НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 503
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • Тук... някъде
Аз съм в 12+3г.с и съм +4,5кг. Качих 2кг по време на стимулацията и от положителния тест до сега още 2,5.

# 331
Аз съм + 2,5кг отгоре, в 14 г.с, не съм повръщала нито един път, без никакво гадене и с добър апетит Grinning Но и с много движение.

14+2г.с +1,5кг. Досега съм повръщала 4 пъти, но ми се гади често и от доста неща. Гледам да ям все нещо: сандвичи, сирене, домат, краставица, банани, ябълки, по малко от нещо готвено(зависи дали ще ми понесе), кисело мляко, овесени ядки. Сложна работа е с това ядене все тестени неща ми понасят, а не трябва да се прекалява. Дано да имаме здрави и пухкави бебчета, без да сме качили прекалено излишни килограми. Здраве и щастие на всички, лека бременност 😘😘😘😘😘

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 14:53 от Teodora Tonkova 645802

# 332
  • София
Аз съм в 16гс с близнаци и съм +4,5кг. Имах много слабо гадене, не съм повръщала, ям нормално през цялото време, предимно млечни, зеленчуци и плодове.

# 333
Аз съм в 14 +0  и съм качила 5 килограма.Почнах със наднормено тегло, така че не виждам нищо лошо. Важно е бебчо да е добре и да е в границите на здравословното.

# 334
Стеф... Безкрайно съжалявам! Кураж и гледай напред! Щом имате едно детенце и желание за още, то ще се случи в правилния момент. Късмет и ще чакаме добри новини от теб много скоро!
Фредерика, хич да не ти пука какво мислят и говорят хората! Хайде сега ще разкажа на бързо... На 21г. се омъжих. Макар да не искам да си спомням за този брак, изпълнен с тормоз, кошмари и страх, имам 2 невероятни деца! Бих преживяла всичко наново, само за да ги имам. Успях да се откопча от ужаса в края на 2016г и няколко месеца по-късно, по стечение на обстоятелствата, се срещнах с моята половинка. Невероятен човек, на който децата ми с гордост казват,, тате,,. През 2018г с много мъки спечелих така очаквания развод! И решихме да си имаме още едно детенце. Ето сега това се случва. Сигурна съм, че хората говорят и ще говорят. Как половинката ми се е захванал с жена с две деца, или как пък тая разведената с двете деца ще има още едно, все едно катун ще прави...и така нататък. И какво от това? Животът е мой, децата също. Никой няма право да говори и осъжда решенията на другиго. Всеки трябва да си гледа собствената купичка! Така че... Горе главата и хич да не ти пука!

# 335
Разбира се не трябва да се обръща внимание на хорското мнение, както споменах родителите на ММ бяха изненадани, а моите от 2г само за това ми говорят (аз съм на 26 той на 31). Сега сме го почувствали сега сме го направили и точка. Всеки има право да си жевее живота както иска, който иска и 8 деца да има, а който иска нито едно.

Аз съм 14+3 и съм почти +3кг. Да си призная не знам точно колко бях преди да забременея, след 7-8 г.с. се качих на кантара (нямаше батерия а не ми се занимаваше да търся поради ИП). Не смятам да ги мисля кг, обаче имам проблем с храненето нищо не ми се яде. Хапвам насила всичко, а от мисълта за месо ми става лошо. Гледам да хапвам всички нужни вещества, но се насилвам поне 1 хранене в деня да има месо.

# 336
Момичета, това с килограмите е мното трудна работа.
Първата бременност качих 30 кг. и то между 7-9 месец.После ги свалях почти 2 години и то с много глад.
Сега съм 12+4, а по ехограф 13г.с. и съм +2.5 кг., но това въобще не ме успокоява , а съм в потрес. През първите месеци трябва да се качи до 2 кг., а до края на бременноста още 13 кг. макс. Страхувам се да не ги кача пак, защото е многооо зар да се свалят. За мазане ще си правя в къщи както първата бременност , кокосово масло + свинска мас, мазане на цяло тяла всеки ден, само вечер преди лягане, незнам дали от това или кожата ми е еластична, но килата сачени от 7-9 месец не се отразиха.

# 337
Здравейте!
Аз съм 12+1 и съм свалила един килограм, защото по едно време не можех да ям много а сега пък доста се разхождам.
След малко отивам на БХС, дано всичко е наред, тайничко се надявам и пола да разберем 🙏

# 338
Stef86 много съжалявам за загубата ти 😔
Момичета,хич да ни ви пука кой какво говори. По-добре на хората в устата,отколкото  в краката!
11г.с. съм +2кг. С първата бременност качих 14кг. Надявам се и сега да не са много,че трудно се свалят с годините,но ще видим. Важно е да сме живи и здрави ♥️

# 339
Здравейте, в 13 г.с. съм + 4 дни, днес излязоха кръвните ми резултати, които показват PAPP-A - 7311.0 И Free β-hCG - 54.1
Някой наясно ли е какви трябва да бъдат референтните стойности за тези показатели?

# 340
Здравейте на всички! Аз още чакам изследванията, мина много време все не са готови. За синдромите, пълната кръвна и урината чакам още минаха 10 работни дни, уж не се притеснявах, сега малко така...  С бащата на бебето се разделяме, това беше последен шанс, който си бяхме дали и се случи детето и естествено приказката да не се връщаш назад важи с пълна сила, та сега събирам багаж, сълзи, емоции, спомени и притеснения за изследвания.
 +нямане на работа заради кризата, доход и жилище. Понякога живота ни завърта ей така и ни връща в първи клас. Така че не се тревожете за малко повече килограми и кой какво казал на работа или роднини. Ако се обичате и уважавате вкъщи и получавате грижа , ако мъжа ви се прибира вечер и се интересува и вълнува от бременността ви, всичко друго е вятър и дим. Която жена е имала късмета да се наслади спокойно на този прекрасен момент е щастлива Heart

# 341
  • София
BubblyFogg,
когато нещо трябва да се случи, се случва. По-добре рано. Ще се справиш по един или друг начин. Важното за теб и детето е да сте спокойни. Силна прегръдка!

Rtg70, 2-3 страници назад точно това обсъждахме.

Аз днес бях на преглед, в 16+2. Едната бебка е 172г, другата е 156г, вървят с 3 дни разлика. Всичко им е наред, кръвотокът е добре. Прицапванията най-вероятно са от вдигането на плацентата.

# 342
Здравейте момичета, мен ме мъчи един въпрос и случка при мен от преди 2 дни. Случвало ли  се е на някоя от вас да получи сърцебиене. В 13 г. с съм и ми се случи докато спя, което и ме събуди. Измерен пулс 150, прескачане на сърцето, излезе извън ритъм и посетихме спешното. Гледаха ме на ехограф, няма проблем със сърцето. Тсх бях излседвала преди 2 месеца в супер норма беше, но това ме тревожи и не ми дава спокойствие откакто ми се случи.

# 343
Здравейте, момичета!
Включвам се малко късно, но следя темата от самото начало и с радост се присъединявам към ноемврийчетата😊
Аз съм на 30г. от Варна, но живея в София. Това е първа и дългоочаквана бременност за мен, 14г.с.+4😊 От самото начало нямам нито гадене, нито повръщане.. на моменти се сравнявах с останалите мамчета и си се чудех дали това е нормално, дали всичко е наред-обичайните притеснения, но изглежда всичко си е доста индивидуално😊Апетит също имам, за слабеене и дума не става😀 Първият ми БХС и ФМ бяха в 12г.с., с уверението на док, че няма нищо притеснително. Стискам палци на всички, които очакват резултатите си🤞

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 19:12 от Vany7

# 344
Мина бхс, всичко изглежда наред.
Бухалката гънка е 1,8
А рискът от Даун 1:11000
Взеха ми кръв, резултата излиза утре, но док каза, че всичко е наред.
Имат подозрение, че е момиче, но не е сигурно.
През цялото време много шаваше бебчето и беше много интересно. Дадоха ми снимки и клипчета ми изпратиха ☺

BubblyFogg, съжалявам за това, през което се налага да минеш точно в този момент. Ще бъдеш герой и ще се справиш! Мисли само за бебчо и това ще те вдигне ☺
Бащата го хващай да помага много, нищо че няма да сте заедно.

Mamsi11, аз с предната бременност имах страшно сърцебиене, което с напредване на бременността се увеличи. Тогава ходих на кардиолог, който ми каза, че сърцето ми е малко по-голямо за моята фигура и за това така ставало но не било никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт