Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 697
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Devilche, спри да се тормозиш с тези тестове, ами в понеделник направо един кръвен. Дай му шанс на чхг-то да нарастне и да видиш един хубав резултат. Стискам палци, успокой се, използвай хубавото време уикенда за разходка и малко разсейване и ше видиш, всичко ще е наред Hug Hug Hug

# 121
Devilche и аз я виждам 🤫🙈🤗🤗🤗. 🤞🏻🙏🏻🙏🏻
Но loewin ти го е написала , излез разходи се и се отпусни ❤❤❤❤.
Нямам търпение да се похвалиш с едно тлъсто чхг 😘😘😘🤗🍀🍀🍀🍀

# 122
♥🙏🏼♥ Благодаря ви,милички!Добре,че ви има 🍀
Ще се разходя с удоволствие и дано вашата орисия ме хване, и в понеделник да имам щастливи новини ♥🍀🤗🥰

# 123
Ех от вчера чета и немога да се навия да пиша. Иска ми се да Ви напляскам всички които  си причинявате това с пикливите тестове. Както вече писах преди няколко страници- Защо момичета? Знам, че всеки се надява, тръпне в очакване, но така или иначе 10-те дни ще минат, те няма да Ви питат и по лощото е че така или иначе ще трябва да чакате после още за да видите сак, после за да видите сърчице, после скрининга, после ЖК, Фетална Морфология....... раждането, а след това колко чакане ще падне ехе...... то зъби, то прохождане, говорене..... цял живот нещо ще чакаме! Пожелавам Ви положителни тестове и прекрасни и здрави бебта на финала, но моля Ви спрете се с тея пикливи тестове! Девилче прегръдки и в Понеделник те чакам с хубава новина Simple Smile

# 124
Здравейте момичета,и аз припиках 1 тест ,като идеята беше да го оползотворят без надежди че ще отчете понеже много рано още ,ама то пък взе че се прояви така желаната и чакана втора бледа черта,в понеделик на кръвен
Прилагам снимчица

# 125
Йорданка Димитрова,мила,адски си права за всичко-голяма глупост направих и си платих с главоболие от реване цял ден. Теста от днес е с изпарителна вора черта и не залагам надежди да съм бременна.
Деси, браво момиче ♥ Лелеее,стискам ти палци да повлечеш крак и до ревящ финал 🍀

# 126
Devilche, според мен чертата не е изпарителна а съвсем реална, според мен има имплантация. Пожелавам ти да се развие и да видиш дебело ЧХГ в понеделник.
На Деси теста също ясно си се вижда врората чертичка. Тихичко честито!
Аз до сега дори и изпарителна черта не съм виждала на тестотовете си, а за близо 2 години опити доста тестове съм правила. Дори и след часове пак е нямало при мен изпарителна чертичка.

# 127
Devilche, според мен чертата не е изпарителна а съвсем реална, според мен има имплантация. Пожелавам ти да се развие и да видиш дебело ЧХГ в понеделник.
На Деси теста също ясно си се вижда врората чертичка. Тихичко честито!
Аз до сега дори и изпарителна черта не съм виждала на тестотовете си, а за близо 2 години опити доста тестове съм правила. Дори и след часове пак е нямало при мен изпарителна чертичка.
Дано си права,мила! А на теб ти пожелавам още в следващия тест да видиш наситена розова 2ра линия 🍀🍀🍀

# 128
Толкова ви стискам палци и на двете, с черти, без черти, ЧХГ-то да е тройно, постоянно и удвояващо се, с ембриони борци, стигайки до здраво, розово и ревящо бебе в ръцете ви! Аз съм си казала никакви, никакви тестове пикливи, не съм вярвал тая малка пластмаска колко ми натежава после да я държа и гледам. Недейте наистина, мн е тежко, а за какво?! Прегръдки и успех на всички.
Аз почнах естрофема и подготовката за ЗЕТ-а... Coming soon 😃🤞🤗

# 129
Благодаря ти Девилче!
 Вчера си сложих последната имунизация, която ми беше останала, направх нова цитонамазка. Часа в клиниката ми е вторник рано сутринта за стартиране.
Единственото, което може да не е добре сега ако лекарката реши, че ми е твърде рано все още след ендометриозното санирване.
Но дори и да не започна поне ще ме прегледат пак подробно след лапароскопията, че моя гинеколког непроявява никакъв интерес към моя случай, явно сложно му идва, ама не го сменям защото поне като си поискам рецепта или направление не ми задава тъпи въпроси и ми ги дава.Hug

# 130
Йорданка Димитрова,мила,адски си права за всичко-голяма глупост направих и си платих с главоболие от реване цял ден. Теста от днес е с изпарителна вора черта и не залагам надежди да съм бременна.
Деси, браво момиче ♥ Лелеее,стискам ти палци да повлечеш крак и до ревящ финал 🍀

Не е изпрарителна черта Simple Smile
Честито

# 131
Момичета , нали цитродита една инжекция е една доза на 1 път се бие ?

# 132
Пипи, винаги съм си слагала целия!
Силно ви стиска палци,момичета🍀🤗 ♥ Нека в този опит са вашите здравички бебчета 🙏🏼🤞

# 133
Благодаря Devilche 🤗❤. Предните опити все ходех да ми ги поставят ,но този път сама ще си я бия 🤞🏻

# 134
  • Sofia
Нареждам се и аз в чакането, за трети път, надявам се и последен 😁 Върнахме два снежковци след ПИД. Миналия път изкарах до 9гс и спря развитие, като коментара беше, че е генетично, сега да видим тези дали ще са по-"послушни". Пусках тромбофилии и какво ли не, всичко е наред, но изкарвам мн некачествени яйцеклетки и не можеме да разберем защо. 🍀Стискам палци на всички, този път ще е нашия момичета!!! 🌻

Общи условия

Активация на акаунт