ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 21 058
  • 784
  •   1
Отговори
# 570
Аз ще се включа пък с нещо съвсем различно, докато беше карнатината и си стояхме в къщи нямаше никой от моето обкръжение, който да е болен, дори познат на познат. Сега обаче доста често чувам за такива случаи и отново психясах, още повече, че ни предстоят ваксини. Просто минавам да помрънкам!

# 571
  • София
И аз да помрънкам...вчера сложихме шествалентната. Ние изостанахме с ваксините и реших да подновим...нощес вдигна Т. Беше и много неспокойна и мрънлива. Днес до към 18ч вдигаше и сваляше, но не по- висока от 38- 38.3. После свали и пак се разигра, дори я изведохме на вечерна разходка....дано се е разминал вече...личната иска другия месец да слагаме МРП , ама аз пак ще съм отбой...
Подозирам, че и новите зъби допълнително я тормозят, пробиват 2 и други има подути....почти спря яденето.
Likit-63, аз все още не мога да се пречупя и да пусна външен човек у нас...дори малката племенница искаше да си правят пижамено с моята средна щерка, но не я пускам. И при родителите не ходим. Виждаме се на открито.

# 572
Значи, както си мислех, от ваксината е.. и педи питах, потвърди, че често се случва.. дано бързо мине..

Тази сутрин бяхме със запек. Сложихме ваксината в 10:30 и от следобяд сме с разтройство. Сега поне знам от какво е.

# 573
  • София
Аз след тази тъпотия, която ми се случи, категорично няма да слагам ваксини (нито мпр, нито реимунизациите) докато не премине пандемията. Последния път на косъм се разминахме, изобщо няма да рискувам.

# 574
Ние вчера ходихме на консултация и изследвания. Направо казах на ЛЛ за септември да даде час. Няма да избягат ваксините. А и лятото в жегите не мисля, че е подходящо да се слагат.
Има ли някоя мама, която се мъчи да отбива в момента? Моя е много пристрастен и не иска да заспива по друг начин...

# 575
  • София
И при нас така. Ако сме в колата или навън няма проблем, но вкъщи само на гърда задпива.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 09:54 от ditmade

# 576
Ние вчера ходихме на консултация и изследвания. Направо казах на ЛЛ за септември да даде час. Няма да избягат ваксините. А и лятото в жегите не мисля, че е подходящо да се слагат.
Има ли някоя мама, която се мъчи да отбива в момента? Моя е много пристрастен и не иска да заспива по друг начин...

Моята мъка да отбивам продължава, успях преди две седмици да се преборя само веднъж да заспи без гърда, ама от тогава всяка вечер си търси Sad
Даже вече като си лягаме и вика "тити, тити", защото не може да казва "Ц" Joy
Проблема е че с мъжа ми планираме една почивка в Гърция през септември само за двамата (с нея ще ходим другия месец живот и здраве). Та до септември трябва да съм отбила, знам че е много време до тогава, ама ей сега ще дойде.

# 577
Ние на 2.07 сме на ваксина, дано е здрава, да я сложат. И мен ме е страх да не хване нещо, но здрава ли е, предпочитам да бием, че с каката така отлагахме, отлагахме, от яслата ми мрънкаха, ходехме през ден пффф.
Иначе и мен ме ползват за биберон и за приспиване. Не мога да я накарам да заспи сама, то е въртене, ставане, лазене, ужас. Не знам как ще се отбиваме. Кандидатстваме за ясла,  октомври, ноември може да я пусна (ако изобщо работят яслите), аз се връщам на работа, но на 4 ри часа, ще видим докога. През нощта се буди по 5-6 пъти, не ми пречи, давам цица и спи, ама докога ще е това... Сега й никнат два зъба и се буди още по-често.

# 578
  • София
От декември ги отлагах ваксините, но вече се събраха много пропуснати и затова се навих да сложим. Днес вече е добре, вчера към 18 свали Т и повече не е качвала.
Присъединявам се към групата на пристрастените , особено покрай зъби си е все на гърда, и за заспиване и за успокоение. Не бързам да отбивам, няма да я пускам на ясла, обаче и на мен ми омръзна да ме ползва за биберон. В количката спи , вече се вози с удоволствие, за разлика от бебешкия период. В колата до скоро беше канския рев, но ни дадоха друго столче от племенницата и с него успявам да я затапя като ревне и заспива....
Най- вече се дразня, че така ми е трудно да мръдна някъде сама. Не ми е спокойно да я нацоцам, да я метна на таткото и дим да ме няма. В него понякога заспива по-лесно и бързо, но не винаги, тя решава....и то докато се нагласим....мерака ми за излизане минава. И тук визирам излизане да свърша нещо, не за удоволствие....
Покрай зъбите съм все с отливки на зъбки по зърната....аман...да пораснат и да проговарят вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 579
  • WonderLand
Ние също имаме купища ваксини да слагаме, ако е здрав ще ги сложим, само морбилите ще ги оставя за когато захладнее. Иначе драмата със столчето и при нас е на дневен ред, след като го обърнахме по посока на движението е по-добре, но пак си мрънка. Ей вчера както се канихме да пътуваме когато му се доспи, и той взе, че заспа докато събирахме багажа. Спа близо 3 часа. В колата беше буден, а пътя ни беше 2 часа и половина. За щастие не беше чак толкова драматично, бях заредила един куп забавления за него, които доста помогнаха, накрая като приключи и с последното нещо, с което се забавляваше реши да дремне.

# 580
Нашата педиатърка пък каза, че ваксината за морбили била най-важната, че на морето в Гърция имало всякакви хора и трябвало да я сложим задължително преди да отидем, иначе било опасно да не се зарази. Sad

# 581
Да, защото всяко лято има бум на морбили в Гърция. Хубави е да се сложи тази ваксина, ако ходехме в Гърция, първо бих я сложила също. Живот и здраве, ако всичко затихне септември може и ние да отскочим, ама знае ли се ...

# 582
И ние си седим с първа ваксина все още, тъъъкмо се пристраших да сложа втората, пуснахме секрет носен и гърлен, че хъхри иииии вече 3ти ден чакам резултат явно има нещо.
За кърменето си я търси навсякъде, дори и като играе вън, а за заспива е съм бибка. Записах го на кухня, но пак нямам напредък чопни, чопни и си търси цоцкането.
Тези ваксини, че ги протакахме много ме притесняват... Кога ще се наваксва, сигурно сме единствените само с първа които сме.

# 583
Ох,малко се успокоих, че не сме само ние с това цокане.. сега пак зъби му никнат и не иска да яде почти. Кара на айрян, сок и кърма. Понякога склонява да хапне някой плод. Днес яде мюсли с прясно мляко за пръв път и май му харесаха, защото изяде цели пет лъжици Joy

# 584
Ние утре сме на реимунизация, като ви чета съм съвсем наясно какво да очаквам. Синфлорикс - А ни е гаден, всеки път е с температура след него. Надявам се да ми я върнат здрава от яслата днес, за да я сложим утре. Иначе аз давам имуностимуланти от 10-ти,че тогава имаше една температура за няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт