аз определено не съм във форма за живот ( след това поне мога да ги оставям, не че става по-лесно ), но съм се примирила Wink
Аз, за съжаление, съм от бездарните майки, на които не им се отдава да правят украси, торти и т.н, така че ще купя и поръчам каквото ми трябва, но мен ме притеснява, че ако не отпаднат мерките, не знам къде ще събера гостите.
Силвърче, ти чакаше цикъл да ти дойде, сега за второ се подготвяш психически...да нямаме някоя хубава новина?! Simple Smile

# 392
Аз откакто се е родило детето съм се отделяда от нея само за 5 минути буквално 5 МИНУТИ, в които бях в институция за един подпис. Майка ми беше дошла от България та стоя с нея в колата. Нямаме нито 1 роднина наблизо, не съм излизала никога сама и скоро няма и да се случи. Таткото работи, в моментите когато е вкъщи вечер и се занимава с нея разбирайте 20/30 мин макс час гледам да сготвя, изпера и други такива от сорта. Тя постоянно шава, търси ме, доспива и се и е много тегаво. През деня сме си двете, спи малко та дори, за да вляза в банята я взимам. В столче, люлка, паяк се вади и пада, тъй като още не ходи и само залита напред назад. Въпреки това, че нямам време буквално за нищо тъй като освен с грижите за нея и работя във всеки удобен миг и най вече вечер, когато тя спи, не съжалявам и не ми тежи. Уморена съм, но знам че няма да е все така и като попорастне ще е малко по самостоятелна.
Днес ставаме на 1 годинка ❤

# 393
  • WonderLand
Sunny_kid, той нааай после дойде тоя цикъл с 23 дни закъснение, направо се побърках Rolling Eyes един куп тестове направих, на гинеколог даже щях да ходя, но ми дойде. Подготвям се психически, защото на ММ много му се иска скоро да започваме опитите за второ бебешорче, но аз май не съм съвсем готова психически все още.
danaya.d Честит празник 🎉 пожелавам на малката принцеса щастливо и безгрижно детство 🎈

# 394
  • София
Даная, честито на малката рожденичка! Да е жива и здрава!
Силвър, когато си готова - тогава, почини си, настрой се, пък то ще стане в най-подходящия момент Simple Smile

# 395
Аз имам на кого да оставя малкия, но предпочитам да го взимам с мен и на кафе, и на разходки. Само за пазаруване го оставям за час-два на баба му. Той е спокойно детенце за сега. Обича да е навън и да гледа от количката. Като отпаднаха мерките започнах да го водя на площадки и е голям кеф. Само малко ме напрягат разните бабички по пейките ама какво да се прави Stuck Out Tongue Winking Eye все ме питат момче ли е или момиче.. може би е заради косата, защото не сме го подстригвали и е дълга. Но пък иначе си е облечен с момчешки дрехи, та не знам Rolling Eyes Мислех за РД да го подстрижем, но се отказах. И аз не съм от тези, които ще се хванат да творят и поръчвам всичко. Останаха само тортите, че ще празнуваме два пъти, защото е през седмицата.
Прекрасен месец юни предстои, с много рождени дни Heart живи, здрави и щастливи да растат дечицата Flowers Hibiscus

# 396
maiathebee и мен за баткото все така ме питаха момиче ли е, че много бързо му расте косата, а пък беше голям зор подстригването. А сега пък за малката въпреки, че е в лилава количка пак ме питаха момче ли е?
Аз съм от сръчните и попринцип правя такива неща като украси и тн. На малката й направих скромна украса, но сега за баткото на 20.06 ще се поразвихря. Викам си за другите какви украси и тн съм правила та за мойте деца да не направя срамота. На малката ми беше много мерак и й уших туту поличка та се научих да шия и на машина.Аз повече се вълнувам за техните РД отколкото за моя. Ние сме се подредили 24.05 малката, 05.06 аз, 17.06 баткото и е голяма лудница.
П.С. Ето скромната ни украса.

# 397
  • WonderLand
Patenceto, страхотно е, черпя се с торта и идеи 😀
Аз за моя рожден ден не се вълнувам изобщо, обаче за дребния... Леле мале 😀
Иначе той е облечен предимно в синьо, сиво и пак ме питат момче ли е 🤷‍♀️

# 398
Страхотна е украсата, браво, многи сръчни мами имаме!
Каката беше с охеци, облечена в розаво и ме питаха дали е момче, че нямаше много коса.
Ние пък сме се подредили 07.06 каката, 10.06 бебка и аз на 24.06. Ня каката рд то мина, този път без деца, утре се готвим за рдто на бебето. Но в неделя ще дойдат бабите и дядовците да отпразнуваме общо и двата рожденни.дни.Поръчала съм торта, ще направя питка, сладолед. Утре ще направя бисквитена тортичка, да си хапне и рожденничката. Имаме малко украса и толкоз.

# 399
Аз малко ще изместя темата към нещо не толкова приятно. Бебетата, които вече направиха годинка мина ли им реимунизацията и как я приеха. Пак съм се напрегнала по този повод 🤯

# 400
  • София
patenceto_, страхотна украса! Браво!

Ние ще сме вътре, защото още не сме си направили подходящо място в двора. Направо грехота! На мм баща му е нахвърлял в целия двор боклуци и остри предмети и не смея да пусна детето. Предупредих го до рд да е изчистено. За сега нищо. Аз одеве малко започнах, защото ми писна да чакам. Накрая ще ми падне пердето и не ме интересува дали е "моя работа" или не, ама ще изхвърля всичко!!! Аман от вещомани. Само се трупат разни неща, които някога "ще потрябват". И стари неработещи уреди, които "сакън" да не се хвърлят!

# 401
Честит празник на всички юнчета до момента!🎊 Да бъдат здрави,слънчеви и по детски щури!🌞🍀🎈
   При нас предстои празникът. И ние ще празнуваме на вилата и дори без свекъри там пак е лудница,че започнахме един освежителен ремонт и е малък ад. Дано поне успеем да окосим тревата 😆.

# 402
  • София
Аз малко ще изместя темата към нещо не толкова приятно. Бебетата, които вече направиха годинка мина ли им реимунизацията и как я приеха. Пак съм се напрегнала по този повод 🤯
Прекъсвам всички ваксини до септември. Не ме интересува време ли им е, за мен не е сега времето. Таткото е с рискова професия, няма да рискувам здравето на детето защото някой е решил, че сега баш трябва да ги сложим.

# 403
Аз също казах на ЛЛ, че септември ще слагаме следващите. Вече е горещо, пък и не е толкова фатално според мен, ако няма да се ходи на ясла.
Вие какви подаръци ще вземете на малките? На мен всички от родата ми казаха аз да избирам и сега трябва да избера поне пет неща и съм в чуденка Rolling Eyes като не може да каже какво иска милото Joy

# 404
И аз събирам идеи за подаръци.. дрехи и играчки има в изобилие..

Общи условия

Активация на акаунт