Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Хайде и аз да се отчета- днес имах трансфер на две тридневни ембриончета. Едното го размразиха днес, другото е на ЕЦ. Имам прегнил, емграст и преднизолон като допълнителни лекарства. Разбира се, приемам естрофем и утрогестан поставям. Дано някое от ембриончетата да е решило да стане човек! Както са заваляли положителни тестове в темата, дано и мен ме огрее това щастие Bowtie

# 661
  • Стара Загора
И аз днес се сдобих с едно 5-дневно ембрионче. Засега нямам никакви болки, както при пресния трансфер преди 3год, но предполагам факта, че тогава ми беше и стимулацията е допринесъл. С болка или без ще чакам положителен тест Simple Smile

# 662
Успех и скоро да се похвалиш HugFlowers Four Leaf Clover

# 663
Здравейте отново, момичета!
Обръщам се към Вас, тъй като само Вие може да ме разберете. Не знам какво ми става- постоянно ме избива на рев. Тази нощ се събудих в 4 и един час ей така без причина съм ревала. Направо не знам как ще издържа до теста в понеделник. Опитвам се да се разсейвам с каквото мога, включително и работя от вкъщи, но нещо не се получава. Моля Ви за малко подкрепа! Благодаря Ви!

# 664
Kalina, "нормално" е. Толкова надежди са вложени в този опит и толкова страх има от неуспех. Като добавим всички хормони, с които сме натъпкани. Може пък да си имала нужда да си поплачеш и да излееш малко нервите. Искам само да ти кажа, че на много момичета, които така изпадаха в изблици, сега им плачат в 4 през нощта бебета на главите. Не е останало. Още 3 дена, кураж.

# 665
Мене ме готвят за трансфер със блокаж и естрофем за лигавицата. Уж съм спокойна и не го мисля за момента, ама хормоните са си хормони. Снощи цяла нощ жив трилър сънувах. Будех се през половин час от напрежение и като заспивах продължавах да сънувам следващия епизод. То бива бива, ама такова чудо не е било... Fearful
Днеска съм парцал. Уффф
     Мисля че са нормални всякакви изблици на настроения разни. Важното е да го осъзнаваме че е от хормоните и да не позволяваме да се превръща в драма.
     Добре поне че не сънувам Азис Joy

# 666
Калина, реакцията ти е напълно естествена. Всичко, през което преминаваме при опитите,  е свързано с изключително много емоции. След втория ми неуспешен опит съм плакала, докато почувствах, че останах без дъх. Щом ти се плачи, трябва да си излееш всичко. Не се възпирай. Емоциите са по-силни от нас.

# 667
Аз предните вечери 10 и 11 дни след трансфер, вечер бях със ужасно сърцебиене и огромно напрежение не може да спя изобщо заспивах със сто зора към 3 и се събуждах в 7 отново със сърцебиене...

# 668
Kalina миличка , плачи си ,аз на 6 ден след трамфвра и аз бях със сърцебиене и голям рев . Онази вечер побърках моя мъж така ме уж ядоса (аз си бях решила че ме дразни а не ,че той нещо е направил ) голям рев от яд и от напрежение . И се усещам как е по силно от мен не мога а го спра . През останалото време съм много спокойна ама ей така като ме ударят нервите не издържам и аз и си плача , хормони това + цялата емоция покрай опита 🤗🍀❤🍀🙈😘❤🍀

# 669
Всичко това е съвсем нормално. Аз откакто видях отрицателния тест на 1 юни не съм на себе си. Будя се точно в 3 ч през нощта и до сутринта няма заспиване. Толкова съм изтощена от неспане, че снощи си взех хапче за сън. Първата нощ беше най-зле до сутринта съм ревала днеска малко по-добре са нещата. Само се моля да ми дойде и да изхвърля всичко както трябва. Утре сутринта сме на консултация при док да видим какво ще правим... Надявам се след това да се успокоя вече. Не очаквах чак такива емоции да ми избият.

# 670
През всичките години, докато правих опити и се надявах нещата да се получат, не съм спала една нощ спокойно и непробудно. Тук включвам и времето, когато си правихме опити, без медицинска помощ. Нощ след нощ будене, последвано от напрежение и невъзможност да се заспи около 2 часа. Когато нещата най-накрая се случиха, отново се будех от мисли дали ще стигна до щастлив финал. Емоции, страх, надежди, разочарование и мечти - микс от бушуващи страсти.
Всички, минаващи през това, сме така. Прекалено много сме вложили - и емоционално, и физически, и финансово в това начинание!

# 671
  • Стара Загора
Здравейте отново, момичета!
Обръщам се към Вас, тъй като само Вие може да ме разберете. Не знам какво ми става- постоянно ме избива на рев. Тази нощ се събудих в 4 и един час ей така без причина съм ревала. Направо не знам как ще издържа до теста в понеделник. Опитвам се да се разсейвам с каквото мога, включително и работя от вкъщи, но нещо не се получава. Моля Ви за малко подкрепа! Благодаря Ви!

Чети книжки, гледай любими филми, ако можеш излизай с приятели уикенда, разходка сред природата, направи си някой любим твой ритуал - пилинг, маска на косата или на лицето, нагримирай се (ако ти харесва де), облечи се готино и излез макар и на кафе с приятни и позитивни за теб хора. За всичко си има ред и време, нашите бебчета ни искат спокойни и щастливи.

# 672
Разбирам ви до болка!
При мен пък бр-та бе чудна,защото вложих много воля да е така, но след раждането още ме владеят хормони и след това следва страх дали си достат.добър родител.
Само ще кажа, че ако не минеш по даден път няма как да разбереш какво е, разбирам ви,защ.и аз съм плакала много докато чаках 2те черти.Човешко е,но си дайте време, бъдете благодарни за това, което имате,докато се борите по пътя.Пазете си нервите, че после ви чака бебче, което има нужда от силен и здрав родител❤

# 673
Много благодаря за милите думи и съпричастност. Искрено се надявам всичко, през което преминаваме психически и физически, да доведе до по един щастлив край и всяка от нас да гушне по малко, сладко бебче!

# 674
  • Варна
Направих си един пиклив тест - отрицателен. На 30.05 ми беше трансфера на морула. Знам,  че е рано, но да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт