Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 874
  • 847
  •   1
Отговори
# 705
Часове за небременни вече няма!

# 706
Аз звъня от 8,30 на двата телефона - общо 175 позвънявания. Към 8,42 успях да се свържа със стационарния и висях 18 минути да слушам "всички оператори са заети, моля изчакайте". В 9,00 ми вдигнаха и казаха, че часовете за небремнни са свършили. Така че ако не сте бременни, не звънете. Няма часове вече. Питах колко часа има за небременни и ми казаха, че са изключително малко и всеки месец са различна бройка, но не казаха число..... Д-р Сигридов се бил насочил главно към бременни момичета. Та така. Ще звъня и другия месец, ама вече почна много да ми писва това. Успех на всички.

# 707
  • Благоевград
Стоях 40 минути на линия, туко що се свързах и ме казаха, че часовете са изчерпани.
Моля ви, тези от вас, което не са бременни и са успели да се запишат, отбележете се, поне да знаем горе-долу колко часа има на месец за небременни.

# 708
Здравейте, момичета! И аз съм от небременните, които трети месец правят неуспешен опит да запишат час. Днес се свързах в 8.37 и ми съобщиха, че часовете са свършили, имало само за бременни. Та така....

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 09:30 от tonkata_84

# 709
Аз ще помоля небременните, които успяват да запазят час да споделят съвети и препоръки преди бременност, които той дава на жени с по няколко загуби!!!

Ще сме много благодарни и на това!

# 710
Съжалявам за момичетата, които не са успели да се запишат.
Във фейсбук групата една жена беше споменала за 5 часа за небременни на месец.
Не знам до колко е вярна тази информация, само споделям.
Знам, че в стария му кабинет в Оскар клиник, понякога е приемал само по 1 небременна на месец.

# 711
Извинявайте за въпроса, но защо небременните искате да се запишете при него, а не при д-р Калчев? Те работят заедно и от сайта е видно че са се разделили Сигридов преглежда бременни и е насочил фокуса си към тях, а Калчев небременни пише при неуспехи и повтарящи се загуби. Аз не съм бременна и се записах за Калчев, даже се чудя ако отида при Сигридов дали няма да ме насочи към Калчев така или иначе особено ако имам нужда от някаква интервенция???

# 712
Аз лично съм останала с убеждението, че Калчев е по-скоро оперативно насочен Thinking
Посещавам репродуктивна клиника вече, та след толкова години загуби предпочитам наистина различен подход, какъвто най-вероятно само Сигридов има.

# 713
Аз минах през Калчев вече в Адела- направихме хистероскопия и сега ми трябва Сигридов. Бях се виждала с него в Св. Петка, но той после прекрати работа и нещата си отвисяха. С 3 бременности съм, 2 тежки прееклампсии и само едно детенце след всичко това...

# 714
Аз лично съм останала с убеждението, че Калчев е по-скоро оперативно насочен Thinking
Посещавам репродуктивна клиника вече, та след толкова години загуби предпочитам наистина различен подход, какъвто най-вероятно само Сигридов има.

Аз миналата година бях при Калчев в Адела след един спонтанен аборт.
Прегледа ме и отдели доста време за всички изследвания, които носихме с мъжът ми. Огледа всички органи и особено матката, за да е сигурен, че няма проблем там. Коментирахме и хормоните доста, защото при мен имаше едно неестествено разминаване в стойностите.
Назначи ми допълнителни изследвания, изписа ни добавки, даде ни и напътствия. Каза, че не съм за ин-витро и да си правим поне още 6 месеца опити и ако не стане тогава ще го мислим.
Като цяло останах доста доволна от прегледа при него.

# 715
  • Благоевград
И аз съм с късна загуба в 24 г.с. видях се със Сигридов преди да приключи в Св. Петка. Каза ми да мина през Калчев за операция, през Русев за изследвания и становище и да се върна при него. Направих всичко И вече съм готова да него.

# 716
  • София
Извинявайте за въпроса, но защо небременните искате да се запишете при него, а не при д-р Калчев? Те работят заедно и от сайта е видно че са се разделили Сигридов преглежда бременни и е насочил фокуса си към тях, а Калчев небременни пише при неуспехи и повтарящи се загуби. Аз не съм бременна и се записах за Калчев, даже се чудя ако отида при Сигридов дали няма да ме насочи към Калчев така или иначе особено ако имам нужда от някаква интервенция???
Защото Сигридов преглежда и небременни, и вече ако има нужда - препраща към Калчев и/или Русев. Ако няма - си те поема той. Не всички имат нужда от оперативни интервенции например. Освен това и доста от нас са минали вече през Русев и Калчев. На мен например единият ми каза - НМХ при + тест, а другият - без. И понеже не знам на кого да вярвам и кого да слушам, искам да посетя и Сигридов, защото за мен той е най-добрият. Доста добре може да изготви план за забременяване + план при забременяване в зависимост от проблема.

# 717
Сигридов е лекарят, който решава сложните проблеми на небременни жени с няколко загуби. Само той има комплексния подход. Калчев е по интервенциите, но не и да помогне за цялостната подготовка за една бременност. Самият Сигридов коригира насоките дадени от Калчев и Русев

# 718
Явно в новата клиника затова няма да има как да си пациент и на двамата, точно за да няма такива корекции на терапиите от единия на другия.
Преди може да е било нормално, но сега като работят заедно ще е някак си подронващо авторитета на Калев, Сигридов да му коригира терапиите.

# 719
Моето мнение е, че тези, които нямат сериозни проблеми и не са минали през всички доктори, да не дават съвети да се ходи при еди кой си вместо при д-р Сигридов. Аз също съм минала през доц. Русев, д-р Сигридов и д-р Калчев. В тази последователност. След д-р Сигридов отново бях при доц. Русев, а след това д-р Сигридов прекрати дейност. Доц. Русев откровено не може да ми помогне. Изписал ми е стандартните неща, като нямам нужда от вливки Интралипид. НМХ след + тест. Е , точно една година след това не съм стигнала до + тест. Имам една загуба в 26 г.с., после в 9 г.с. Тогава се видях с д-р Сигридов. Успях да запиша час за него за първа фетална морфология, но отидох след миседа в 9 г.с. Е, питам, така ли трябва да ходим при него. Като той проповядва, че е важна подготовката преди това.
Направих една хистероскопия при друг доктор, защото ми отмениха часа при д-р Калчев (миналата есен!). После д-р Калчев видя и каза, че всичко е ОК. Д-р Калчев ми каза ДА НЕ ПИЯ желязо преди бременност. А д-р Сигридов е казал желязото да е към 20 преди бременност. Е как да стане?! Доц. Русев казва да се правят вливки, д-р Калчев казва да не се правят. За мен само д-р Сигридов може да ми отговори на въпросите, ако въобще някой може, и ако въобще и той успее. През изминалата година освен естестествени опити направихме инсеминации и едно ИКСИ (преди това забременявах естествено). Всичко неуспешно. НК клетките са ми завишени. Но доц. Русев не изписва Интралипид. Да, направих 2 вливки на своя глава. Без резултат с и без вливки. Сега имам от една лаборатория предписание за вливане на имуноглобулин. Кого да следвам, като всички си противоречат? Затова всички ние, които имаме неизяснен инфертилитет, който очевидно не е до оперативна намеса, вярваме, че д-р Сигридов ни е последна надежда. Той не ни е длъжен, разбира се. Да е жив и здрав и да си гледа бременните.

Общи условия

Активация на акаунт