Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 682
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Девилче, стискам палци 🤗
Честит празник и от мен на всички

# 91
Девилче, стискам палци 🤗
Честит празник и от мен на всички
Много ти благодаря,Нандинче 🤗🙏🏼

# 92
Момичета останаха ми 3 кутии Утрогестан. Ако има момичета от Русе и иска да ги вземе подарявам ги.

# 93
Здравейте,
Днес ми е 5ти ден след зет и бях вир вода цяла нощ 😫 предния трансфер(свеж),който беше с + не съм имала такова потене,а и се притеснявам,че сварих ембриончетата 😢
Аз също бях така ,от преди 2 дена спрях преднизолон ф ,кортикостероид и потенето приключи ,ако пиеш това е от него ,събуждах се цялата мокра ,и аз съм 5ти ден след трансфер ,чакаме,чакаме.......

# 94
Деси, дано сега са нашите бебчета 🍀
Не прием от твоите медикаменти-имам зарзио,утрогестан,дуфастон,ношпа и клексан.
Дано да е добър симптом 🙏🏼

# 95
Девилче ,надеждите са ми ужасно големи и силата на желанието неимоверно,дано да са те ,стискам палци ,кога ще правиш тест?някакви болки в гърдите да имаш ,че аз даже и като страничен ефект от хапчетата нямам ,знам че не трябва да търся и няма да имам на такъв етап ,ама да си питам поне Simple Smile

# 96
Нямам болки в гърдите. От вчера вечер са една идея по-големшки,но сутрин са спаднали. Предишния ми + трансфер пак нямах болки в тях 😉 и никакви симптоми,освен че само 1 път ми се зави свят при ставане от леглото.
Тест съм си наумила да правя на 9ти ден (неделя)уринен и на 10ти кръвен,но дано издържа до тогава. Предния път направих уринен на 7ми ден и имах бледа чертичка вече,но сега ме е страх 🤨
Ти кога ще ги правиш?

# 97
Здравейте момичета,аз снощи отново се събудих вир вода,явно не е от медикамента който съм спряла,имам леки болки като пощипвания ниско долу където са ембритата ,не помня предишния трансфер да е било така. Друго да питам ,които е на утрогестан вагинално и не може да лежи след един от приемите ,дали мога да го изпия?

# 98
Desi кринон гел ли поставяш ?
Аз при втория ми опит също се събуждах вир вода , и имах продърпвания от лекарствата е , дано твоя резултата не е като моя ! 🍀❤🍀❤

# 99
Здравейте момичета,аз снощи отново се събудих вир вода,явно не е от медикамента който съм спряла,имам леки болки като пощипвания ниско долу където са ембритата ,не помня предишния трансфер да е било така. Друго да питам ,които е на утрогестан вагинално и не може да лежи след един от приемите ,дали мога да го изпия?
Можеш да го пиеш,но можеш и да не лежиш 30 мин. Аз като го пиех много ми се мотаеше главата.
Придърпванията,пробождания и пмс могат да са симптом за бременност 🤗🍀която ти желая от все сърце! Пиеш ли ношпа?

# 100
ПИПИ на утрогестан съм ,кринон гел поставях предишния трансфер ,но нямах такива оплаквания като изпотяване
Девилче пия но шпа ,3пъти по 2 ,ама главата ми се вие и без да приемам утогестана през устата ,днес щях да припадна толкова лошо ми стана ,явно кръвното не мие е в час ,и яйцата си ме болят и си ме щипе нещо вътре и дано да е добре

# 101
  • София
Desislava.q,
Кръвното най-вероятно ти пада от но шпа-то. А за утрогестана, сутрин хич не съм и лежала. Така или иначе глобулите започват да се разтварят след поне 20мин., та 30мин не вършат работа

# 102
7ми ден след зет на 2 бластоциста и силно отрицателен тест 😭 предния път на този ден имах очевидна 2ра черта. Това беше...

# 103
Devilche
Аз в 7 ден след транстера направих от този тест и беше отрицателен. На 8 ми ден направих престо и се видя 2 ра черта. Този тест  не отчита ли бремеността в по късен етап. Според мен утре си направи престо

# 104
Devilche
Аз в 7 ден след транстера направих от този тест и беше отрицателен. На 8 ми ден направих престо и се видя 2 ра черта. Този тест  не отчита ли бремеността в по късен етап. Според мен утре си направи престо
Благодаря ти,Ася 🙏🏼 Дано имам твоя късмет.
Леко бременеене на теб и до ревящ пухкав финал 🍀

Общи условия

Активация на акаунт