НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 402
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
MaskИ аз от петък съм зле, с виене на свят и малко причерняване.
За капак - лека темепература, хрема и болки в гърлото.  И аз съм на БХС тази седмица.
За кръвните и тсх то ми казаха да не съм яла и да не съм пила кафе. Не знаех, че ще взимат и урина и преди да вляза пишках. После успях малко... разлях я докато се опитвах да избърша чашката да не пипа лаборантката, пих една чаша вода на екс да има нова доза и накрая едва стигнах до службата Rolling Eyes

# 196
  • София
Аз не вярвам в тези неща много много, ама имало някакви магнитни бури.... Че и на мен ми се ви свят. Може би с годините започват да ми действат:)

Аз от вчера мисля че официално не мога да спя по корем... Любимата ми поза. Гърдите ми страшно са се надули и легна ли на тях боли.

# 197
Борн, имаш палчета и от мен ! И аз съм на мнение , че са по-важни находките от ехографа. В моята клиника не ни дават резултатите от кръвния анализ, а звънят те, ако има нещо притеснително. Вероятно именно за да не се шашкаме.

Мен ми попремина гаденето, но имам друг "проблем". Трябва да хапвам поне 3 пъти на ден , защото ми изписаха сума ти добавки. Свикнала съм по два пъти да се храня , а даже и по един в тежките седмици:D

# 198
Ivanamar и re-born, стискам палци, но колкото и да е трудно правете нещо, което ви харесва за да не се тормозите до резултата. Всичко ще е наред! Hands Fist
И аз тъкмо се върнах от преглед. Бебчо е пораснал 6,7см. Взе ми цитонамазка от папилома на шийката. От няколко месеца имам обрив по цялото лице и ми забрани да ям млечни продукти, житни култури + хляб. Утрогестана го спирам и ми изписа магнезий на сашета. След две седмици съм пак на преглед. От кръвните изследвания имам завишен АЛАТ и ще започнем някакво лечение. Странно, но микробиология не ми взе, а това, че имам левкоцити в урината не го притесни.

Здравей!

Обривът ти дали е нещо такова?

Преди няколко седмици ми се появи по цялото лице и не изглежда като да има намерение да изчезне скоро Sad

# 199
Здравейте бъдещи мами Simple Smile Не съм писала от началото на темата, но ви чета редовно. Да се представя отново, вече с повече информация: на 34 години съм, от София, първа бременност, термин 03.11, днес разбрахме, че очакваме момиченце Simple Smile
Надявах се като започне 14та г.с. гаденето поне да намалее, но то стана още по-неприятно...
Тъй като прочетох, че коментирате Пренатест: аз дадох проба в лабораторията им в София на 27.04, а резултатите ми излезнаха днес, за щастие всичко е наред Simple Smile
Пожелавам на всички хубави резултати от изследванията и скорошно отминаване на гаденето и другите неразположения! Simple Smile

# 200
Здравейте бъдещи мами Simple Smile Не съм писала от началото на темата, но ви чета редовно. Да се представя отново, вече с повече информация: на 34 години съм, от София, първа бременност, термин 03.11, днес разбрахме, че очакваме момиченце Simple Smile
Надявах се като започне 14та г.с. гаденето поне да намалее, но то стана още по-неприятно...
Тъй като прочетох, че коментирате Пренатест: аз дадох проба в лабораторията им в София на 27.04, а резултатите ми излезнаха днес, за щастие всичко е наред Simple Smile
Пожелавам на всички хубави резултати от изследванията и скорошно отминаване на гаденето и другите неразположения! Simple Smile

По препоръка ли направи теста или просъо ти реши да го направиш за свое успокоение .

# 201
Диди аз със гаденето съм като теб, беше минало няколко седмици даже се ошашках, но тук последните дни усещам как се връща това чувство. За сега успявам да удържа фронта. (13+4г.с.)
Flower__ ти къде си прави теста, моя беше на 24.04 и резултатите бяха готови на 30.04. Въпреки, че ме предупредиха, че имат доста проби и може да отнеме повече време, направо полудях.
Ро3и и аз винаги спя по корем, но от някъде месец не мога заради болки в гърдите. Вече имам леко коремче и да си призная малко ме е страх да не натисна бебчето, нищо че е малко още.
Момичета продължавате ли да пиете витамини?

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 10:35 от Cve7i

# 202
  • София
Аз пуснах изследвания за фолат (Б9), Б12 и Д след БХС, АГ държеше да види дали не са се изчерпали фолатните депа. Продължавам да пия фолат и витД, добавих Б12 и желязо.

# 203
Cve7i в майчин дом, а ти?

# 204
Цитат на: Cve7i link=topic=1210179.msg40688393#msg40688393 date=1588663
[b
Ро3и[/b] и аз винаги спя по корем, но от някъде месец не мога заради болки в гърдите. Вече имам леко коремче и да си призная малко ме е страх да не натисна бебчето, нищо че е малко още.
Момичета продължавате ли да пиете витамини?

Аз пия Биозин мама, витамин Д и фолиева. На 19.05 съм на ЖК (вече по здравна каса) и тогава ще правя изследвания, като предполагам, че ще ми даде други неща да пия вече и ще махне фолиевата.
На 11.05 съм на БХС
За спането по корем знам, че на бебето не му пречи особено, като е толкова малко.
Аз заради силикона не мога да спя по корем, но тази голямата възглавница, която взех е вълшебна и много удобна ☺

# 205
Аз пия комбинирани витамини, казаха ми да си ги пия и занапред, защото много тежко беше повръщането и имам сериозна загуба на тегло, съответно и на вещества. Вече отминаха сериозните неразположения ( 14 г.с) и рядко повръщам. Вчера ходих да се запиша за консултации и ме погледнаха пак, забраниха ми полови контакти заради ниска плацента. Иначе бебето казаха че е като по учебник, въпреки, че то беше пощуряло и не се спираше много Grinning втори лекар ми казва, че почти сигурно е момче, заради което лека полека преустановявам ходенето по магазини с цел зяпане на роклички и кордели (което тайно правех всеки ден)   😁

# 206
Мацки, ако сте разбрали пола на бебетата пишете ми по едно ЛС да ъпдейтвам списъка Simple Smile
За сега сме сигурни май само аз, Mrs и November

# 207
Здравейте, сладурки! Борнче, спокойно! Тоя БХС трябва да го забранят със закон! Само стресират излишно. Щях и аз днес да давам кръв за БХС в Майчин дом, но там е такава каша- от този вход това, от онзи вход онова... Та стигнах до кабинета и се оказа, че регистратурата е в другия край на болницата, тамън от който идвам Grinning Съответно реших, че няма да се занимавам с глупости и без това така бях решила първоначално. Регистрирах си бременността, чинно ми взеха изследванията ( на едно кафе-нямало проблем). После и на преглед бях- човечето расте и е пушка. С 300 зора взехме някакви мерки, защото се мяташе страшно. Нухалната е 0.3, носните костици са си на мястото-с една дума оплаквания няма. Само това, че съм в 12г.с и 2дни, а ми е толкова по-зле отколкото в началото, че думи нямам. Дано минава, че ще се гръмна вече Cry Успех на всички Kissing Heart Борнче-всичко ще е наред и няма да има проблеми, иначе се вижда и на ехографа! Be happy Heart

# 208
Момичета, има ли някоя сред вас с подрастващ бебешор и как се справяте с носенето. Моята принцеса е на 1,3 год. и сега проходи, но пак се вдигаме и носим, макар и за малко. Мъжът ми и синът ми ми помагат, когато са вкъщи и сме заедно, но на разходки често сме сами и няма как, понякога се налага. С голям страх я вдигам. Все си казвам, че природата някак го е измислила, ама само на таз кълка лежа и всеки път ми притреперва.

# 209
Бях на лекар вчера и всичко изглежда ок. Направиха ми и NACE тест вместо БХС. Дано всичко е ок и там.
Къде ще правите  ФМ ? Аз имам много време до тогава, но все пак.
Хубава вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт