Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са притесненията относно имунитета на COVID-19?
Какви са мненията относно възобновяването на учебния процес след кризата?
Какви са мненията за живота с вируса и промените в обществото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са притесненията относно имунитета на COVID-19?
-
Какви са мненията относно възобновяването на учебния процес след кризата?
-
Какви са мненията за живота с вируса и промените в обществото?
-
Какви са мненията за използването на аквапоника за отглеждане на зеленчуци?
-
Какви са мненията относно миенето на зеленчуци и плодове?
. Сега обсъждаме бъчва за киснене, не знам дали има по точно име на български. Отделно искам животинка, може би и ние ще се спрем на аквариум мислихме го преди после аз казах стоп сега оабче все пак като че ли ще е това. 

Те са вече и по-големи, де.

Ние почваме полека работа на 11.05, ама аз ще работя от в къщи, заради Луи, което означава да му водя и у.щето. Въобще смотана работа, дано измислят нещо друго, но вероятността е малка. Маски ще носят учителите. Децата, от гимназиите - нагоре. И в градски транспорт е задължително с маски. Вече се съмнявам че децата ще отидат лятото в БГ, а и не ми се струва разумно. Дано имаме хубаво време, да се порадват на слънце.
иначе са красиви и интересни за децата, но не. Предпочитам да си взема котка. Котките са ми много интересни, но и там има проблем при дълги пътувания, че трябва някой да се грижи. С кучето вече сме го отиграли.