Доктор Иван Сигридов # 3

• 55 279
  • 847
  •   1
Отговори
# 150
Интрига е само в главата ти.

# 151
  • София
Аз съм съгласна Simple Smile Така е, аз също го чакам Simple Smile Когато аз излизам почивка/сменям месторабота, казвам на моите клиенти кога се очаква да се върна. Така е редно, така е прието, така е професионално. В случая дори "кога" не е толкова важно, по-важно е какво е "скоро", защото има огромна разлика между 1 до 3 месеца, и около година. Не упреквам/съдя, нямам и никакво право, изразявам моята гледна точка. Все пак пожелавам на всички нас това "скоро" да е наистина вече много скоро Relaxed И най най вече - здрави бебчета и здрави мами. Relaxed

# 152
На мен ми спаси бременността, но да чакам да се върне, за да реша да забременявам ми се вижда нездравословно странно .

# 153
  • София
А според вас защо се чака? Simple Smile Ей така, защото нямаме проблеми Wink Или защото имаме, но има кой друг да ни ги реши Simple Smile

# 154
Изразих си мнението. Така мисля.

Аз също си имам проблеми, не съм попаднала при него ей така от скука.

Ами ако не се върне? Ако замине за чужбина?

Чак да няма кой да реши проблемите не вярвам.

# 155
Ами точно това е и идеята да се появи да каже , правя клиника чакам ремонт, разрешения , или да каже в момента си почивам и се развивам и правя проучване скоро няма да ме има , Ще се появя нядвам се 2020 .2021 или никога . Точно това е че когато един човек който е търсен много прави нещо и казва скоро но го няма 9 месеца извинявайте , това си е ебати егоизма към неговите пациенти които го чакат , някои сигурно го чакат и повече от съпруга си вкъщи .
Един ден го видях в парка , и бях на ръба да му кажа кво става бе няма ли поне да кажеш на хората какво става. Но се сдържах . в момента реално това си е чиста интрига защото не се появява , и нищо не казва , и вероятно ще цъвне в супер новина за нова клиника все едно представя новия айфон. Те така правят с техните представяне , обявяват ги 1 ден преди да се появят .

# 156
Сигридов не е бог , за да се чака само той . Предишната бременост, когато отидох при него не се получи .. После забременях , ходих при стандартен гинеколог с опит и все пак, не от най - известните репродуктивни специалисти. Понякога бремеността / ембриона си е наред и просто не трябва някой да пречи и изписва тонове лекарства. Така че да чакаш Сигридов специално ми се струва ненужно, защото може да изпуснете вашият момент . Наистина си има и някаква доза късмет или природата си знае работата ... Аз лично при най- големите светила успех нямах и не само за инвитро , а и за други операции.

# 157
  • Благоевград
И на мен ми се искаше вече да е на работа и малко ме дразни това криене, но няма какво да направим. Според мен така се отсяват и пациентите. На който не му е нужен чак Толкова, си действа при други доктори. Когато се появи ще сме останали 1 шепа хора, с най-сериозните проблеми. Така си мисля. Засега имаме на разположение Калчев, Русев, Ташков, Стратиева и още други, достатъчно добри специалисти, които да помагат.
При мен той установи причината за загубата на детето ми в 24 г.с. И вече спя спокойно без да се обвинявам, че съм сгрешила нещо, за да загубя детето ми. Знам какво да направя първоначално, когато забременея и в крайна сметка няма да стоя и да го чакам, за да правя опити. Мъжът ми е на 38, нямам излишно време. И така. Пък ако се появи, чудесно.

# 158
  • София
Всяка една от нас си има различен проблем в крайна сметка. Моят проблем е за Сигридов, и никой друг. Така че всеки сам си преценява дали може и иска да чака, и колко да чака. Аз предпочитам да чакам, защото ситуацията е деликатна и останалите гинеколози меко казано ще ме съсипят от лекарства и притеснения. Разбира се няма да чакам вечно, ще преценявам на момента.

# 159
аз лично не го чакам но просто споделям че има такива хора и е просто много идиотско да не казва какво става. Казвам го защото в момента се прави точно на велик и интригува всички да го чакат , Така се правеше на велик и на моя преглед , където сгреши брутално .

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 10:33 от Анонимен

# 160
  • Благоевград
аз лично не го чакам но просто споделям че има такива хора и е просто много идиотско да не казва какво става. Казвам го защото в момента се прави точно на велик и интригува всички да го чакат , Така се правеше на велик и на моя преглед , където сгреши брутално .

Бочи, разбираме на напълно как се чувстваш. Много е неприятно, че няма информация, но ако каже, че няма да се появи до края на годината нали се сещаш, че ще има зверски отлив на пациентки. Сигурно има основателна причина за тава отсъствие, но поне да кажат.
Русев каза, че още февруари трябваше да започне да преглежда, а вече сме август. Знам също, че клиниката/кабинетът му ще бъде някъде около The Mall на Цариградско и се чакат лицензи и това е. Но това "скоро" наистина е широко понятие.

# 161
Февруари, обаче март до края на май беше извънредно положение.  Ако чака лицензи от МЗ не се учудвам, че се бави толкова, това си е бюрокрация + винаги ако някой иска да те спъва, ще те спъне и може и да не отвориш Мц/кабинет.

Аз продължавам да поддържам тезата, че не е длъжен да дава обяснения. И колкото и да ми се искаше да следи и тази ми бременност,  не съм му сърдита, че го няма.

# 162
Аз лично извадих някакъв луд късмет и успях небременна да мина на преглед буквално няколко седмици преди да спре да работи. Мисля, че важните неща, които трябваше да види ги видя! Сега вече съм бременна и очевидно бебето не чака, дано този преглед да е бил достатъчен, за да го опазя този път.
Разбирам обаче изнервянето - не е професионално да не дава някаква информация. Все пак това не ме изненадва. Моите кратки впечатления от него са, че има удивителен поглед и експертиза - несравним с никой друг лекар в тази сфера, който съм виждала (а бая обиколих). За жалост геният му като специалист е едно, а организацията на работа е друго. Дано в новия кабинет намери някой, който да организира добре работния процес, защото в св. Петка ситуацията бе абсурдна и си похабява таланта и енергията с лоша организация.

# 163
Момичета, дайте идея къде да отида: има съмнения за Даун, риск 1:330, на ранния скриниг д-р. Чачева видя хубаво бебе, така де изрази, но това нищо не значело. Можело и да не се види. Пуснах пренатест за Даун. Звънях на д-р. Маринов от Майчин дом, каза, че не са верни тия тестове, само амнио и потвърди думите на Михова и Чачева. Аз все си мислех, че ако гледа някой, който знае какво да гледа, рискът е съвсем минимален. Направо ме шашнаха. Не ми се стъпва в Надежда повече. В края на 13седмица съм. Чакам теста, в началото не се притеснявах, даже знаех, че при Възраст 41г, днес ги навърших Sad е дори нормално. Но вече незнам какво да мисля...

# 164
Момичета, дайте идея къде да отида: има съмнения за Даун, риск 1:330, на ранния скриниг д-р. Чачева видя хубаво бебе, така де изрази, но това нищо не значело. Можело и да не се види. Пуснах пренатест за Даун. Звънях на д-р. Маринов от Майчин дом, каза, че не са верни тия тестове, само амнио и потвърди думите на Михова и Чачева. Аз все си мислех, че ако гледа някой, който знае какво да гледа, рискът е съвсем минимален. Направо ме шашнаха. Не ми се стъпва в Надежда повече. В края на 13седмица съм. Чакам теста, в началото не се притеснявах, даже знаех, че при Възраст 41г, днес ги навърших Sad е дори нормално. Но вече незнам какво да мисля...
здравей, много съжалявам! Не разбрах дали ти е излязъл резултата от пренатеста, но това, което Маринов е казал не е вярно. Пренатестът специално за Даун е много точен, много по-точен от феталната. Стискам палци на пренатеста всичко да е добре - бхс е статистика и дава многократно по-високи грешки. Само заради възрастта дори би дало много висок риск. За другите проблеми пренатестът дава повечко грешки, но не и за Даун. Това е генетика - 99% точност. Ако не покаже такъв проблем пренатеста, ти препоръчвам да гледаш ведро на нещата, па макар и после да направиш амнио. Моя приятелка бе правила - феталните всичко отлично, бхс отлично, а тестът показа Даун. Тези безсрамници разни светила във феталната и се смяха, че си дала била парите за глупости, накараха я да чака месец за амнио и за жалост амниото потвърди диагнозата от генетичния тест. Дано всичко завърши добре

Общи условия

Активация на акаунт