НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 400
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Сладолед, преди даване на кръв или поставяне на система е добре да си пила вода, защото иначе по-трудно намират вена.

Dagny, и аз като теб надничам и в двете теми. Не съм забравила за НОИ, сега ще погледна и ще ти пиша на лично.

# 181
Борнче споко щом на ехографа всичко е наред, БХСто е тото... ✊🏼
Аз сега се връщам от преглед, защото за пореден път се завърна кафявото зацапване и до БХСто ми вдигнаха двойно Утрогестана 🤪
Продължаваме да вървим 1 седмица назад заради късната овулация и бебето отговаря на 11 седмица... иии е яко щуро 🤪😂 то беше въртене, ритане, махане... доктора едвам хвана мерките 😁 Каза ми че е 60% за момче защото видял нещо м/у краката, но е рано и може да е нещо от плацентата 🤷🏻♀
Другата седмица съм на БХС и на преглед при Чавеева иии се моля само да е здраво, че след предния път много ме е страх  👏🏻
Правих в събота обременяването с глюкоза, ПКК, урина, ТСХ и слава Богу всичко е наред, казаха да съм гладна и че може само малко вода да пийна 😃

# 182
Сега ми звъняха от Пренатест. Куриерите не смогвали и нямало как да го организират. Започвам да се ядосвам повече, отколкото се тревожа. Бях си заявила за днес, те ми казаха, че най-рано могат на 5.05. Съгласих се, ама вече втори път да ми го отлагат.... Много стрес, много нещо. И като ще е в четвъртък, най-рано ще излезе другата сряда.

# 183
На мен ми казаха на гладно, но вода може. Аз понеже не мога на гладно да пия вода не бях пила и нямаше проблем с намиране на вена. Всичко си зависи от лаборанта за мен! Давам съвет вземете си нещичко в себе си да хапнете след това веднага, защото пада кръвното, аз за малко да припадна, добре че бях с ММ и той веднага ми взе някакви бисквитки половината ден бях замаяна (като включим и тези маски).

# 184
  • София
Борнче, 5 май е утре, не четвъртък.

# 185
Момичета, БХС е малко теория на вероятностите. Аз например дори няма да правя, защото съм на 40 и ще излязат едни страшни резултати. Ще направя ранния скрининг. В клиниката, в която ще ходя апаратурата е страхотна и ако докторът има притеснения ще направя пренатест. И с дъщеря ми не правих БХС, защото бях на 39 год. и пак щеше да е стряскащо. Мисълта ми е не да не правите, а да не се стряскате толкова от резултатите, гледайте повече ехографа и ако имате притеснения питайте за всичко докторите (макар и да не им се отговаря на някой, ще трябва да ви изтърпят).  Аз днес се регистрирах по здравна каса, а на 12.05 съм на ранен скрининг и вече нямам търпение.

# 186
Борнче, 5 май е утре, не четвъртък.
Хаотична съм. Щеше да е утре (05.05), но го местят за 07.05 (четвъртък).

# 187
Момичета, имате ли тъмни петна по лицето ?
Аз имам още от първата ми бременност, но с времето бяха избледнели. Днес видях , че стават все по-тъмни и по - големи .
Знаете ли с какво мога да се мажа за да не ми излизат или да махна тези които имам

# 188
Ivanamar и re-born, стискам палци, но колкото и да е трудно правете нещо, което ви харесва за да не се тормозите до резултата. Всичко ще е наред! Hands Fist
И аз тъкмо се върнах от преглед. Бебчо е пораснал 6,7см. Взе ми цитонамазка от папилома на шийката. От няколко месеца имам обрив по цялото лице и ми забрани да ям млечни продукти, житни култури + хляб. Утрогестана го спирам и ми изписа магнезий на сашета. След две седмици съм пак на преглед. От кръвните изследвания имам завишен АЛАТ и ще започнем някакво лечение. Странно, но микробиология не ми взе, а това, че имам левкоцити в урината не го притесни.

# 189
Момичета, лошо ли ви е още? На мен ми беше попреминало, но от 3 дни се завърна с бясна скорост повръщането. Имам чувството, че няма край това нещо. 13г.с + 4 дни съм, почти 4ти месец и взех да се отчайвам вече Sad
За БХС не го мислете, теория на вероятностите е и няма нищо сигурно в него.

# 190
Момичета, лошо ли ви е още? На мен ми беше попреминало, но от 3 дни се завърна с бясна скорост повръщането. Имам чувството, че няма край това нещо. 13г.с + 4 дни съм, почти 4ти месец и взех да се отчайвам вече Sad
За БХС не го мислете, теория на вероятностите е и няма нищо сигурно в него.
Диди ти в майчин дом ли прави БХС? Аз днес звънях и още няма резултати..

# 191
Flower__, аз БХС не съм правила, направо прена тест направхиме. С близнаци съм, а там съвсем е лотария. Не би трябвало да ти се бавят много изследванията, звънни и питай акушерката най-добре.

# 192
Flower__, аз БХС не съм правила, направо прена тест направхиме. С близнаци съм, а там съвсем е лотария. Не би трябвало да ти се бавят много изследванията, звънни и питай акушерката най-добре.
На нея звъннах и няма.. Правих го на 23.04

# 193
Диди, до миналата седмица имах 3-4 сравнително спокойни дни. От петък е нещо ужасно.
От два дни си намалих дозата на Бромокриптина, който пия за висок пролактин и днес съм отново добре. Внуших си, че дозата ми идва висока и затова е това гадене и повръщане.
Утре ще пусна изследване и като излезе резултата ще отида ендото да прецени с каква доза ще продължавам.
По принцип ми каза, че до пети месец трябва да го пия, но ако така продължавам ще се свърша. Видът ми е вече доста изтормозен, а в тежките дни и жълтея.
Дано скоро се нормализират нещата.

# 194
И аз съм от петък зле, взех да си внушавам, че и времето и налягането нещо ми влияят. Луда работа Wink

Общи условия

Активация на акаунт