Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 951
  • 847
  •   1
Отговори
# 600
Назначи ми много изследвания, включително и такива за чревния микробиом, за да прецени какво ми е състоянието, защото при някой жени в зависимост от това аспиринът водел до проблеми и пропускливост на червата и други неща.

Къде и какви изследвания за чревния микробиом назначи?  Как мисли да следи за пропускливост на червата?

# 601
В бодимед, пакет. Как точно и какво ще следи той си знае, той затова д-р Сигридов е един, защото гледа комплексно на нещата.

# 602
И на мен ми назначи микробиом. Също смята, че имам пропускливи черва.

# 603
  • София
Момичета, часовете месец за месец ли се записват?

# 604
Мисля, че да. На мен ми предстои да запиша вторичен преглед и не знам за тях как стои въпроса.

# 605
Аз бях на вторичен след ФМ , записаха ме от днес за утре.

Мисля, че да. На мен ми предстои да запиша вторичен преглед и не знам за тях как стои въпроса.

# 606
Пишеше във фб групата, че веднага след първия преглед, на място те записват за следващия? Или?

# 607
Не, например ако имате изследвания за правене, когато излезнат резултатите се обаждате и те преценят с колко време разполагате и записват час.

Пишеше във фб групата, че веднага след първия преглед, на място те записват за следващия? Или?

# 608
В моя случай не е ясно кога ще са готови всички изследвания, така че нямаше как веднага. Но със сигурност мисля режимът е различен от записването за първичен преглед

# 609
Някой може ли да даде коментар или обратна връзка за д-р Мария Бояджиева, ендокринолог в клиниката на Сигридов. Искам да забременея, но имам някои проблеми.

# 610
В коя седмица ще правите фетална морфология, на сайта има описани 2?

# 611
Някой може ли да даде коментар или обратна връзка за д-р Мария Бояджиева, ендокринолог в клиниката на Сигридов. Искам да забременея, но имам някои проблеми.

Аз съм ходила при нея. Не в клиниката на Сигридов, а в Майчин дом. Беше много любезна и поиска да ми види всички документи, които са събирани с години. Прегледа лист по лист. За сега съм доволна от нея.

# 612
Аз правих онлайн консултация с нея по време на пандемията пролетта, беше изключително мила и изчерпателна Simple Smile

Аз съм ходила при нея. Не в клиниката на Сигридов, а в Майчин дом. Беше много любезна и поиска да ми види всички документи, които са събирани с години. Прегледа лист по лист. За сега съм доволна от нея.

# 613
Petya, аз също мисля че е много мила и любезна. Погледна не само хормоните на ЩЖ, но и всички останали изследвания които имах, внимателно изслуша всичко което имах да кажа и като цяло съм много доволна от срещата с нея. Разбирам защо работи с др Сигридов, тъй като явно гледа комплексно нещата.

# 614
Здравейте,

Някой може ли да ми каже как приема Vitamin Code Raw Prenatal? На опаковката пише 3х1, докторът не ми каза друго, но аз си мислех, че са по 1 на ден..

Общи условия

Активация на акаунт