НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 380
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз предпочитам да се споделят такива неща, кой къде как се е отнесъл, за да може всяка от нас да бъде информирана. Но това е до решение на отделния индивид Simple Smile

Кой къде е решил да се следи в крайна сметка? Мен, макар и рано, тези неща доста ме тормозят и ги мисля.
Прехвърлям варианти в главата си.... Решила съм да се следя отново при Кирякова в Токуда. Но отделно ще ходя и при Дяволов в МД, знам че е бог на близнашките бременности. Имам доата отзиви от първо лице за него.
Междувременно, ако нещата вървят добре искам и дула/акушерка.....

# 151
Здравейте, радвам се че съм в тази група Simple Smile Изчетох всичко много бързо. Искам да ви попитам възможно ли е да има кафяво зацапване от утрогестана? В 11 седмица съм. Ходих на преглед и доктора каза, че всичко е ок. Забравих да спомена, че слагам и фраксипарин. Благодаря ви Simple Smile

# 152
Здравейте, радвам се че съм в тази група Simple Smile Изчетох всичко много бързо. Искам да ви попитам възможно ли е да има кафяво зацапване от утрогестана? В 11 седмица съм. Ходих на преглед и доктора каза, че всичко е ок. Забравих да спомена, че слагам и фраксипарин. Благодаря ви Simple Smile
Явно се случва, но е странно, че не можем да си го обясним. Не мисля, че може да е от утрогестана.
При мен беше сходна ситуацията. Седмица след спирането на естрофема, при поставяне на утрогестан и фраксипарин, получих кафеникаво, кратко зацапване. Докторката не забеляза отлепване или друг проблем. Само дето си изкарах акъла. Някъде в твоята седмица бях.
Не се притеснявай, само си почивай повече и наблюдавай ситуацията Blush Надявам се да не се повтаря!

# 153
Да, и аз съм объркана. Имах леко кафяво зацапване, което поспря, но ми предписаха утрогестан вагинално, и то като че ли започна пак. Надявам се да не вреди и да не е от утрогестана. Иначе си лежа повече и е досадно, ама няма как.
Успех на всички - сигурна съм че всичко ще е наред!

# 154
  • София
Вече за 3 или 4 път имам кафяво зацапване. Първият път беше между 8 и 10гс, докато все още бях на утрогестан, но бях спряла инжекционния прогестерон. След това в 14гс за 1 ден, от днес, в 15гс пак (4 дни след като спрях последния утрогестан заради шийката). И аз съм на фракси всеки ден. Няма видима причина за зацапване според доктора. Щом е кафяво, не е страшно - това ми казват всеки път.

# 155
Много ми е мила темата, защото съм от ноемврийки 2019. И наминах да ви пеочета. Имам какво да кажа за утрогестана - всеки път, в който се опитах да го спра получавах зацапване. В крайна сметка го спрях много бавно, по схема и всичко беше наред.

# 156
И аз не съм чувала поставянето на утрогестан да причинява зацапване, по- скоро обратното - при спирането му има риск защото нивото на хормона пада по- рязко. Може би пак е нещо на хормонална основа - ако се получава рязка промяна..не знам. Когато вече има зацапване е добре да се приема през устата - така са ми казвали. Важното е да не се усилва зацапването, да не е прясна кръв, да няма болки и коремчето да е меко, в противен случай - веднага на доктор, но пак без паника - просто трябва пазене. Доста тъпо звучи, но предполагам, че може и при самото поставяне да се разрани леко нещо с нокът - там сега кръвоснабдяването е много по- интензивно, мен дори от вагиналните прегледи ме боли, а доктора е доста внимателен. Или може да е шийката - да реагира по някакъв начин на хормоните.  Сигурно има много причини.

# 157
Много ми е мила темата, защото съм от ноемврийки 2019. И наминах да ви пеочета. Имам какво да кажа за утрогестана - всеки път, в който се опитах да го спра получавах зацапване. В крайна сметка го спрях много бавно, по схема и всичко беше наред.
Колко мг е бил последният ти прием преди самото спиране Simple Smile ?
Аз го пиех 3х2, сега вече 1х2 вечер /100 мг таблетка - орално / като трябва до седмица да го спра според аг - в 13 г.с , а кафеникавото зацапване беше в 8г.с Simple Smile

# 158
Колко мг е бил последният ти прием преди самото спиране Simple Smile ?
Аз го пиех 3х2, сега вече 1х2 вечер /100 мг таблетка - орално / като трябва до седмица да го спра според аг - в 13 г.с , а кафеникавото зацапване беше в 8г.с Simple Smile

Аз го пиех 3 х 2, после минах на 2 х 2, после на 2 х 1, и накрая седмица х 1. Много плавно го спрях. Може би имах 5-6 опита да го спра, които завършваха със зацапване и хайде пак наново. Всичко ще е наред. Аз и теми пусках тук, бяха ми писали и други момичета, че и при тях се е случвало. Просто трябва да се спира бавно, защото организма веднага реагира. Simple Smile

# 159
Благодаря, последните 4-5 дни ще пия по една таблетка 🌺

# 160
Ох, и аз съм от възрастните тук. На 33 години, втора бременност. Вече имам едно момиченце.
Другата седмица ще съм на БХС и ФМ, тогава ще дам яснота.
Уж термина ми трябва да е на 20.11.20, но на ехограф излиза 16.11.20. Ноемврииче ще е, но на коя дата 🤷‍♀️

А, не така, усещам камъни в моята градина Simple Smile
Чудни мами ще бъдем, за нас няма възраст!
Моето се води ноемврийче, но може и декемврийче да се окаже.
Да сме живи и здрави, друго само ще дойде.

# 161
Здравейте!
На вас казаха ли ви преди БХС пет дни на не се мажете по корема с нищо?
И от къде взимат кръв за БХС, пръст или вена, че много ме е страх 🙄

# 162
Plam, повярвай ми, колкото и да те е страх , от пръста е по-гадно и боли повече след това. Аз преди година и половина бях същата - направо физически ми прилошаваше като чуех за игли, но с времето се свиква.  Ако много те е страх може да кажеш на лаборантката и да я помолиш да ти разказва някакви глупости, за да те разсейва - при мен действаше. Те всички проявяват разбиране - досега нито една не ми е отказвала.

# 163
Пламче, като малка припадах само като видя иглата, но всичко е в главата. Когато се съсредоточиш в целта на убождането, няма и да усетиш.

Както казах, аз също не харесвам игли (меко казано), но по ирония на съдбата, днес си поставих инжекция номер 59, а утре ще ми взимат кръв за 6-и път, откакто съм бременна.

Моля ви за едни палчета. Утре ще правя пренатест, заради завишен риск от Даун на БХС.
Много съм се сдухала. Гледам да не го мисля, но е неизбежно.

# 164
Пламче, като малка припадах само като видя иглата, но всичко е в главата. Когато се съсредоточиш в целта на убождането, няма и да усетиш.

Както казах, аз също не харесвам игли (меко казано), но по ирония на съдбата, днес си поставих инжекция номер 59, а утре ще ми взимат кръв за 6-и път, откакто съм бременна.

Моля ви за едни палчета. Утре ще правя пренатест, заради завишен риск от Даун на БХС.
Много съм се сдухала. Гледам да не го мисля, но е неизбежно.

Стискам палци всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт