Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 874
  • 847
  •   1
Отговори
# 720
Аз не давам никакви съвети къде да се ходи, напротив питам защо искат при Сигридов тъй като самата аз се чудя и за съжаление въобще не съм без проблеми. Така като ви чета Калчев задължително ли препоръчва оперативна интервенция? Как човек сам знае дали е за интервенция или не нали доктора трябва да види и да каже какво е състоянието? Бъдете здрави дано всеки намери решение на проблемите си Flowers Four Leaf Clover

# 721
  • София
Абсолтно съм съгласна с момичетата защо точно Сигридов понякога е човекът. Политиката е доста добре измислена, защото Сигридов не може физически и психически да поеме целия наплив от пациентки. Решил е да се фокусира върху бременните, и да предостъпи небременните до голяма степен на Калчев, в което няма нищо лошо. Но, Калчев не е равно на Сигридов. Надявам се все пак Сигридов да продължи да преглежда небременни, макар и с малко часове, защото самият той казва колко важна е подготовката за бременност, и самият той е доста добре подготвен на тази тема. Успех на всички момичета следващия път. Не се отказвайте, ще стане!

# 722
  • София
Аз не давам никакви съвети къде да се ходи, напротив питам защо искат при Сигридов тъй като самата аз се чудя и за съжаление въобще не съм без проблеми. Така като ви чета Калчев задължително ли препоръчва оперативна интервенция? Как човек сам знае дали е за интервенция или не нали доктора трябва да види и да каже какво е състоянието? Бъдете здрави дано всеки намери решение на проблемите си Flowers Four Leaf Clover
В никакъв случай не препоръчва задължителна интервенция. Звъниш и запазваш час, при когото има. За Калчев ще стане, ако звъннеш в същия ден на записване. Може би е добра идея да се посети първо него, вместо първо да се чака с месеци за Сигридов. Това разбира се, ако нямаш други варианти, ако си имаш лекар/и и схема за действие, можеш да си чакаш междувременно. Иначе и Калчев е много добър специалист, препоръчвам го определено, но зависи за какво си според мен.

# 723
  • София
Знаете ли др. Калчев в клиниката при Сигридов ли ще прави операциите?

# 724
Интересно наистина, че д-р Сигридов говори за поне 6 месечен холистичен подход преди бременност, - преглед, изследвания, а е оставил 5 прегледа за жени, които не са бременни!

Те как да се ориентират в обстановката без насоки!

Момичета сега се сещам, че в интервюто на д-р Сигридов пред списание “ Кенгуру”, сподели, че пише насоки за такава подготовка за бременност и ще я има в подходящ формат за всички! Тоест, чисто физически, той не може да поеме всички момичета, които не са бременни и затова правилно предпочита бременните мацки!

Ще има и за нас насоки, дотогава изгледайте близо 3 ч. интервюта с него в YOU TUBE и можете доста добре да се ориентирате, е, не е като лична среща с него, но е един добър старт!

А и Денис доста помага! Господ здраве да й дава!

Целувки и поздрави за всички!

# 725
Много беше полезно това интервю на Сигридов. Ще го гледам пак аз Simple Smile

Иначе аз съм била два пъти при д-р Калчев в Адела, много добро впечатление ми направи. Първият лекар, който прегледа всички документи, които му занесох.. един по един.. Simple Smile
Поговорихме си, успокои ме, тествахме витамини ( при мен Витамин Д беше под нормата, всичко друго много ниско), изписа ми добавки и каза три месеца да пробваме вкъщи.
Все още нямаме положителен резултат, но сега на 22.12 съм при него да видим какво ще правим.
Хем се надявам на Коледно чудо, хем вече нямам сили да се надявам.

Ако ми каже нещо интересно, което би могло да е полезно и на друга, ще пиша тук.

бТВ намерих медитации, йога и музика с определени вибрационни честоти, които се предполага, че помагат за имплантация и забременяване. Мога да ги споделя тук, ако някой има интерес. Не ме смятайте за луда, търся всякакви варианти да се успокоя и да си помогна Simple Smile

Кураж на всички ни и дано положителните тестове завалят скоро 💜

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 17:09 от Rising_Star

# 726
Интересно наистина, че д-р Сигридов говори за поне 6 месечен холистичен подход преди бременност, - преглед, изследвания, а е оставил 5 прегледа за жени, които не са бременни!

Те как да се ориентират в обстановката без

Предполагам затова са диетолозите към клиниката.
Колкото и да е запознат Сигридов, едва ли ще седне да прави подробен план и да го следи след това.

# 727
# 728
Много беше полезно това интервю на Сигридов. Ще го гледам пак аз Simple Smile

Иначе аз съм била два пъти при д-р Калчев в Адела, много добро впечатление ми направи. Първият лекар, който прегледа всички документи, които му занесох.. един по един.. Simple Smile
Поговорихме си, успокои ме, тествахме витамини ( при мен Витамин Д беше под нормата, всичко друго много ниско), изписа ми добавки и каза три месеца да пробваме вкъщи.
Все още нямаме положителен резултат, но сега на 22 съм при него да видим какво ще правим.
Хем се надявам на Коледно чудо, хем вече нямам сили да се надявам.

Ако ми каже нещо интересно, което би могло да е полезно и на друга, ще пиша тук.

бТВ намерих медитации, йога и музика с определени вибрационни честоти, които се предполага, че помагат за имплантация и забременяване. Мога да ги споделя тук, ако някой има интерес. Не ме смятайте за луда, търся всякакви варианти да се успокоя и да си помогна Simple Smile

Кураж на всички ни и дано положителните тестове завалят скоро 💜

Изобщо не ви смятам за луда, напротив, точно така се действа - на всички фронтове!💪

Ще ми е приятно да разбера нещо, което сметнете за интересно и полезно, след срещата с д-р Калчев!

# 729
Здравейте!

Пиша тук, за да изкажа разочарованието си днес. Знаете колко е трудно записването на час за не бременни.След многократни позвънявания моят съпруг се е свързал и са му казали,че има няколко свободни часа,но не може да ми запази той ,а трябва лично аз да се обадя.След като  е обяснил,че и той може даде информацията ,която им е нужна и ,че след това със сигурност няма да има останал час са му казали,че няма как аз трябва да се свържа.
Що за глупости са това? Извинете ме,но аз нямах възможност да се свържа с тях.От кога близките ти не могат да запазят час,какво толкова трябва да ме питат лично,че изтървах шанса си за преглед.
Извинявам се за дългия текст, но много ми е неприятно. И така... продължавме да се надяваме месец след месец за запазване на час(както много от вас).
Желая ви Весели Празници!

# 730
Здравейте!

Пиша тук, за да изкажа разочарованието си днес. Знаете колко е трудно записването на час за не бременни.След многократни позвънявания моят съпруг се е свързал и са му казали,че има няколко свободни часа,но не може да ми запази той ,а трябва лично аз да се обадя.След като  е обяснил,че и той може даде информацията ,която им е нужна и ,че след това със сигурност няма да има останал час са му казали,че няма как аз трябва да се свържа.
Що за глупости са това? Извинете ме,но аз нямах възможност да се свържа с тях.От кога близките ти не могат да запазят час,какво толкова трябва да ме питат лично,че изтървах шанса си за преглед.
Извинявам се за дългия текст, но много ми е неприятно. И така... продължавме да се надяваме месец след месец за запазване на час(както много от вас).

Здравейте! Знате ли към колко часа се е свързал съпругът ви и са му казали, че има няколко останали часа? Интересно ми е защото при моето позвъняване в 8,37 усетих, че операторката просто не  поиска да ми запише час, не че нямаше.

# 731
Здравейте!

Здравейте! Знате ли към колко часа се е свързал съпругът ви и са му казали, че има няколко останали часа? Интересно ми е защото при моето позвъняване в 8,37 усетих, че операторката просто не  поиска да ми запише час, не че нямаше.

Здравейте! Да със сигурност преди 8:37ч , защото той ми звънна към 8:40 ,за да ми каже,че няма как трябвало аз да се обадя.И разбира се след като аз успях да се свържа след многобройни позвънявания ми казаха Емии няма часове! Още се ядосвам на тази тъпотия ,но ... Да сме здрави ще се оправим и без преглед изглежда.

# 732
Здравейте!

Здравейте! Да със сигурност преди 8:37ч , защото той ми звънна към 8:40 ,за да ми каже,че няма как трябвало аз да се обадя.И разбира се след като аз успях да се свържа след многобройни позвънявания ми казаха Емии няма часове! Още се ядосвам на тази тъпотия ,но ... Да сме здрави ще се оправим и без преглед изглежда.

Да, то явно все ще има причина да не запишат - при вас е трябвало вие да звъннете, при мен пък - часовете свършили. Може би ако успея да се свържа към 8, ще ми кажат, че за съответния месец няма да има квота за небременни 😁  както казахте- да сме здрави, пък дано имаме късмет в най- скоро време.

# 733
Не мисля, че има някакъв скрит замисъл. Мен ме записаха миналия месец небременна. Звъняхме много от рано и упорито и успяхме да се свържем след много опитване и чакане. Аз съм с 3 последователни загуби. Ако човек няма наистина сериозен проблем - може да мине и без това изпитание сигурно.
Аз съм минала през бая лекари, над 10 различни аг, Русев, Калчев дори ме е и следил и оперирал. Бях и преди при Сигридов веднъж, но после спря да работи. Той доста неща не хареса от проследяването и насочването ми при бременността, която изгубих това лято. Можело е да изследваме много неща и да знаем по-ясно каква е причината за загубата. Другите лекари само ми се усмихваха мило и ме успокояваха как всичко е ок. Изследванията, които док изисква ги гледат с недоумение. Дори за едни витамини не можаха да ме насочват съобразно неговата терапия. В случая той счита, че бебето е било увредено, но кой да види, какви изследвания да ни насочи да направим .... За такива като мен си струва усилията и чайането. Другите лекари не правят това, което прави Сигридов.

# 734
  • София
Здравейте момичета. НеБременните, които са успели да посетят доктора, бихте ли споделили какви са препоръчителните нива на желязо, б12 и д3? За желязо прочетох по-назад, че поне 20.

Благодаря предварително! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт