Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Деца от всички страни, добре сте дошли-9!

  • 23 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • Мнения: 2 373
Перла, много съм съгласна с теб!
Бибит, такава психоза създадоха всички политици, даже бих казала не толкова медиците, че неизбежно хората ще търсят помощта на психолози и психиатри.  Лошото е, че много хора се поддават  и се умопомрачават на тази тема. Сега умуват да се прави ли Хелуин, т.е. да се ходи ли по къщите децата да събират лакомства или не. Даже  се шегуват, че тази година всички хора са маскирани предварително, така че всички го празнували.

Днес при нас стана студено...13 градуса сутринта, чувства се вече  есента. Аз усещам една тъга винаги, когато си отива лятото.

Така е, всяко дете е различно и съвет не мога да дам. Баткото и малката са като децата на Бибит, трудна и болезнена беше при тях раздялата с мен, докато средната беше и сега е по- самостоятелна и независима. Тя не плачеше, не хленчеше, докато другите двама бяха много привързани.

# 736
  • USA
  • Мнения: 1 202
Привет,
Нещо браузера ми на компютъра се е повредил и не знам дали ви прочетох всички....
Оставих стената доста изчистена от към детайли за да може децата да я украсяват с пеперуди, охлюви, птици, животинки, плодове и т.н.

Якамоз, добре сте решили! За здравето на децата те трябва да са сред деца и да излязат малко от домашната среда.

Атита при нас е като при вас без яденето на вън. Трябва да ти кажа, че не е чак такава драма всичко се нарежда , децата свикват с миенето на ръце. Обаче носенето на маски от децата е абсолютна пародия. Вчера бях в един клас за по-дълго. Асистирах с 3 деца. Пият вода и забравят да си сложат маските. Ако учителя все им напомня , все трябва това да повтаря. Отделно,че не знам каква е при вас дисциплината, но тук хем са не големи класовете по 20тина деца и пак все се размотават и не слушат какво преподава. На големия учителката е Много строга и пише забележки за такова размотаване. Уж са цял ден на училище И не им е наблъскана информацията на куп за кратко време, но имам чувството, че се уморяват и последния час всички дремят.
Бибит, радвам се,че си добре. И на моите момчета им беше трудна раздялата с мен, но и не бяха по цял ден само за по 3 часа на ден. Малката и веднъж не се е притеснил. От първия ден влиза с усмивка и не се обръща дори за чао, а тя тръгна дори по-малко от тях. Децата са различни.
Време ни е за нова тема.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 02:53 от Kalalily

# 737
  • Мнения: 55
Калалили, стената е прекрасна. Много ми хареса и идеята ти децата да я доукрасят впоследствие. Талант си ти!
По въпроса за детската градина, вярно е, че децата са различни. Постът ми беше като отзвук на едно ТЕД видео на Кен Робинсон: Do schools kill creativity? Аз съм напълно съгласна с казаното от него и затова си позволих да коментирам.

Ася, браво на А, че се е включила в играта и е вървяла сама! Значи си е готова за този етап.

# 738
  • Немция
  • Мнения: 3 264
Хайде на новата тема да си продължим приказката!
Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт