Доктор Иван Сигридов # 3

• 55 296
  • 847
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Б6 ти е нисък, горната референтна стойност е 50.

Виж списъка с изследвания след спонтанен аборт, има го на първа страница на темата.

# 196
Благодаря, Дели. Пускала съм абсолютно всички, че и на терапия бях последните пъти, но явно проблема е на друго място. За първи път пускам тежки метали и не са ми ясни тези стойности.

# 197
Благодаря, Дели. Пускала съм абсолютно всички, че и на терапия бях последните пъти, но явно проблема е на друго място. За първи път пускам тежки метали и не са ми ясни тези стойности.
доктор Сигридов ги иска на нула, но реално масово си бременеем с тежки метали, изчистването от тях е доста трудно. Твоите не са твърде високи. Ако не си бременна, той препоръчва 3-4 седмици курс с пектин. Аз съм бременна и установих, че последните месеци съм ги вдигнала, живакът ми е скочил почти на Горна граница при положение, че не съм докосвала риба цяла година, но сега не смея да пия пектин. Като приключиш с пектина може да пуснеш пак контролно, както и да провериш желязото, защото май понякога приемът му води до понижаване на желязото.
Успех

# 198
Благодаря, Desii_123 Hug. Видях, че препоръчва на Витапектин и ще си купя. Ще изчакам и алуминия и ще направя 1 курс за месец.

# 199
Здравейте, бихте ли споделили кои тежки метали е добре да се проверят?
Имам една загуба и 5 не-имплантации, и сега се подготвям за започване на стимулация. Иска ми се да проверя каквото мога сама. Благодаря!

# 200
Знам че назначава изследване на олово, кадмий и живак. Може да е назначавал и други в зависимост от конкретния случай. Доколкото се ориентирам такива изследва иска при изоставане на плода. На мен ми ги назначи заради повтарящи се аборти със спиране на сърдечната дейност. Не знам дали и това, че имам mhtfr не е била сред причините да ми ги назначи. Без доктор Сигридов за съжаление само гадаем дали са ни нужни тези изследвания. Като ги покажа на друг лекар ме гледат с неразбиращ поглед и толкова ... та се надявам в този момент тези нива, които ми излязоха на контролата да не навредят на бебето ми, защото нито знам какво да правя, нито има лекар, който може да се намеси за този проблем,  освен д-р Сигридов. Дано се завърне скоро

# 201
  • София
Деси, къде  може да се пуснат тези изследвания и какъв материал се взима? Аз също съм с три аборта в ранни седмици въпреки терапиите Фраксипарен и АП и въпреки добрите пренатални тестове.

# 202
Аз моите ги пуснах в Бодимед. Стават за 7-10 дни някъде.

# 203
  • София
А , супер, тогава и аз ще пусна.

# 204
Здравейте момичета, някоя пила ли е Витапектин (ябълков пектин)? И ако да разтваря ли ви се напълно защото на мен не, остават си малки грудки.

# 205
  • София
И на мен не ми се разтваря. Може би ябълковият е по-добре, но този с касис почти не ми се разтваря. Което е останало с лъжкчка го ям. Не мисля, че променя нещо.

# 206
Много благодаря за бързият отговор.  Мислех че нещо не правя както трябва. Разтваря се обаче си остават малки буци и е малко неприятно 😂.
А след като го изпиете усещате ли леко да ви се гади? Може и да си внушавам, пия го от два дни, преди това никога не съм пила.

# 207
На мен ми харесва на вкус, защото ограничих захарта и това ми е направо като десерт Simple Smile Иначе ако сипеш първо малко вода - 1-2 лъжички, бъркаш докато стане на каша и после почнеш с бъркане да допълваш с вода се разтваря по-добре, но пак си остава за ядене с лъжичка

# 208
  • София
И на мен ми е като мини закуска  - сладко и кашесто.

# 209
Благодаря ви за отговорите момичета.
Деси ще пробвам така да видя дали ще успея по-добре да го разтворя, благодаря. Иначе не ми допада ама грам на вкус, дори имам леко гадене, ама ще се пие 😂

Общи условия

Активация на акаунт