Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 685
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
#noci как си днес пуска ли тест ? 🤗🍀🍀🍀

# 571
Здравейте момичета, и
Честит празник!
Денят на истината дойде и отивам да пусна един кръвен тест Simple Smile

# 572
Дано има с какво да се похвалиш.🙏

# 573
Честит празник на всички!
Има една приказка "Да носим детето в себе си" е аз го пожелавам на всички ни и  преносно и най-вече буквално!
Дано станем майчици и да празнуваме следващата година на живо с нашите дечица, с най-добрата част от нас! Късмет на всички, желая  ни сила и спокойствие, да преминем цялото това изпитание и да излезем по-добри хора накрая🙏🤞❤️

# 574
Момичета тъкмо излизам от докторката . Днес ми е 12 ден според мен но тя каза да си броя и деня на транасфера защото е бил рано .
Това е разултата ❤ Не мога да повярвам още . Благодаря ви за цялата подкрепа и ви пожелам на всички един пухкав финал ❤❤❤❤❤❤❤❤

# 575
Момичета тъкмо излизам от докторката . Днес ми е 12 ден според

мен но тя каза да си броя и деня на транасфера защото е бил рано .
Това е разултата ❤ Не мога да повярвам още . Благодаря ви за цялата подкрепа и ви пожелам на всички един пухкав финал ❤❤❤❤❤❤❤❤
Момичета тъкмо излизам от докторката . Днес ми е 12 ден според мен но тя каза да си броя и деня на транасфера защото е бил рано .

Честито.!!! Много се радвам. Дано да повлечеш крак.

# 576
Браво Пипче!!!! Толкова се радвам за теб! Дано всичко е наред и безпроблемно до термин! Страхотен резултат, помоли се и за нас и поръси хубава енергия!

# 577
Поръсваме ви като за 1 Юни с хубав прашец 🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻🧚🏻
❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 578
Браво Пипи, чудесна новина! Ето, борбата ти с администрацията даде най-добрия резултат! Успех и лека!

# 579
Сигорна бях, че ще е успешен Пипка, честитоооо ❤️❤️❤️❤️ лека бременност и щастлив финал ❤️🍰
И страхотно високо чхг, сигорно са двечки

# 580

Пипи, толкова се радвам за теб! ❤️
Късмет и пухкав финал (може би двоен, защото чхг е височко)!
Така хубаво започва месеца 😊, дано да ни е на късмет на всички 🍀🍀🍀

# 581
Прекрасна новина, на този хубав празник и страхотно начало на месеца ❤️❤️❤️
Дано си ни на късмет, Пипи! Късмет и на теб Simple Smile

# 582
Браво Пипи!!!Късмет и пухкав финал💖💖

# 583
Честито, pipi8! Страхотна новина Simple Smile

Моя резултат не е много обнадеждаващ - 11.04IU. Чакам лекаря да звънне и да видим как продължаваме Simple Smile

# 584
Здравейте момичета, и
Честит празник!
Денят на истината дойде и отивам да пусна един кръвен тест Simple Smile
Стискам палци!!🤞🤞🤞🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт