Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви данни са необходими за списъка с бъдещи майки?
Има ли предпочитания за пол на бебето?
Какви са преживяванията на други майки с различни полове на децата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви данни са необходими за списъка с бъдещи майки?
-
Има ли предпочитания за пол на бебето?
-
Какви са преживяванията на други майки с различни полове на децата им?
-
Кои са препоръчителните магазини за закупуване на дрехи за бременни в София?
-
Какви прегледи и изследвания се препоръчват по време на бременност?

Като ви слушам колко от рано мислите за покупки, взех и аз да ровя из сайтовете. Мислех, че няма да имам 3то детенце и почти всичко раздадох. Относно креватчетата- имах и дървени, и кошари, и люлеещи... Първото дървено- голямо, масивно, с повивалник и шкафче-голям бутрак с една дума. Като поотрасна синът ми, така си удряше главата в дървото(въпреки обиколника), че чак мен ме болеше.
Затова купих кошара-супер удобно нещо-сгъваш, прибираш, местиш, пътуваш, абе всичко(но пак си иска хубав матрак).
Тук иде другият момент-като тръгнат да се изправят, в кошарата е трудно-няма за какво да се хващат. Затова купих друго дървено- голямо, с падаща решетка и чекмедже отдолу. После го дадох на приятелка и за дъщеря ми купих 3то дървено от Икеа. Моят извод е- дървено, но и кошара 
А истината е, че имаш ли кърма, помпата не е от значение, нямаш ли... Нямаш. Какво да ви кажа друго... Ааа да, шезлонг-страшно нещо е( поне за мен). Моите много седяха там, а аз можех да си свърша нещо из вкъщи. Много важен ми е и бейбифона-големият ми е на 6г,но още го ползвам. В началото бебето е основно в родителската стая-отиваш да си кажеш 5 приказки с мъжа си след работа и не търчиш на 2мин да проверяваш бебока, защото чуваш всичко на бейбифона. Това е от мен за сега! 
ама за вкъщи не обещавам да не носи някое боди с цветенца
Имам шезлонг с вибрации и елктрическа люлка и двете са ми вършили много добра работа. Това, което ще купя със сигурност е раница/слинг, смятам че ще е от голяма полза.

Нормално е да отшумяват неразположенията. Аз от два дни вече съм доста по-добре /не повръщам/, дори ставам да ям посреднощ. Ама се радвам, защото трябва да кача поне 1-2кг до прегледа на 8ми, иначе ме чака болницата 😑