Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 884
  • 847
  •   1
Отговори
# 690
Не знам как ги организират. Попитайте в клиниката,  най-добре.

Линк към интервюто с др. Калчев
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=410481266742675& … d=477522039413461

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 19:11 от ver4eto_sv

# 691
Дава ви описание на това как е преминал прегледа на хартия, изпраща снимките по имейл.
Назначава изследвания според ситуацията ви.
Носете си всичко, което имате като изследвания.
Не се притеснявайте!

Здравейте. Предстои ми първа среща с д-р Сигридо за ФМ, т.к. съм в 18 г.с. Чета, че продължителността на прегледа е около час. Та се чудя дава ли подробно описание на хартия какво е видял, какви препоръки дава и какви изследвания назначава. Притесняваме факта да не забравя нещо. От както съм бременна забелязвам ми изневерява памета Blush

На мен не ми е пращал снимки от прегледа, нито имам такива на хартия. Благодаря за информацията, следващият път ще попитам.

# 692
При мен беше от ФМ, няма как ако сте била за ФМ да не ви дадат лист с всички измервания, не е възможно.
За другите видове преглед нямам представа.

Дава ви описание на това как е преминал прегледа на хартия, изпраща снимките по имейл.
Назначава изследвания според ситуацията ви.
Носете си всичко, което имате като изследвания.
Не се притеснявайте!

Здравейте. Предстои ми първа среща с д-р Сигридо за ФМ, т.к. съм в 18 г.с. Чета, че продължителността на прегледа е около час. Та се чудя дава ли подробно описание на хартия какво е видял, какви препоръки дава и какви изследвания назначава. Притесняваме факта да не забравя нещо. От както съм бременна забелязвам ми изневерява памета Blush

На мен не ми е пращал снимки от прегледа, нито имам такива на хартия. Благодаря за информацията, следващият път ще попитам.

# 693
Той друг лекар там не знам да прави.
При Калчев,  набързо е махнал полипа, била е будна, предполагам се води офис хистеро.  Тя е мн доволна.

Да не те разочаровам,  но тази обстановка може бая време да се задържи.

При мен е за премахване на евентуални сраствания след аборт преди повече от година (които само той ми каза, че имам и сега незнам дали да предприемам процедурата) и вероятно няма да стане с офис хистероскопия, а с оперативна с упойка. Знаете ли колко е цената на офис хистероскопията? Рецепционистките не бяха много отзивчиви като се свързах, може би са били претоварени от много обаждания.

# 694
Не знам.  В ценоразписа в сайта не пише ли?

# 695
Здравейте,за изследване праходимостта на тръбите с контрастно вещество и ренген или с пяна и видеозон,както прави др Калчев е по-достоверно изследването?

# 696
  • София
С пяна е по-достоверно, защото няма опасност тръбите да контрахират заради контраста. Контрастното вещество е на мастна основа и дразни тръбите, за разлика от пяната, която е на водна основа.

# 697
Той друг лекар там не знам да прави.
При Калчев,  набързо е махнал полипа, била е будна, предполагам се води офис хистеро.  Тя е мн доволна.

Да не те разочаровам,  но тази обстановка може бая време да се задържи.

При мен е за премахване на евентуални сраствания след аборт преди повече от година (които само той ми каза, че имам и сега незнам дали да предприемам процедурата) и вероятно няма да стане с офис хистероскопия, а с оперативна с упойка. Знаете ли колко е цената на офис хистероскопията? Рецепционистките не бяха много отзивчиви като се свързах, може би са били претоварени от много обаждания.
Офис хистерескопията не е много приятна и няма как да оправят нещо тогава . Аз си правих при Семерджиева с упойка - мина супер . При Стаменов имам офис - холям стрес ми беше , иначе се издържа, но аз предпочитам с упойката. Аз нямах приблем след четири кюртажа при различни лекари . И ако правиш инвитро , направи я преди трансфер.

# 698
  • София
Момичета, утре от колко часа започват записванията за час през януари?🙄

# 699
Момичета, утре от колко часа започват записванията за час през януари?🙄
Аз доколкото знам от 8и 30 е обявено във страницата.

# 700
  • Благоевград
Някой успя ли да се свърже? Постоянна ви изписва, че мрежата е заета.

# 701
  • София
Аз успях доста рано този път, в 8:10, просто ми вдигнаха, а мрежата даваше свободно

# 702
  • Благоевград
Аз успях доста рано този път, в 8:10, просто ми вдигнаха, а мрежата даваше свободно

Звъня от 8 без 5. До сега не мога да се свържа. На кой телефон успяхте?

# 703
  • София
На стационарния с 02. Аз чаках на линията без да прекъсвам няколко минути.

# 704
  • София
Към 8:00 са започнали да записват, и аз успях.

Общи условия

Активация на акаунт