НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 489
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Frederika, я май..та им на всички и си гледай мъжът, детето и бременността. Всеки има право да избира това, което го прави щастлив.
Да сте живи, здрави и задружни тримата, а после и четиримата. По пътя си срещаме много лошо хора, но когато семейството е здраво, тогава всичко е наред.

# 316
Frederika, ти (както и всички ние) си благословена да си бременна изобщо. Я помисли каква мечта е състоянието ти за някои, как биха дали всичко, за да са на твое място. Я, горе главата и си гледай семейството. Имаш всичко! Недей се подавай на такива провокации. Усмихни се. 💜

# 317
Здравей! Изобщо да не ти пука за реакциите на другите,  и особено добре  ми е позната споделената любов между свекърва и снаха. Радвай се на това радостно събитие,  и се грижи за себе си!    Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичетс да де оплача и аз.
Тъй като работя все още, трябваше да кажа на шефа и някоя и друга колежка, и неочаквано точно от колежка която е майка, чух изречението " Пак ли?". Много гадно ми стана, все едно имам 20 деца и съм на издръжка на държавата или все едно съм смотанячка. Гадно ми стана. Да, имам едно дете, но това лоша ли ме прави, че избирам дете пред работа. После пък свекървата, оффф свекървата, ако ще е на етърва ми, сигурно гъза в тавана ще си удари от кеф. Но нали е мое,  реши да пита"Оли, Ники, ама грешка ли стана? ", след един час се сети да ми честити.
Та така моята бременност за едни е кофти, за други не. Та реших: няма да казвам, ако ме попита някой ще кажа, но да се хваля и да си причинявам неудобство не.

# 318
Фредерика, ама хич са не ти пука, какво са ти казали. Аз ако чуя такива думи от свекървата ще я направя на пух и прах и очите ми, както и тези на децата нямаше да види повече. Не се стресирай излишно, а се наслаждавай на бременността. Децата са дар от Бога!

# 319
Здравейте,

Днес бях на последния преглед при репродуктивния ми специалист - 11-та седмица съм. Каза, че бебето е голямо и добре оформено и всичко изглежда наред. Ако живот и здраве продължи всичко добре, терминът ми се пада на 28-ми ноември. На 20-ти май съм на скринингов преглед, а на 29-ти - на първия преглед от ЖК. Много се зарадвах на новините днес - някак си досега не исках да бързам да се въодушевявам, но вече се вълнувам, защото имам чувството, че съм стигнала до "първа сигурна сума".  Имам усещането, че на скрининга всичко ще е наред, за мен "втората сигурна сума" е по-скоро да мина през петия месец без проблеми, защото тогава се наложи да прекъсна предишната бременност и това ми е някакъв много черен месец.
А, още не знам пола на бебето, но този път на доктора май също му беше интересно и го разгледа - видяхме, че има ръчички с нещо като пръстчета, крачета, гръбнак, пъпна връв, такива неща... малко добре оформено човече Simple Smile Дано да ни минат лесно бременностите на всички и наесен да си гушнем бебетата.

# 320
Благодаря ви за подкрепата!
Може би се поддавам на емоции заради хормоните.
Единствено желая за всички нас от сърце е да имаме лека бременност и безпроблемно раждане.

# 321
Здравейте
В четвъртък имах час за скрининг който чаках с голямо нетърпение .... За съжаление, доктора ми каза , че бебето няма сърдечна дейност 😥😥
Няма ясно обяснение защо се е случило ...
Преди тази бременност, имах декември месец друга която завърши със спонтанен аборт .
Не разбирам къде греша ?
Кое да изследвам , защо се получи така...
Единствено ме радва това , че си имам едно детенце
Много ми е мъчно , много плаках. А го бях видяла на предният преглед как се движеше , доктора беше много доволен как се развива , а сега ми каза ами съжалявам случва се ..
Успех на всички🤗
А аз продължавам с борбата , няма отказване

# 322
  • София
Много съжалявам! Кураж и много сили....
Може да дебнете кога Сигридов ще отвори новия си кабинет, много е добър и вярвам, че би дал отговори на въпросите ви.

Фредерика, знам че е лесно отстрани, но не позволявай на чуждите неадекватни реакции да ти влияят. Другите хора нямат отношение към твоето щастие, а то е огромно и имаш правото да кажеш на целия свят как се чувстваш.

# 323
Съжалявам и аз! Дано се намери причината за случващото се!
Успех следвящия път, не се отказвай от борбата! ❤

# 324
Здравейте
В четвъртък имах час за скрининг който чаках с голямо нетърпение .... За съжаление, доктора ми каза , че бебето няма сърдечна дейност 😥😥
Няма ясно обяснение защо се е случило ...
Преди тази бременност, имах декември месец друга която завърши със спонтанен аборт .
Не разбирам къде греша ?
Кое да изследвам , защо се получи така...
Единствено ме радва това , че си имам едно детенце
Много ми е мъчно , много плаках. А го бях видяла на предният преглед как се движеше , доктора беше много доволен как се развива , а сега ми каза ами съжалявам случва се ..
Успех на всички🤗
А аз продължавам с борбата , няма отказване

И аз много съжелявам, щом се случва за втори път наистина е хубаво и двамата с мъжа ти да си направите нужните изследвания. Прегръдки.

# 325
  • София
Стеф, съжалявам...

Ако искаш погледни първа страница на тази тема, има списък с изследвания които можете да направите.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1208472

# 326
Мацки, ако сте разбрали пола на бебетата пишете ми по едно ЛС да ъпдейтвам списъка Simple Smile
За сега сме сигурни май само аз, Mrs и November
14 г.с втори път ми казват момиче. При ФМ вчера беше доста категоричен. Има ли бъдещи мами от Монтана?За сега не съм видяла.

Лоши хора всякакви. Аз като казах на работа точно където най не съм очаквала, там имаше най-много злоба и негативни реакции. Да не ти пука, гледай си здравето, злобари ще има винаги. Все някой им е крив. Бъди силна и всичко най-добро ти пожелавам.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 11:52 от AnMary

# 327
Стеф, много съжалявам за случилото се, това е най-големият страх на всяка бременна.
Фредерика, реакцията на свекито не ме учудва и нашата беше подобна. С ММ сме заедно от 5г и не знам какво учудващо има, да нямаме брак, но живеем заедно от 3г като семейство. То как удар не получи като разбра, чак на другия ден ни честити и заговори по темата. Баща му дори я попита да търся ли валидол.
Аз на работа още не съм казвала, до сега работех в нас и ми беше лесно, мисля да изчакам прегледа на 22.05 и тогава да съобщя. Дано не се усети някой следващите 2 седмици.
Днес не се стърпяхме и като минахме покрай един детски магазин влязохме, май си харесахме креватче и количка, но не смее още да се радвам и да купувам нищо. Аз също няма да се хваля и не искам излишни хора да знаят, само роднините и най-близките ми приятелки знаят.

# 328
Стеф86 Съжелявам, затова което преживяваш, прегръдки Cry
Тръпки ме побиват като чета подобни постове.
Аз съм бременна след инвитро и умирам от страх, всеки път треперя до следващия преглед , единственото, което ме крепи е,че ембрионите ми бяха генетично тествани и се моля всичко да е наред!!!

Момичета, как сте с килограмите?
Аз съм 15г.с и съм 5,5кг отгоре, качих ги до 12г.с и засега задържам. Но определено са доста, а като чета навсякъде ми става ясно, че повето Кг се качват от 5 месец до финалния 9ти!!
Явно ще се търкалям до финала!

# 329
Аз съм + 2,5кг отгоре, в 14 г.с, не съм повръщала нито един път, без никакво гадене и с добър апетит Grinning Но и с много движение.

Общи условия

Активация на акаунт