Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 706
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Alstroemeria късмет . Това ще е твоя опит 🤗🤗🤗. Исках да те попитам ви генетични пускали ли сте с мъжът ти и какъв е резултата ? Интересно ми е дали ако генетичните са ви ОК дали е възможно въпреки това самите Е да правят генетични “проблеми “ ?

# 136
Alstroemeria, късмет и на теб 🤞след 10 дни да се похвалиш тук с тройно чхг.
Пипи,ние сме с нормални кариотипи и бебето ни беше с тризомия 18. Казват,че е малшанс,но ето,че се случи. Сега също не сме правили ПИД,защото едва събираме по 1-2 ембриона.

# 137
  • Sofia
Alstroemeria късмет . Това ще е твоя опит 🤗🤗🤗. Исках да те попитам ви генетични пускали ли сте с мъжът ти и какъв е резултата ? Интересно ми е дали ако генетичните са ви ОК дали е възможно въпреки това самите Е да правят генетични “проблеми “ ?
Ами аз освен НК клетки, витамини и тромбофилия, друго не съм пускала.  От него нищо не са изисквали, винаги сме били ИКСИ. Разликата е, че за първи път правихме ПИД.

# 138
Ние също сме с нормални кариотипи , и нямаме аномалии в генетичните , но ми беше интересно именно този факт дали е възможно самият Е да има аномалии  . На нас предния път ни казаха ,чв освен средното качество на С и про мен Я са със средно качество , но до сега не са ни предлагали ПИД и се чудя няма ли да е добра идея да се направи ако до 5 ден все остават по 2 🤷🏼♀. Питала съм ,но дом ми каза ,че според нея нямало нужда...

# 139
  • Sofia
Ние също сме с нормални кариотипи , и нямаме аномалии в генетичните , но ми беше интересно именно този факт дали е възможно самият Е да има аномалии  . На нас предния път ни казаха ,чв освен средното качество на С и про мен Я са със средно качество , но до сега не са ни предлагали ПИД и се чудя няма ли да е добра идея да се направи ако до 5 ден все остават по 2 🤷🏼♀. Питала съм ,но дом ми каза ,че според нея нямало нужда...
Хм, ами помислете, едва ли ще ви спрат ако искате по-настоятелно. Сега направихме трансфер на еден балансиран и един с mos(11)(q13.5qter)x1 и се надяваме да се самокоригира.

# 140
  • София
Това с ПИД е много относително, защото и с него и без него нямаш гаранция за развитие на бременност. Ние направихме ПИД миналата година на 4 ембриона, от които 2 бяха балансирано, един небалансиран с възможност за самокорекция и един се унищожи, защото не беше годен. И 3те след това трансферирахме и резултатът беше отрицателен. Положителният ми резултат дойде от неизследван ембрион. Имайте предвид, че и двамата с мъжа ми сме с нормални кариотипове. Така че не знам къде се крие разковничето.

# 141
Генетичните аномалии при ембриони се получават не само наследствено, но и при деленето на самият  ембрион.

# 142
Нареждам се сред чакащите и аз. Трансферът ми беше вчера на две петневни ембриончета. Според доки лигавицата ми не е много добра, но се надява на имплантация. Два дни преди овулация беше 6 мм. Не знам колко е била на трасфер. Направихме трансфер след хистероскопия, при която отстранихме сраствания. Предходния ми трасфер преди две години беше с положитен резултат и вече имам едно детенце. Тогава правих тест на 9ти ден от трансфера и имах много ярка честа, а ЧХГ на 13 ти ден беше 2000 (първоначално бяха се хванали и двете ембриончета). Сега няма да правя уринален тест, тъй като имам прегнил през ден.

# 143
Момичета,благодаря ви за подкрепата и пожеланията за положителен тест ,чудя се дали е възможно обикновения тест лента да е с по голяма чувствителност отколкото шур чека,днес правих шур чек и ми даде почти незабележима втора черта ,незнам какво се случва....пожелавам МНОГО МНОГО тлъсти чхгта на всички ,заслужаваме го!

# 144
Барборанче,късмет 🍀
Деси, възможно е,разбира се.
 Мн четох от вчера и само престо дават фалшиви черти(като моята). Щом шуъра има дори и мн малка 2ра черта всичко е наред. Утре ще се похвалиш с височко чхг 🤞
Аз днес не правих тест,зсщото съм наясно,че нямахме късмет и утре ще съм една чиста 0,та не искам и днес да рева цял ден.

# 145
Здравейте момичета. Ето че и аз започвам от днеска подготовка за ЗЕТ и се надявам скоро да се запиша официално сред чакащите.
Имам обаче въпрос че нещо май не разбрах съвсем какво и как. Док реши цикъла да е таймиран за да не се налагат много често прегледи, предвид положението и това че живея и далече... Та от днеска трябва да започна инжекции за блокаж и след 1 седмица да си чакам новият цикъл. На 3ти ден трябва да изследвам Е2 и да му се обадя. Обаче имам изписан и медикамент подобен на естрофем и него не разбрах на кой ден да го започна. От първия ден ли се почва или след като му се обадя с резултата от Е2? В упътването пише пък от 5ти ден... И съм в чуденка сега..
Има ли други момичета с таймиран ЗЕТ и на кой ден сте започвали естрофема?

# 146
Аз почнах Естрофем от 2ри ден на цикъла.
Сутринта като взимах душ, напипах голяма бучка на дясната си гърда отстрани . Много съм притеснена, не е болезнена, аз си втълпявам че усещам дискомфорт по-скоро. Аз си имах малки бучици и преди да се хвана на хорото с инвитро процедурите, знам че от всичко това мн се обострят тези неща Sad Sad Не стига цялото притеснения покрай предстоящия ЗЕТ ами сега и на мамолог може би ще трябва да отида ако до 2 3 дни не усетя, че спада. Имала съм подобни възпаления на млечната желза и преди и след преглед и Прогестогел за 2 дни всичко отшумява. Някой имал ли е подобни бучки появили се по време на подготовка Sad

# 147
Благодаря за отговора. Аз бучки не съм имала, но док предвид стимулациите и шепите хормони ми е препоръчал да се преглеждам превантивно. Мисля че в твоя случай определено трябва да се консултираш. Това че няма болка не е гаранция за нищо. Дано бързичко да спадне и да нямаш такива тревоги занапред.

# 148
Здравейте, утре ми е 2-ри ден от цикъла и се обадих на докторката, каза ми да отида на преглед и изследване на естрадиол.
Каза ми, че ще трябва да си направим тестове сега при започване на процедурата и преди пункция...
Но в Заповедта на министъра пише само преди пункция... тоест ни карат да правим излишно тестове сега... и ни каза, че стрували 150/170лв, на човек, в специална лаборатория във Варна...
Само PCR тест ли се прави или тест + антитела, кое е задължителното?
Мисълта ми е някоя двойка правили ли са скоро тестове, кога Ви искат тестове, колко пъти, колко струват и имали значение в коя лаборатория ще се направят, защото ние сме от Шумен и ни е по-удобно в Шумен да си ги направим, търсих и в лаборатории Рамус правят и са по 100лв, има най-различни...
Ако може някой да даде малко повече информация при Вас как е минало, какво точно сте изследвали...
Ще съм Ви много благодарна Simple Smile

# 149
Барборанче,късмет 🍀
Деси, възможно е,разбира се.
 Мн четох от вчера и само престо дават фалшиви черти(като моята). Щом шуъра има дори и мн малка 2ра черта всичко е наред. Утре ще се похвалиш с височко чхг 🤞
Аз днес не правих тест,зсщото съм наясно,че нямахме късмет и утре ще съм една чиста 0,та не искам и днес да рева цял ден.
Девилче,само аз си я виждам чертичката на шур чека Хахахахах,ама ще видим утре,ти ще пускаш кръвен нали?чакам добри новини ,мен престо ми е давало изпарителна ,но тя не изглеждаше по твоя начин,така че всичко ще е наред,не е изпарителна

Общи условия

Активация на акаунт